[quote=kristiana1,2011 02 21, 16:57]
labuka.prisidedu ir as prie laukianciuju tavo graziu skaiciuku,o kad lengviau butu laukti tau balioncikas
[/quote
o mum ir si karta nepasiseke nutrauksiu visus vaistus ir lauksiu kol memes parsivilks
Sveikos, merginos, as jau namie. Drebanciom rankom rasau. Ispunktavo 11 kiausialasciu, griztant viskas kaip ir OK buvo. Grizus uzvalgiau, numigau, o po to kai atsistojau vos nenualpau - susmukau ant kedes ir akyse tamsu tamsu, ausyse tik spengia, kazkaip isgasdino mane. Per kelias minutes grizau i zeme, bet kazkaip neramu. Galvoju gal cia hiperstimuliacija ar pan, ar buvo jum taip? Pilvas aisku issiputes kaip balionas, bet sita tai visos minejot kad taip buna.
QUOTE(egk @ 2011 02 21, 14:59)
O dėl imuninės gal eini ten kur ir Iride buvo?
O latviai ten irgi kažką su donorais daro, tik nieko tiksliai nežinau. O į Embrions užsirašei jau? Jiems tai tikrai geriau skambinti
Bet kokiu atveju labai linkiu tau sėkmės, atrodo tiek nebedaug jau trūksta
O latviai ten irgi kažką su donorais daro, tik nieko tiksliai nežinau. O į Embrions užsirašei jau? Jiems tai tikrai geriau skambinti
Bet kokiu atveju labai linkiu tau sėkmės, atrodo tiek nebedaug jau trūksta
Ten pat einu.Galvojau neteks apsilankyt,uzteks max Rygos,bet pries isvaziuojant is Londono apsilankysiu.Bet kokiu atveju arba suzinosiu diagnoze ir ko tiketis,arba suzinosiu,kad galima ties imunine padeti kryzeli ir ten nebeziureti.
Del LV donoru nezinau,jie tik patys siulo donorus(netoli 3000 latu kaina),nemanau,kad iesko uz nemokama ivf.
I Embrions bandysiu rasytis uz poros savaiciu kai turesiu cikagos rezultatus,tada jau matysis ar reikia kokio gydymo pries ivf ar ne.
Vilmosa,gaila
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 21, 16:02)
o mum ir si karta nepasiseke nutrauksiu visus vaistus ir lauksiu kol memes parsivilks
BUM 11 tai labai gerai, o silpnumas cia gal tau nuo narkozes?
[quote=vilmosa:),2011 02 21, 17:02]
labuka.prisidedu ir as prie laukianciuju tavo graziu skaiciuku,o kad lengviau butu laukti tau balioncikas
[/quote
[/quote]
oi saulyte laikykis nezinau ,net kaip tave palaikyti stipriau.buk stipri ir nepasiduok
[/quote
[/quote]
oi saulyte laikykis nezinau ,net kaip tave palaikyti stipriau.buk stipri ir nepasiduok
QUOTE(puikutte @ 2011 02 21, 16:28)
Nemanau kad nuo narkozes, po GN kai su tokia pat narkoze dare nebuvo tokiu bajeriu. Man idomu is mergaiciu su hiperstimuliacija butu isgirst kokie jom pozymiai buvo
Vilmosa..
Vilmosa,labai gaila nepasiduok ir kurk planus sekanciam kartui
TURIU KLAUSIMELI: mano ciklas kaip laikrodis - 28 dienos... Kaip manot, kada realiausiai kad darys punkcija (anksciausiai ir veliausiai?).. Bandom suziureti siandien vyrui bilietus, bet labai sunku apsispresti kokiom dienom jam skristi, kad nebutu nei labai anksti bet ir ne per velai...
Aciu, mergaites! Paliksiu gydytojui turbut nuspresti ir kaip lieps taip ir darysiu
As konkreciai gydytojo esu uzklausus apie tai, apie pertrauka tarp fresh cycles, sake, kad rekomenduojama, kad skirtu juos 2 mmmm
Oi kaip gaila...
QUOTE(Liberi @ 2011 02 20, 23:06)
QUOTE(zirza @ 2011 02 20, 23:55)
Aciu, mergaites! Paliksiu gydytojui turbut nuspresti ir kaip lieps taip ir darysiu
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 21, 02:05)
Balandi bandysiu Rygon vaziuot,bandysim dar kart geguze/birzeli.Tokia pertrauka normali,ne per trumpa?
As konkreciai gydytojo esu uzklausus apie tai, apie pertrauka tarp fresh cycles, sake, kad rekomenduojama, kad skirtu juos 2 mmmm
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 21, 06:02)
Oi kaip gaila...
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 21, 17:46)
TURIU KLAUSIMELI: mano ciklas kaip laikrodis - 28 dienos... Kaip manot, kada realiausiai kad darys punkcija (anksciausiai ir veliausiai?).. Bandom suziureti siandien vyrui bilietus, bet labai sunku apsispresti kokiom dienom jam skristi, kad nebutu nei labai anksti bet ir ne per velai...
Oi kaip gaila...
Oi kaip gaila...
labuka.mano ciklas 28-29d.punkcija buvo 13d manau 13-15d.kiek skaitinejau panasiu laiku mazdaug merginom dare.
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 21, 06:51)
labuka.mano ciklas 28-29d.punkcija buvo 13d manau 13-15d.kiek skaitinejau panasiu laiku mazdaug merginom dare.
Aciu
Man 12cd dare
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 21, 17:02)
stiprybes jums
QUOTE(bum @ 2011 02 21, 17:17)
Sveikos, merginos, as jau namie. Drebanciom rankom rasau. Ispunktavo 11 kiausialasciu, griztant viskas kaip ir OK buvo. Grizus uzvalgiau, numigau, o po to kai atsistojau vos nenualpau - susmukau ant kedes ir akyse tamsu tamsu, ausyse tik spengia, kazkaip isgasdino mane. Per kelias minutes grizau i zeme, bet kazkaip neramu. Galvoju gal cia hiperstimuliacija ar pan, ar buvo jum taip? Pilvas aisku issiputes kaip balionas, bet sita tai visos minejot kad taip buna.
Man buvo ispunktave 9, o hyperstimuliacija pasireiske tik po dvieju savaiciu kai suzinojau kad as