Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

[quote=Reginiukas.uk,2011 02 19, 12:42]
Jetau saulele laikykis console.gif ,bet dar visko gali buti, jau kazkada sakiau,bet dar karteli pakartosiu,juk ne visoms vienodai HCG gaminasi,pas tave gal ir yra ten kas,bet dar testukas nerodo.Laukiam pirmadienio 4u.gif
Papildyta:

aciu visom zinau kad jus pacios geriausios del palaikymo stengsiuosi kazkuo uzsiimt kad stumt mintys isali....bet ziauriai sunku nes per daug tu kausimu galvoj kur eit, ka daryt ir kur kreiptis?nes gal reik pirma endo apgydyt o tada kibt i dirbtinius bet cia man niekas neduoda jokio gydymo ir ima didelis pyktis....
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 02 19, 12:28)
drinks_cheers.gif dėl NT
Man išvis tų NT fobija, neišsivaizduoju, kaip jie gali ką gero parodyti frusty.gif
Taip kad pamiršk, kad darei, apsimesk, kad nieko čia nebuvo ir kuo ramiau lauk pirmadienio 4u.gif

ne tau vienai fobija bet vis nepasimokinu doh.gif doh.gif doh.gif o taip paprastai man neiseina pamirst nes man pirmom dienom tai rankas ir kojas atima sitie dalykai..vaistau keleta dienu kaip nesava...ramiau bus kraujo atysakymo laukt nes turbut tik antradieni suzinosiu jei dar nepersivilks mano mmm iki to nes jau kaip suima....
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 19, 13:07)
ne tau vienai fobija bet vis nepasimokinu doh.gif  doh.gif  doh.gif o taip paprastai man neiseina pamirst nes man pirmom dienom tai rankas ir kojas atima sitie dalykai..vaistau keleta dienu kaip nesava...ramiau bus kraujo atysakymo laukt nes turbut tik antradieni suzinosiu jei dar nepersivilks mano mmm iki to nes jau kaip suima....

nuliudau verysad.gif laukiam dar tavo kraujo tyrimo rezultatu.zinok as nors dariausi tuos testus giliai sirdy netikejau,kol nepasidariau kraujuko.netikek ir tu. lauksiu ir tikesiuos,kad viskas bus dar gerai. 4u.gif
Atsakyti
Vilmosa smile.gif, gal dar per anksti nuliusti 4u.gif
Ech, kaip noretusi, kad pasisektu visoms wub.gif

As pagaliau gavau laiska is ligonines apie savo snaigutes. Rezultatai nuostabus wub.gif Man is viso per punkcija ispunktavo 20 kiausialasciu, is kuriu apsivaisino 12 (8 ISCI budu + 4 iprastiniu). 2 ISCI embrioniukus isodino (dar nezinau, ar abu isgyveno, ar vienas), likusius 6+4 augino 6-ias dienas iki blastu. Is visu 10 tiek laiko isgyveno net 9! Tas vienas silpnesnis buvo gautas iprastiniu budu (be ISCI). Apsidziaugiau, kad isodinimui visgi pasirinkome ISCI embrioniukus. Tai dabar per kiekviena snaiguciu gimtadieni (taip ir parasyta - gimtadieni biggrin.gif ) turesime prasinesti ligoninei apie artimiausius metinius planus (ar ketiname pasiimti, ar dar lauksime ir pan.).
Labai dziaugiuosi del tokiu rezultatu, nes jie kur kas geresni nei vidutiniai statistiniai. Nepaisant musu amziaus, del jo taikyto ilgo protokolo su padidintom dozem, prastoku vyro rezultatu, nepasisekusiu IUI ir t.t. ir pan.
Tai va, visom labai linkiu tureti daug vilties ir tikejimo, kad viena diena musu visu norai tikrai issipildys. Ir kartais su kaupu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 19, 15:06)
nuliudau  verysad.gif  laukiam dar tavo kraujo tyrimo rezultatu.zinok as nors dariausi tuos testus giliai sirdy netikejau,kol nepasidariau kraujuko.netikek ir tu. lauksiu ir tikesiuos,kad viskas bus dar gerai.  4u.gif

bet pas tave jau ir taip aisku buvo kad uzkibe ir tau rode jau labai anksti....as pasitikiu tik 50 procentu,bet ir vilties nelabai turiu,aisku buna stebuklu...nieko jau nepakeisiu jei neuzkibo gaila tik embrionuku....bet dar viena likus snaigute tik jau baugina tos nepasisekusios pabaigos...

o tau kuris ivf buvo?
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 19, 13:30)
bet pas tave jau ir taip aisku buvo kad uzkibe ir tau rode jau labai anksti....as pasitikiu tik 50 procentu,bet ir vilties nelabai turiu,aisku buna stebuklu...nieko jau nepakeisiu jei neuzkibo gaila tik embrionuku....bet dar viena likus snaigute tik jau baugina tos nepasisekusios pabaigos...

o tau kuris ivf buvo?

Nugi ir man su tuo testuku tas pats buvo,pasidariau,pasiziurejau,o ten vienas...Susinervinau ir sakau vyrui uzpipykino mane jau tie I,paverkiau ir nuejau toliau miegoti..Kita diena dariau dar viena jau panmaciau II bet antra buvo vos imatoma..ir va po dar keliu dienu jau maciau issvajotas II Taip kad visko buna,tikek neprarask vilties tai labai svarbu..Labai tikejau ir tikiu kad tavo snaigutes taves nepaves smile.gif jamk saulele balioncikus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 19, 16:30)

o tau kuris ivf buvo?

cia buvo 1musu IVF. smile.gif
Papildyta:
[quote=Reginiukas.uk,2011 02 19, 17:20]
Nugi ir man su tuo testuku tas pats buvo,pasidariau,pasiziurejau,o ten vienas...Susinervinau ir sakau vyrui uzpipykino mane jau tie I,paverkiau ir nuejau toliau miegoti..Kita diena dariau dar viena jau panmaciau II bet antra buvo vos imatoma..ir va po dar keliu dienu jau maciau issvajotas II Taip kad visko buna,tikek neprarask vilties tai labai svarbu..Labai tikejau ir tikiu kad tavo snaigutes taves nepaves smile.gif jamk saulele balioncikus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quot pritariu Reginiukui smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 02 19, 14:30)
Vilmosa smile.gif, gal dar per anksti nuliusti  4u.gif
Ech, kaip noretusi, kad pasisektu visoms  wub.gif

As pagaliau gavau laiska is ligonines apie savo snaigutes. Rezultatai nuostabus  wub.gif Man is viso per punkcija ispunktavo 20 kiausialasciu, is kuriu apsivaisino 12 (8 ISCI budu + 4 iprastiniu). 2 ISCI embrioniukus isodino (dar nezinau, ar abu isgyveno, ar vienas), likusius 6+4 augino 6-ias dienas iki blastu. Is visu 10 tiek laiko isgyveno net 9! Tas vienas silpnesnis buvo gautas iprastiniu budu (be ISCI). Apsidziaugiau, kad isodinimui visgi pasirinkome ISCI embrioniukus. Tai dabar per kiekviena snaiguciu gimtadieni (taip ir parasyta - gimtadieni  biggrin.gif ) turesime prasinesti ligoninei apie artimiausius metinius planus (ar ketiname pasiimti, ar dar lauksime ir pan.).
Labai dziaugiuosi del tokiu rezultatu, nes jie kur kas geresni nei vidutiniai statistiniai. Nepaisant musu amziaus, del jo taikyto ilgo protokolo su padidintom dozem, prastoku vyro rezultatu, nepasisekusiu IUI ir t.t. ir pan.
Tai va, visom labai linkiu tureti daug vilties ir tikejimo, kad viena diena musu visu norai tikrai issipildys. Ir kartais su kaupu  wub.gif

thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 19, 09:31)
labas rytas merginukes pradedu ryta su ne kokiom ziniom pagadinau testa o jis kaip ir eilini karta toks riebus neigiamas,gadinau ankstyvu,tai mano manymu vaiduokliautu jau turetu,nes pagal paskaiciavimus ebrionukas jau 13dieneliu,o kazkaip si karteli turejau maza vilti,jau taip nuo antradienio trauke ant bulviniu patiekalu.kazkokie petapliojimai buvo mazyciai,bet vel organizmas supokstavo.....o sirdi ir vel didele tustuma...dar pirmadieni pasidarysiu krauja kad zinociau tiksliai ir nutrauksiu vaistukus....o gal ir net anksciau parsivilks mano mmm.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nenusimink,gal viskas pas tave gerai.As kaip pasiziuriu cia visos is musu kazkaip nurasinejo,kad nepasiseke,bet viskas gavosi atvirksciai.Laikykis ir laukim kraujo tyrimo
Atsakyti
QUOTE(Tensei @ 2011 02 18, 11:38)
Kadangi IgG+ vadinasi turi imuniteta toksoplazmozes, greiciausiai reikia darytis citomegala. Bet geriau pasiskambink gyditojai mirksiukas.gif

O jej.. Perskaiciau ir likau nieko nieko nesupratus blink.gif Nei zodzio smile.gif Tikiuosi, kad man ir neprireiks suprasti.. 4u.gif
Kartais pagalvoju, kad as planuoju, jau viskas taip arti, o tiek mazai zinau is tikro... Bet gal uzteks tik gydytojo nurodymais sekti ir viskas bus ok 4u.gif

QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 18, 13:34)
Isodinimas 6 diena po punkcijos . t.y.treciadieni  ax.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 19, 17:20)
Nugi ir man su tuo testuku tas pats buvo,pasidariau,pasiziurejau,o ten vienas...Susinervinau ir sakau vyrui uzpipykino mane jau tie I,paverkiau ir nuejau toliau miegoti..Kita diena dariau dar viena jau panmaciau II bet antra buvo vos imatoma..ir va po dar keliu dienu jau maciau issvajotas II Taip kad visko buna,tikek neprarask vilties tai labai svarbu..Labai tikejau ir tikiu kad tavo snaigutes taves nepaves smile.gif jamk saulele balioncikus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

duok dieve kad tavo zodziai dangu pasieke butu...nu ziuresim ka kraujukas parodis bet testu tai tikrai negadinsiu schmoll.gif schmoll.gif nebent zinosiu kad yra va tada tai tikrai pagadinciau ax.gif o as apsiraminau siek tiek prisigalvojau smagios veiklos tai gal biski palengves su dienom jus visos labai nuostabios mergytes be jusu butu sunku juk negali gi visiem verkt ant peties o cia tai visos supras nes brendam per ta pati s............
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 19, 07:46)

Nuosirdziai linkiu, kad butu false alarm... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=kristiana1,2011 02 19, 17:27]
cia buvo 1musu IVF. smile.gif
Papildyta:
[quote=Reginiukas.uk,2011 02 19, 17:20]
[/quot pritariu Reginiukui smile.gif 4u.gif
[/quote]
saunu saulele thumbup.gif ir dziaugiuos kad tau pavyko is pirmo karto... tik dar labai jau saugokis ir duok zinot kaip tau sekasi.... 4u.gif o kokios pas jus problemos buvo?nes turbut tada busiu praleidus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Zubriuka @ 2011 02 19, 18:47)
Nuosirdziai linkiu, kad butu false alarm...  4u.gif  4u.gif

aciu juk maza viltis yra kol mmm neparsivilke, jus cia visos uzkalbejot mane tongue.gif smile.gif tai net i vakara ir sypsotis pradedu o visa diena beveik prazliumbinejau doh.gif sunkus tas vaiku darymas frusty.gif,bet aisku as jau sukuriau plana chuligana paskutiniam zirniukui tongue.gif nes noras didesnis turet savo vaiku negu neviltis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 19 vasario 2011 - 17:52
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 19, 18:57)
saunu saulele thumbup.gif ir dziaugiuos kad tau pavyko is pirmo karto... tik dar labai jau saugokis ir duok zinot kaip tau sekasi.... 4u.gif o kokios pas jus problemos buvo?nes turbut tada busiu praleidus tongue.gif
Papildyta:

aciu juk maza viltis yra kol mmm neparsivilke, jus cia visos uzkalbejot mane tongue.gif  smile.gif tai net i vakara ir sypsotis pradedu o visa diena beveik prazliumbinejau doh.gif sunkus tas vaiku darymas frusty.gif,bet aisku as jau sukuriau plana chuligana paskutiniam zirniukui  tongue.gif nes noras didesnis turet savo vaiku negu neviltis

neturiu kiausintakiu.2008m ispjove desini ir 2010m uzspaude kairyji,nes Airijoj ju nenupjauna.tas zodis saugotis mane labai gazdina verysad.gif
Atsakyti