Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(Iride @ 2011 02 20, 23:55)
Kaip keista, nes man endo II stadija ir daugiau jokiu priezasciu nevaisingimui nei pas mane, nei pas vyra nera. O ir VK, ir Embrions, ir UK klinikoj pasake, kad mano atveju tik ilga schema. Todel as tokia isvada ir pasidariau  g.gif

gal cia visgi daug ir nuo paties gydytojo poziurio i visa reikala priklauso. U man sake, kad ji nemato didelio kokybinio skirtumo tarp ilgos ir trumpos schemos, bet jei as noriu, gali taikyt ir ilga.. as kadangi nenorejau smile.gif, tai gavau trumpa. beje, stimuliavosi puikiai, kokybe labai nebloga kiausialasciu isejo.
loterija cia..
siaip is tiesu, jei varganos kokybes kiausialastes po trumpos schemos gautusi (kas is tiesu yra daznas reiskinys su endo), as gal noreciau ilgos schemos - visgi, kiausides kazkiek pailsi pries smugine stimuliacija..
Atsakyti
Va kokia diskusija uzviriau 4u.gif 4u.gif Aciu, mergaites, uz atsakymus... Tik taip ir neaisku, jei, tarkim, idealiai gautusi ir trumpaja ir ilgaja schema, kuria geriau rinktis??? blink.gif blink.gif
Man, manau, laba gerai stimuliuosis... Mano gine man paeme krauja ir kazkoki spec tyrima padare, kazkokio hormono kaip supratau blink.gif Jis parodo, kiek folikulu isaugs, potenciala mano tarsi. Tai sake, mao rezultatas idealus! 4u.gif (vesiu ta tyrima pas savo daktara dabar irgi, nes nezinau ar ji LV daro). Siaip ir mmm ateina kaip laikrodis, niekad gyvenime nevelave buvo. Ovuliacija irgi visad ta pacia - 15cd. Visi kiti hormonu tyrimai taip pat idealus. Zodziu, problema TIK mano kiausintakiuose... Todel labai, oi kaip labai tikiuosi, kad daug zirniuku ir pas mane uzsikabins (2 ax.gif blush2.gif ) ir kad turesim dar kitam kartui, kad didele seimyna butu smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
as tai taip suprantu su ilga ir trumpa chema , kad gydytojas pasidaro kaip jam patogiau . Pradeda visas vienodu metu , ir stimuliuoja taip , kad gautusi viena diena punkcija ir isodinimas .As kai buvau pas gydytoja , netycia nugirdau kad moteriai pries mane paskyre ivf vasario 6 diena. O kai as iejau i kabineta ir pradejome sneketi apie mano , tai sako , pas mus sekantis ciklas prasideda vasario 6 diena , ir jei pasiruousi tai startuojam . Tai as galvoju kad mus visas sulygiuoja taip , o gal as klystu , nezinau g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 21, 01:03)
Va kokia diskusija uzviriau  4u.gif  4u.gif Aciu, mergaites, uz atsakymus... Tik taip ir neaisku, jei, tarkim, idealiai gautusi ir trumpaja ir ilgaja schema, kuria geriau rinktis???  blink.gif  blink.gif

Sveika, kai dariau pirmaji ivf, gyd paaiskino man apie abi schemas. Pati labiau linkusi buvau rinktis trumpaja, del to, kad tai trumpiau trunka. Bet isklausius gyd argumentu apie ilgaja, kad kiausialastes kokybiskesnes uzauga, kad pastojimo procentas yra didesnis, nuleme mano apsisprendima. Pirmas kartas mums buvo sekmingas mirksiukas.gif Dabar darom antraji ivf ir vel taikom ilgaja schema, labai tikiuosi, kad ji ir si karta musu nepaves.
Atsakyti
Labas rytas,mergaitės 4u.gif
bum, kada tavo geros naujienos? biggrin.gif Papasakok 4u.gif

O aš noriu jūsų daktarytės paklausti - ar gali kokios įtakos turėti helicobacterija pylori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 21 vasario 2011 - 09:10
Bum, sekmes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 21, 02:03)
Tik taip ir neaisku, jei, tarkim, idealiai gautusi ir trumpaja ir ilgaja schema, kuria geriau rinktis???  blink.gif  blink.gif

na, jei gyd sako, kad tavo atveju nera jokio skirtumo tarp ilgosios ir trumposios schemos, tai as nematyciau prasmes rinktis ilgosios - visu pirma, tai papildomi vaistai ir papildoma apkrova organizmui, visu antra - viskas uztrunka ilgiau, o laukti siame reikale, kaip zinia, laaabai sunku smile.gif

del pylori bakterijos - reiketu klausti mediku, bet esu as girdejusi vieno gyd (tiesa, alternatyvios medicinos ax.gif ) nuomone, kad daugybe blogybiu i reprodukcine sistema patenka is virskinamojo trakto - jos siaip ne taip salia viena kitos.. sako, jei turi problemu su tuo galu, reiketu jas issigydyti, nes veikia jos ne tik zarnyna.. bet cia tokia mano pseudo-nuomone.. geriau klaust mediku 4u.gif
Atsakyti
Damute, noriu patikslinti, kad HCG laukimo laikas pradedamas skaiciuoti KITA DIENA po isodinimo-isodinimo diena nesiskaiciuoja 4u.gif
kristiana, labai geri ksiaciukai 10d.p.i. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Del tos pylori bakterijos gal Butvile vertetu pakalbinti.Jai berods pas Bykova ja rado,tai tikriausiai ir apsigyde pries sekminga ivf.Bet gal ji geriau pasisakys,bijau sumakaluot ka.....
Atsakyti
Sveikos,

Buvau siek tiek isvykus, tai ziuriu kiek cia visokiu naujienu..

QUOTE(*Gaja* @ 2011 02 18, 14:45)
Oi,as cia paveluotai,bet negaliu nepasveikinti su garantuotais dvynukais ar net trynukais wub.gif Taip pergyvenau del tavo ankstesnes nesekmes,bet sikart esi uz visas kancias apdovanota wub.gif Aukit laimingai 4u.gif

Aciu, tikrai jau kad apdovanojo tai maza nepasirode.. wub.gif

QUOTE(puikutte @ 2011 02 18, 15:05)
bigsmile.gif  Dvigubi, gal ir trigubi sveikinimai tapus  nestuke.gif 

Aciu.. wub.gif

QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 18, 16:07)
dar karta labukas. gavau kraujuko rezultatus 156  smile.gif  dariausi vakar 10dpi

Sveikinimai didziausi.. wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 18, 19:14)
O va as dar nedrystu eiti i nestukiu skyreli  ax.gif

As irgi pas nestukiu dar nesikeliu, persikelsiu kai pamatysiu plakancias sirdutes.. wub.gif

QUOTE(bum @ 2011 02 20, 10:01)
Rytoj jau punkcija rolleyes.gif
As tai varau rytoj i VK punkcijai. Man toks klausimas iskilo - o pinigelius reikia veztis kai jau isodina, ar ir per punkcija reikia kazkiek turet? blush2.gif Labai skubejau per paskutine apziura ir nepaklausiau doh.gif

Sekmes punkcijoje ir gero derliaus.. wub.gif O del pinigeliu tai as Jolsanoj mokejau tik po isodinimo.. ax.gif

vilmosa:), nedaryk tu NT laukiam is taves graziu HCG skaiciuku.. 4u.gif
Atsakyti
Kristuciuke, sveikinimai su dviem wub.gif

aksom, Damute, ramaus laukimo wub.gif

ksise, gaila, kad šitaip verysad.gif Dėl BT, esu matavus vieną IVF, ji nukrito tik nustojus vartoti vaistus, nors mmm jau buvo net ir beveik pasibaigę ax.gif

T.P.Keberiokst, ar sulaukei savųjų dienelių?

kristiana1, wub.gif

vilmosa, būtinai pasidaryk HCG mirksiukas.gif

bum, sėkmės šiandien wub.gif
Atsakyti
Viktoriuk,ne neatejo dar unsure.gif Pamaude kelis kart,vakar jau galvojau pramus ir psio,ir taip jau ne karta.Punkcija galima sakyt pries menesi buvo.Cia taip visoms ilgai neatkeliauja? unsure.gif

Balandi bandysiu Rygon vaziuot,bandysim dar kart geguze/birzeli.Tokia pertrauka normali,ne per trumpa?
Atsakyti