Kriastiana1 -nuoširdžiausi sveikinimai
Mergaitės prašau koncultacijos: Vk kovo pabaigoj startuosim su nauju IVF. Gydytoja liepė pakartoti visus tyrimus išskyrus kraujo gr., raudoniukę (nes ja prasirgus) ir nepamenu (neturėjau tuo momentu kaip pasižymėt) Citomegalijas ar toksoplazmozę? Ant senų tyrimų radau kad toksaplozmozė pas mane IgG (+), o IgM (-). Senų tsakymų dėl citomegalijos neradau. Gal žinot kurią reikia kartoti ?
QUOTE(Gvaizdė @ 2011 02 18, 21:54)
Kriastiana1 -nuoširdžiausi sveikinimai
Mergaitės prašau koncultacijos: Vk kovo pabaigoj startuosim su nauju IVF. Gydytoja liepė pakartoti visus tyrimus išskyrus kraujo gr., raudoniukę (nes ja prasirgus) ir nepamenu (neturėjau tuo momentu kaip pasižymėt) Citomegalijas ar toksoplazmozę? Ant senų tyrimų radau kad toksaplozmozė pas mane IgG (+), o IgM (-). Senų tsakymų dėl citomegalijos neradau. Gal žinot kurią reikia kartoti ?
Kadangi IgG+ vadinasi turi imuniteta toksoplazmozes, greiciausiai reikia darytis citomegala. Bet geriau pasiskambink gyditojai
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 18, 22:32)
aciu saulytes uz grazius zodzius ir palinkejimus savijauta mano,tai nemoku apsakyti.esu dabar tokia kaip lengvam soke ir sakiau,kad nepatikesiu iki to,kol kazko nepajausiu besispardant. biju dar dziaugtis,nes tie pirmi menesiai labai lepus. dar tiesa,gavau siandien pakuote crinone ir tesiu toliau,paskui kalbesiu su gydytoju kad legaliai man ji pratestu aciu dar karta visoms.aciu,kad palaikot ir patariat
Labai tave suprantu. Mes irgi savo stebuklytės laukėm ilgus 10 metų. Už tat labai gerai jaučiu tavo (ir tiek laukusių moterų) nuotaikas. Žinau, kaip dabar virpi visa ir kaip saugai save kaip kaiušinuką
Mes po 6-o IUI pagavom dukrytę. Aš ir dabar jau jai pasakoju, kokie buvom laimingi tą dieną, kai paskambinus 14 d. po IUI "Geromeda" man pasakė : "atsakymas - 120"
nepamenu kaip nusileidau laiptais, išėjau į lauką pasakyti vyrui - jis jau pamatęs mano akis viską suprato...kaip verkėm abu apsikabinę....
kartais net vadinu ją "mano gražioji 120-imt..."
visoms visom linkiu tai patirti
QUOTE(Lietuva @ 2011 02 18, 22:59)
Labai tave suprantu. Mes irgi savo stebuklytės laukėm ilgus 10 metų. Už tat labai gerai jaučiu tavo (ir tiek laukusių moterų) nuotaikas. Žinau, kaip dabar virpi visa ir kaip saugai save kaip kaiušinuką
Mes po 6-o IUI pagavom dukrytę. Aš ir dabar jau jai pasakoju, kokie buvom laimingi tą dieną, kai paskambinus 14 d. po IUI "Geromeda" man pasakė : "atsakymas - 120"
keista jausmas tikrai.vyras is vis kaip soke.dar siandien sakau,tu nesidziaugi visai,tai jis lyg supykes sako,kad nemoku net to dziaugsmo isreiksti.
QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 18, 21:34)
sveikinu visas , sulaukusias geru naujienu . na o mums siandien istrauke 14 kiausiniu Dabar laukiame apvaisinimo rezultatu . Isodinimas 6 diena po punkcijos . t.y.treciadieni
Linkiu tau labai gero apvaisinto derliaus
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 18, 19:14)
Sveikinimai tau patys didziausi ir nuosirdziausi! O tai zuikio metai
O va as dar nedrystu eiti i nestukiu skyreli
O va as dar nedrystu eiti i nestukiu skyreli
na ir neik ,pabuk dar su mumis , pavirusuok
labas rytas merginukes pradedu ryta su ne kokiom ziniom pagadinau testa o jis kaip ir eilini karta toks riebus neigiamas,gadinau ankstyvu,tai mano manymu vaiduokliautu jau turetu,nes pagal paskaiciavimus ebrionukas jau 13dieneliu,o kazkaip si karteli turejau maza vilti,jau taip nuo antradienio trauke ant bulviniu patiekalu.kazkokie petapliojimai buvo mazyciai,bet vel organizmas supokstavo.....o sirdi ir vel didele tustuma...dar pirmadieni pasidarysiu krauja kad zinociau tiksliai ir nutrauksiu vaistukus....o gal ir net anksciau parsivilks mano mmm....
QUOTE(aiste 35 @ 2011 02 19, 00:34)
sveikinu visas , sulaukusias geru naujienu . na o mums siandien istrauke 14 kiausiniu Dabar laukiame apvaisinimo rezultatu . Isodinimas 6 diena po punkcijos . t.y.treciadieni
Gerą derlių užauginai
Primink kur daraisi?
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 19, 10:31)
labas rytas merginukes pradedu ryta su ne kokiom ziniom pagadinau testa o jis kaip ir eilini karta toks riebus neigiamas,gadinau ankstyvu,tai mano manymu vaiduokliautu jau turetu,nes pagal paskaiciavimus ebrionukas jau 13dieneliu,o kazkaip si karteli turejau maza vilti,jau taip nuo antradienio trauke ant bulviniu patiekalu.kazkokie petapliojimai buvo mazyciai,bet vel organizmas supokstavo.....o sirdi ir vel didele tustuma...dar pirmadieni pasidarysiu krauja kad zinociau tiksliai ir nutrauksiu vaistukus....o gal ir net anksciau parsivilks mano mmm....
Dar nereikia nusiminti Pati žinai, kad testai dažnai sugrybauja, taip kad nusiraminam ir laukiam HCG
Dar nereikia nusiminti Pati žinai, kad testai dažnai sugrybauja, taip kad nusiraminam ir laukiam HCG
[/quote]
nu ziuresim ka ten tas kraujas parodys bet vilciu jau nesuteikiu dideliu o taip buvo ramu sirdi net gailiuosi kad as ta testa pasidariau.....uz tai ir geriausia mergaites neskubekit su tais testais nes po to tik vidine busena susijauki ir tiek....
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 19, 12:19)
nu ziuresim ka ten tas kraujas parodys bet vilciu jau nesuteikiu dideliu o taip buvo ramu sirdi net gailiuosi kad as ta testa pasidariau.....uz tai ir geriausia mergaites neskubekit su tais testais nes po to tik vidine busena susijauki ir tiek....
dėl NT
Man išvis tų NT fobija, neišsivaizduoju, kaip jie gali ką gero parodyti
Taip kad pamiršk, kad darei, apsimesk, kad nieko čia nebuvo ir kuo ramiau lauk pirmadienio
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 19, 07:31)
Jetau saulele laikykis ,bet dar visko gali buti, jau kazkada sakiau,bet dar karteli pakartosiu,juk ne visoms vienodai HCG gaminasi,pas tave gal ir yra ten kas,bet dar testukas nerodo.Laukiam pirmadienio
Papildyta:
Keberiokst kaip tavo pasimatymas praejo su gyd?? gal ka idomaus suzinojai?