Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 19, 19:12)
neturiu kiausintakiu.2008m ispjove desini ir 2010m uzspaude kairyji,nes Airijoj ju nenupjauna.tas zodis saugotis mane labai gazdina  verysad.gif

isivaizduoju kaip tau neramu,bet viskas bus gerai, imk koki bileteni ir patinginiauk tau ir zirniukams tongue.gif (nes tikiu kad ju du) bus tik i nauda,plepink poilsiu save ir nepajausi kaip greitai kazkas suspurdes pilveli.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 19, 19:28)
isivaizduoju kaip tau neramu,bet viskas bus gerai, imk koki bileteni ir patinginiauk tau ir zirniukams tongue.gif (nes tikiu kad ju du) bus tik i nauda,plepink poilsiu save ir nepajausi kaip greitai kazkas suspurdes pilveli.... mirksiukas.gif

as pakolkas esu bedarbe,bet va kita savaite tureciau sulaukti skambucio ir teks pradeti dirbti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 02 19, 15:30)

As pagaliau gavau laiska is ligonines apie savo snaigutes. Rezultatai nuostabus  wub.gif Man is viso per punkcija ispunktavo 20 kiausialasciu, is kuriu apsivaisino 12 (8 ISCI budu + 4 iprastiniu). 2 ISCI embrioniukus isodino (dar nezinau, ar abu isgyveno, ar vienas), likusius 6+4 augino 6-ias dienas iki blastu. Is visu 10 tiek laiko isgyveno net 9! Tas vienas silpnesnis buvo gautas iprastiniu budu (be ISCI). Apsidziaugiau, kad isodinimui visgi pasirinkome ISCI embrioniukus. Tai dabar per kiekviena snaiguciu gimtadieni (taip ir parasyta - gimtadieni  biggrin.gif ) turesime prasinesti ligoninei apie artimiausius metinius planus (ar ketiname pasiimti, ar dar lauksime ir pan.).
Labai dziaugiuosi del tokiu rezultatu, nes jie kur kas geresni nei vidutiniai statistiniai. Nepaisant musu amziaus, del jo taikyto ilgo protokolo su padidintom dozem, prastoku vyro rezultatu, nepasisekusiu IUI ir t.t. ir pan.
Tai va, visom labai linkiu tureti daug vilties ir tikejimo, kad viena diena musu visu norai tikrai issipildys. Ir kartais su kaupu  wub.gif

Nuostabūs rezultatai, tikrai thumbup.gif

O mes šiandien parsivežėme 2 embrioniukus. Prasideda laukimas.
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 19, 11:17)

Man atrodo, kad pats sunkiausias sitas laukimas... ax.gif Kantrybes ir tikejimo!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 19, 21:17)

sekmes thumbup.gif
Atsakyti

aciuks.gif

puikutte, lauksiu pagal tavo metodą mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos sos! gal galite ka patarti.nuo progesterono gelio jauciu toki nemalonu isoriska niezuli. verysad.gif kazkaip negera darosi. gal kuri zinote ir galite patarti ka tokiu atveju daryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 19, 19:17)

Kantrybes tau ir zinoma puikiu rezultatu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 19, 11:34)
puikutte, lauksiu pagal tavo metodą  mirksiukas.gif

O koks puikuttes metodas buvo?? blink.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 02 19, 12:08)
thumbup.gif Gerą derlių užauginai thumbup.gif
Primink kur daraisi?
darausi chicagoje , o uz palinkejimus didelis aciu .
Dar nereikia nusiminti 4u.gif  Pati žinai, kad testai dažnai sugrybauja, taip kad nusiraminam ir laukiam HCG 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Damute* @ 2011 02 19, 22:17)

kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif , linkiu kad laukimas neprailgtu !
Atsakyti
Sveikutes,
Mane darbas buvo intensyviai uzemes su savo komandiruotem, bet gal ir gerai - greitai laikas prabego uztat biggrin.gif
Rytoj jau punkcija rolleyes.gif

QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 17, 17:51)
As jau po pasimatymo su zirniukais, turim du stipruolius 5 sav.  wub.gif  ir matosi lyg trecias bet mazesnis ir prie jo sioks toks atsisluoksniavimas del to del jo abejotina.. Be to turiu del daugiavaisio nestumo hyperstimuliacija tai del to turiu kosmariskai dideli issiputusi pilva..

Oho, net du, sveikinu clap.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(aksom @ 2011 02 18, 08:26)
sveikutes, man vakar buvo isodinimas, turiu pilvelyje 3 embrioniukus, dabar tik meldžiuosi kad isitvirtintu ir laukiu testuko dienos

Laikom kumscius uz zirniukus 4u.gif

QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 18, 15:07)
dar karta labukas. gavau kraujuko rezultatus 156  smile.gif  dariausi vakar 10dpi

Wow, nuostabu! Sveikinu thumbup.gif

QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 18, 23:34)
na o mums siandien istrauke 14 kiausiniu  thumbup.gif  Dabar laukiame apvaisinimo rezultatu . Isodinimas 6 diena po punkcijos . t.y.treciadieni 

Labai geras derlius bigsmile.gif
O kodel taip velai po punkcijos? Iki blastocitu augins?

QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 19, 09:31)
labas rytas merginukes pradedu ryta su ne kokiom ziniom pagadinau testa o jis kaip ir eilini karta toks riebus neigiamas

Laikykis mergyt, pasiliekam mazyte vilti pirmadieniui dar 4u.gif

QUOTE(Damute* @ 2011 02 19, 21:17)

Kad neprailgtu 4u.gif

Ksise, labai gaila, labai viliuosi kad snaigutes prigis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As tai varau rytoj i VK punkcijai. Man toks klausimas iskilo - o pinigelius reikia veztis kai jau isodina, ar ir per punkcija reikia kazkiek turet? blush2.gif Labai skubejau per paskutine apziura ir nepaklausiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 02 20, 10:01)
Sveikutes,
Rytoj jau punkcija rolleyes.gif 

As tai varau rytoj i VK punkcijai. Man toks klausimas iskilo - o pinigelius reikia veztis kai jau isodina, ar ir per punkcija reikia kazkiek turet? blush2.gif Labai skubejau per paskutine apziura ir nepaklausiau doh.gif

Sėkmės rytoj 4u.gif
Man atrodo mokėti reikia per punkcijos dieną. Bent jau Rygoj taip. Bet gal kitos mergaitės atsakys tiksliai.
Atsakyti