Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 21, 06:55)
Man 12cd dare

QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 21, 07:27)
Man dare 13 , bet as manau tarp 10 ir 15 ? bet gydytojas turetu pasakyti pries pradedant mazdaug kada  smile.gif .Sekmes tau .

Aciu!!! 4u.gif 4u.gif Ka be jusu daryciau?! blink.gif smile.gif

Jezau, skaitau ka Vilmosa raso ir sirdis plysta... Laikykis mergyt...
Atsakyti
[quote=avilte,2011 02 21, 18:29]
Laikykis, vilmosa:), zinau kaip buna liudna, bet vistiek kazkaip is kazkur reikia rasti jegu toliau gyventi... Manau rasi dar kelia sio tikslo link... Gal dar reikia luktelti ir leliukas ateis pas tave console.gif

tas GAL neguodzia...jegu tai atsiras ir bandymu bus ne vienas jei reikes tik kad nesinori visa savo likusi gyvenima paaukot nepavykusiem bandymam...uz tai ir neguodzia nezinomybe plius kaip zinai priezasti o daktarai nieko daugiau nesiulo verysad.gif verysad.gif o man ta siandienine busena praeis....manau dauguma ja turi nepavykimo atveju...
Atsakyti
QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 21, 18:32)
..... Zinau kad turinciom endo ir skiria ivf , kaip gydymo buda .... 4u.gif  verysad.gif

Aš kaip tik girdėjau, kad stimuliacijos dar labiau suaktyvina endo, o KT slopina g.gif g.gif g.gif Gal klystu?
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 21, 17:46)
TURIU KLAUSIMELI: mano ciklas kaip laikrodis - 28 dienos... Kaip manot, kada realiausiai kad darys punkcija (anksciausiai ir veliausiai?).. Bandom suziureti siandien vyrui bilietus, bet labai sunku apsispresti kokiom dienom jam skristi, kad nebutu nei labai anksti bet ir ne per velai...  4u.gif  4u.gif

O man vieną kartą 14, o kitą 15 cd darė. Ciklas 28 d.

Vilmosa, labai gaila 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 21, 18:32)
labai gaila cray.gif , bet nenuleisk rankyciu .  friends.gif , vis tiek turi pasisekti .na o del endo , tai palik gydytojams spresti . Zinau kad turinciom endo ir skiria ivf , kaip gydymo buda . Laikykis ir sekmes 4u.gif  verysad.gif

tik kokiu kliju gaut kad embrionukai isitvirtintu i ta endo...... g.gif g.gif g.gif suprantu kad geriausias budas pastot bet kaip...tik tikiuosi kad kada nors vienas maziukas isitvirtins....
paskaitinesiu vis kaip jum visom sekasi ir vel kaip bus naujas planas pareisiu i situos nuostabius namucius.....
Atsakyti
Laba vakarėlį,
norėjau paklausti, gal žinote kainas Dipherelino 3.75 Lietuvoje ir Latvijoje, kurios pirko ne per seniausiai?
O ir del gonal, įdomu kurioje šalyje geriau apsimoka pirkti? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 21, 18:09)
Nieko sau kovo 10 d.  blink.gif As su savo mazyliais iki to laiko jau kokius 3 kartus busiu pasimacius.. Na o is kitos puses gal ir gerai, nusiramink viskas bus gerai.. wub.gif  ir dziaukis kad esi  nestuke.gif
tai jau tikrai nieko sau! cia Airijoje tik kelis kartus skana tedaro.pradzioj nestumo ir viduri. mano giminaite isvis viena teturejo 17sav ir viskas. ot kokia politika.
Papildyta:
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 21, 19:39)
tai jau tikrai nieko sau! cia Airijoje tik kelis kartus skana tedaro.pradzioj nestumo ir viduri. mano giminaite isvis viena teturejo 17sav ir viskas. ot kokia politika.

merginos,kaip skaiciuojamas nestumas kai buvo taikyta ilga schema?mano paskutinis sirgimas buvo sausio9d g.gif as kazkaip galvoju,kad nuo pirmos skatinamuju leidimosi dienos.ar as teisi?jei taip,tai pradejau leistis sausio21d.nuo tada ir skaiciuot?
Atsakyti
QUOTE(zirzilialia @ 2011 02 21, 20:28)
Laba vakarėlį,
norėjau paklausti, gal žinote kainas Dipherelino 3.75 Lietuvoje  ir Latvijoje, kurios pirko ne per seniausiai?
O ir del gonal, įdomu kurioje šalyje geriau apsimoka pirkti? wink.gif

Praeitą savaitę LV pirkau Dipherelin 3.75, kaina - 110 LVL. Kiek anksčiau domėjausi, Gonal LV taip pat kol kas pigesnis už LT ar PL.
Turiu klausimą - kas jums leidžia Diphereliną, turiu omenyje kai reikia susileisti pačiai. Kaip suprantu pačiai geriau nebandyt, kas jums leidžia?
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2011 02 21, 20:04)
Praeitą savaitę LV pirkau Dipherelin 3.75, kaina - 110 LVL. Kiek anksčiau domėjausi, Gonal LV taip pat kol kas pigesnis už LT ar PL.
Turiu klausimą - kas jums leidžia Diphereliną, turiu omenyje kai reikia susileisti pačiai. Kaip suprantu pačiai geriau nebandyt, kas jums leidžia?

Na aš vaistukus nusipirkau,tačiau nusikeliu viską dar toleliau.O dėl leidimo, tai kaip ir ruošiausi pati leistis, tik buvau LT pas savo gyd. tai liepe atvykti i klinika ir jie suleis, pries tai dar echo ivertins bukle. NA siaip kiek man pasake tai ten kaip ir labai sudetingo nera leistis, tik kad reikia viska labai greitai padaryti. ir idurti giliai i raumeni, taigi nzn ar kuo padėjau.
Idomu kiek LT tas diferelinas kainuoja, kiek internete uzmaciau tai lyg ir maziau, zodziu pasimetimas. doh.gif išsigandau, kad stipriai permokėjau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzilialia: 21 vasario 2011 - 19:43
Vilmosa, begalo uzjauciu tave,labai tikejausi kad pavyks.
Laikykis sirdele 4u.gif musu diena dar ateis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzilialia @ 2011 02 21, 19:40)
Na aš vaistukus nusipirkau,tačiau nusikeliu viską dar toleliau.O dėl leidimo, tai kaip ir ruošiausi pati leistis, tik buvau LT pas savo gyd. tai liepe atvykti i klinika ir jie suleis, pries tai dar echo ivertins bukle. NA siaip kiek man pasake tai ten kaip ir labai sudetingo nera leistis, tik kad reikia viska labai greitai padaryti. ir idurti giliai i raumeni, taigi nzn ar kuo padėjau.
Idomu kiek LT tas diferelinas kainuoja, kiek internete uzmaciau tai lyg ir maziau, zodziu pasimetimas.  doh.gif išsigandau, kad stipriai permokėjau wink.gif

Pirkau pries mazdaug menesi, mokejau 300Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liberi: 22 vasario 2011 - 09:46
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 21, 16:49)
merginos,kaip skaiciuojamas nestumas kai buvo taikyta ilga schema?

Bet kokios IVF schemos atveju - punkcijos dieną lygiai 2 savaitės mirksiukas.gif

vilmosa, labai gaila verysad.gif O tavo mintys labai suprantamos nesėkmės atveju verysad.gif
Atsakyti