Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 21, 16:55)
thumbup.gif Man buvo ispunktave 9, o hyperstimuliacija pasireiske tik po dvieju savaiciu kai suzinojau kad as  nestuke.gif

O kuo jinai tau pasireise?
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 21, 17:56)
O kuo jinai tau pasireise?

Siaubingai issiputusiu ir skausmingu pilvu, daugiau kaip ir niekuo as tai galvojau kad man cia nestumo pozymis lotuliukas.gif kol nenuejau pas daktare ir ji nepasake kad kiausides issiputusios ir jose daug skyscio.. Bet gyd. sake kad hiperstimuliacija man atsirado del daugiavaisio nestumo, nes tokia anot jos buvo kiausidziu reakcija i trynukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 21, 17:00)
Siaubingai issiputusiu ir skausmingu pilvu, daugiau kaip ir niekuo as tai galvojau kad man cia nestumo pozymis lotuliukas.gif kol nenuejau pas daktare ir ji nepasake kad kiausides issiputusios ir jose daug skyscio.. Bet gyd. sake kad hiperstimuliacija man atsirado del daugiavaisio nestumo, nes tokia anot jos buvo kiausidziu reakcija i trynukus  biggrin.gif

Nu aisku, reiskias galima kelias savaites dar isgyventi, paguodei biggrin.gif
O jau aisku pas tave du ar trys isitvirtino? bigsmile.gif
Atsakyti
kagi ilgai dar lauksiu pirmo susitikimo su savo klecliuku(ais).pirmas skanas kovo 10d.rytoj bus 15dpi,tai pasidarysiu kraujo tyrima ir paziuresiu kiek paaugo jis per 5d.kazkaip bus ramiau,nes skanas dar toli,o jau prisimastau visokiu nesamoniu.nugara kairej pusej skaudena antra diena,pirsta vel sutrauke kaires rankos.mane visa tai jau gazdina. unsure.gif kartais nuduria kairej pusej po sonkauliais.ir viskas kairej pusej verysad.gif kazkaip galvoju,gal man tas uzspaustas kiausintakis su tuo plasmasiuku kazko netinka.nu stoga rauna visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 21, 18:02)
Nu aisku, reiskias galima kelias savaites dar isgyventi, paguodei biggrin.gif
O jau aisku pas tave du ar trys isitvirtino? bigsmile.gif

Gerk daug skysciu ir valgyk baltymini maista ir viskas bus ok thumbup.gif Gydytoja kaip ir mate 3, bet tas trecias toks biski neaiskus mazesnis ir prie jo matesi atsisluoksniavimas tai penktadieni bus aiskiau kiek ju pas mane gyvena.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 02 21, 16:51)
vilmosa:), kumstukai dar suspausti, kada ats nes sunkoka dirbti  biggrin.gif

Damute*, o kur tu dareisi ivf?  mirksiukas.gif

LV, Embrions pas Treijsą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Damute*: 21 vasario 2011 - 17:08
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 21, 18:04)
kagi ilgai dar lauksiu pirmo susitikimo su savo klecliuku(ais).pirmas skanas kovo 10d.rytoj bus 15dpi,tai pasidarysiu kraujo tyrima ir paziuresiu kiek paaugo jis per 5d.kazkaip bus ramiau,nes skanas dar toli,o jau prisimastau visokiu nesamoniu.nugara kairej pusej skaudena antra diena,pirsta vel sutrauke kaires rankos.mane visa tai jau gazdina.  unsure.gif kartais nuduria kairej pusej po sonkauliais.ir viskas kairej pusej  verysad.gif  kazkaip galvoju,gal man tas uzspaustas kiausintakis su tuo plasmasiuku kazko netinka.nu stoga rauna visai  doh.gif

Nieko sau kovo 10 d. blink.gif As su savo mazyliais iki to laiko jau kokius 3 kartus busiu pasimacius.. Na o is kitos puses gal ir gerai, nusiramink viskas bus gerai.. wub.gif ir dziaukis kad esi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 21, 17:06)
Gerk daug skysciu ir valgyk baltymini maista ir viskas bus ok thumbup.gif Gydytoja kaip ir mate 3, bet tas trecias toks biski neaiskus mazesnis ir prie jo matesi atsisluoksniavimas tai penktadieni bus aiskiau kiek ju pas mane gyvena.. biggrin.gif

Klausau pioneer.gif
O, tai jau greitai rolleyes.gif
Atsakyti
aciu sauleles uz palaikyma,nuzliumbiau posma...dar atsidariau vyno ir isgeriau taure biski nervus nuramino,nors po testo tai ir mazai tikejausi...klausiau tos gines ka daryt del endo bet ji konsultuosis su tais kur daro IVF o tie man nieko nesiulo del endo tai nezinau ka ir be daryt....siandien galva issiputus nuo minciu...kaip parsivilks memes ziuresiu ka ta klinika siulys daryt...bet turbut kad teks men pailset ir tada dar viena turiu embrionuka bet vel nezinau kaip pasielgt...mano manymu reiketu dar koki laika pakovot su endo o tada jau kibt i IVF....oi kaip sunku ir kaip atsikratyt tu minciu.......eisiu pasportuot tai gal vidine busena atsistatis ir tada lengviau bus apsisprest....planuot noriu daug bet nepakeliama darosi tie vis neigiami....
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 21, 17:46)
TURIU KLAUSIMELI: mano ciklas kaip laikrodis - 28 dienos... Kaip manot, kada realiausiai kad darys punkcija (anksciausiai ir veliausiai?).. Bandom suziureti siandien vyrui bilietus, bet labai sunku apsispresti kokiom dienom jam skristi, kad nebutu nei labai anksti bet ir ne per velai...  4u.gif  4u.gif
Aciu, mergaites! Paliksiu gydytojui turbut nuspresti ir kaip lieps taip ir darysiu  4u.gif  4u.gif
4u.gif  4u.gif As konkreciai gydytojo esu uzklausus apie tai, apie pertrauka tarp fresh cycles, sake, kad rekomenduojama, kad skirtu juos 2 mmmm  4u.gif  4u.gif
Oi kaip gaila...  verysad.gif console.gif

Man dare 13 , bet as manau tarp 10 ir 15 ? bet gydytojas turetu pasakyti pries pradedant mazdaug kada smile.gif .Sekmes tau .
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 21, 19:22)
planuot noriu daug bet nepakeliama darosi tie vis neigiami....

Laikykis, vilmosa:), zinau kaip buna liudna, bet vistiek kazkaip is kazkur reikia rasti jegu toliau gyventi... Manau rasi dar kelia sio tikslo link... Gal dar reikia luktelti ir leliukas ateis pas tave console.gif

BUM, laikykis..., vardan leliuku..., kumstukai ir uz tave suspausti STIPRUS ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 21, 18:22)
aciu sauleles uz palaikyma,nuzliumbiau posma...dar atsidariau vyno ir isgeriau taure biski nervus nuramino,nors po testo tai ir mazai tikejausi...klausiau tos gines ka daryt del endo bet ji konsultuosis su tais kur daro IVF o tie man nieko nesiulo del endo tai nezinau ka ir be daryt....siandien galva issiputus nuo minciu...kaip parsivilks memes ziuresiu ka ta klinika siulys daryt...bet turbut kad teks men pailset ir tada dar viena turiu embrionuka bet vel nezinau kaip pasielgt...mano manymu reiketu dar koki laika pakovot su endo o tada jau kibt i IVF....oi kaip sunku ir kaip atsikratyt tu minciu.......eisiu pasportuot tai gal vidine busena atsistatis ir tada lengviau bus apsisprest....planuot noriu daug bet nepakeliama darosi tie vis neigiami....

labai gaila cray.gif , bet nenuleisk rankyciu . friends.gif , vis tiek turi pasisekti .na o del endo , tai palik gydytojams spresti . Zinau kad turinciom endo ir skiria ivf , kaip gydymo buda . Laikykis ir sekmes 4u.gif verysad.gif
Atsakyti