Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(bum @ 2011 02 20, 09:01)
Rytoj jau punkcija rolleyes.gif

Sekmes 4u.gif Lauksim puikiu rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
ziurekit,o is atsildytus augina i blastocidas?nes pas mus uzsaldyta 3geri o 1vienas silpnas?bet va man idomu jei jie tokie buvo stiprus kaip daktare sake,kodel neuzsibuvo pas mane 9men? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jagmina @ 2011 02 20, 01:00)

Didziausi sveikinimai!!! 4u.gif 4u.gif

QUOTE(bum @ 2011 02 20, 04:39)
Na man trumpą schemą taikė, tai tas pats laikas kaip ir IUI gaunas biggrin.gif

4u.gif O trumpa schema tai skiriasi nuo ilgos tuo, kad maziau stimuliuojanciu? As irgi taip noreciau, kad man trumpa taikytu, bet nezinau kokios aplinkybes turi buti, kad daktaras taip nusprestu.. Gal gali "apsviesti" neismanele? blink.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 20, 16:52)
4u.gif O trumpa schema tai skiriasi nuo ilgos tuo, kad maziau stimuliuojanciu? As irgi taip noreciau, kad man trumpa taikytu, bet nezinau kokios aplinkybes turi buti, kad daktaras taip nusprestu.. Gal gali "apsviesti" neismanele?  blink.gif  blush2.gif  4u.gif

Ilgoje schemoje cikle prieš skiria ten kažkokius blokuokančius vaistus, o stimuliuoja tai tik ivf cikle aš taip suprantu mastau.gif Bet pas mane tai ciklai nereguliarus labai, tai nusprendem jog per sudėtinga užtaikyt su tais blokuojančiais ir viską tik ivf cikle vartoju ax.gif Ką tie blokuojantys blokuoja geriau neklausk, neįsivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
Ilgoje schemoje mazdaug nuo 21 c.d. taiko blokuojancius. Man rodos, jie pristabdo kiausidziu veikla, o po kurio laiko skiria kartu ir stimuliuojancius. Slopinantys pristabdo folikulu augima, tokiu atveju, jei ju yra daug, ju dydziai per laika susivienodina.
Mano ligonineje ilga schema taiko visoms moterims kam virs 30m. Sake, rezultatai geresni gaunasi. Bet as pati labai sunkiai pakeliau ta ilga schema. Jei butu nepavyke, tai 2-ajam IVF'ui buciau ruosusis po kokiu metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 02 20, 20:10)
Ilgoje schemoje mazdaug nuo 21 c.d. taiko blokuojancius. Man rodos, jie pristabdo kiausidziu veikla, o po kurio laiko skiria kartu ir stimuliuojancius. Slopinantys pristabdo folikulu augima, tokiu atveju, jei ju yra daug, ju dydziai per laika susivienodina.
Mano ligonineje ilga schema taiko visoms moterims kam virs 30m. Sake, rezultatai geresni gaunasi. Bet as pati labai sunkiai pakeliau ta ilga schema. Jei butu nepavyke, tai 2-ajam IVF'ui buciau ruosusis po kokiu metu  doh.gif

keista.man bus dar tik 29m o as startavau 1IVF su ilga schema.istikruju idomu nuo ko cia priklauso istikro g.gif amziaus,nevaisingumo problemos ar dar ko? reikes uzklausti man,nes idomu pasidare biggrin.gif
Atsakyti
Tai ne vien tik nuo amziaus priklauso. Logiskai mastant, turetu skirti toms, kurioms sunkiau stimuliuojasi/uzauga nedaug folikulu/ nevyksta ovuliacija ir pan.

As norejau trumpos schemos, uztat ir klausiau, kodel duoda ilga, nes per IUI man labai gerai stimuliavosi. Tai va toki paaiskinima ir gavau.
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 20, 09:01)

Rytoj jau punkcija rolleyes.gif

sekmes ir laukiam rytojaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2011 02 20, 17:07)
ziurekit,o is atsildytus augina i blastocidas?nes pas mus uzsaldyta 3geri o 1vienas silpnas?bet va man idomu jei jie tokie buvo stiprus kaip daktare sake,kodel neuzsibuvo pas mane 9men? g.gif  verysad.gif

kiek zinau - nea. paprastai atsildo, iskart stebi, ar gyvybingi embrionai ir sekancia diena sodina.
blastos siuo atveju bus tik tada, jei jos tokios ir buvo uzsaldytos.
ksise, sunku pasakyt, kodel taip nutiko. man irgi per sviezia cikla isodino geriausius, bet jie neprikibo, o va is likusiu uzsaldytu turiu rezultata. taip kad..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirza: 20 vasario 2011 - 21:10
QUOTE(Pireja @ 2011 02 20, 20:35)
Tai ne vien tik nuo amziaus priklauso. Logiskai mastant, turetu skirti toms, kurioms sunkiau stimuliuojasi/uzauga nedaug folikulu/ nevyksta ovuliacija ir pan.

Schema priklauso nuo nevaisingumo priezasciu. Pavyzdziui, jei yra endometrioze, visuomet taiko ilga schema.
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 02 20, 23:48)
Schema priklauso nuo nevaisingumo priezasciu. Pavyzdziui, jei yra endometrioze, visuomet taiko ilga schema.

ne visuomet. man taike trumpa. nors ir amzius jau virs 30, ir endo III stadija.
cia gal daugiau nuo paties gydytojo isitikinimo priklauso, kas tavo konkreciu atveju jo nuomone suveiks geriausiai (kalbu siuo atveju apie VK, nes kaip suprantu, kitose klinikose, ypac uzsienyje, daug kur protokola taiko pagal nusistovejusias tradicijas/taisykles pan.)
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2011 02 20, 23:51)
ne visuomet. man taike trumpa. nors ir amzius jau virs 30, ir endo III stadija.
cia gal daugiau nuo paties gydytojo isitikinimo priklauso, kas tavo konkreciu atveju jo nuomone suveiks geriausiai (kalbu siuo atveju apie VK, nes kaip suprantu, kitose klinikose, ypac uzsienyje, daug kur protokola taiko pagal nusistovejusias tradicijas/taisykles pan.)

Kaip keista, nes man endo II stadija ir daugiau jokiu priezasciu nevaisingimui nei pas mane, nei pas vyra nera. O ir VK, ir Embrions, ir UK klinikoj pasake, kad mano atveju tik ilga schema. Todel as tokia isvada ir pasidariau g.gif
Atsakyti