Jetau saulele laikykis ,bet dar visko gali buti, jau kazkada sakiau,bet dar karteli pakartosiu,juk ne visoms vienodai HCG gaminasi,pas tave gal ir yra ten kas,bet dar testukas nerodo.Laukiam pirmadienio
Papildyta:
aciu visom zinau kad jus pacios geriausios del palaikymo stengsiuosi kazkuo uzsiimt kad stumt mintys isali....bet ziauriai sunku nes per daug tu kausimu galvoj kur eit, ka daryt ir kur kreiptis?nes gal reik pirma endo apgydyt o tada kibt i dirbtinius bet cia man niekas neduoda jokio gydymo ir ima didelis pyktis....
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2011 02 19, 12:28)
dėl NT
Man išvis tų NT fobija, neišsivaizduoju, kaip jie gali ką gero parodyti
Taip kad pamiršk, kad darei, apsimesk, kad nieko čia nebuvo ir kuo ramiau lauk pirmadienio
Man išvis tų NT fobija, neišsivaizduoju, kaip jie gali ką gero parodyti
Taip kad pamiršk, kad darei, apsimesk, kad nieko čia nebuvo ir kuo ramiau lauk pirmadienio
ne tau vienai fobija bet vis nepasimokinu o taip paprastai man neiseina pamirst nes man pirmom dienom tai rankas ir kojas atima sitie dalykai..vaistau keleta dienu kaip nesava...ramiau bus kraujo atysakymo laukt nes turbut tik antradieni suzinosiu jei dar nepersivilks mano mmm iki to nes jau kaip suima....