Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 18, 16:07)
dar karta labukas. gavau kraujuko rezultatus 156  smile.gif  dariausi vakar 10dpi

saulele sveikinu as juk sakiau kad viskas gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif o dar saugok save ir savo mazylius ar mazyli,bet tegu buna abu uz tuos ilgus laukimo metus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmosa:): 18 vasario 2011 - 15:14
QUOTE(puikutte @ 2011 02 18, 14:28)
Pireja kaip laikais?  ax.gif

Sveika. Lyg ir neblogai, siandiena beveik pykino blush2.gif Kuom didziai dziaugiuosi, nes siryt jau neberadau jokiu nestumo pozymiu. Rytoj, man rodos, jau viskas "eis" pagal pirma programa.
O siaip jauciu tempima sonuose, matyt gimda auga, raisciai tempiasi. PIlvo nebeskauda, tai kaip ir viskas gerai biggrin.gif

Kada tu galvoji eiti i nestukiu skyreli? Nes man irgi rupi, kaip kitos sausio IVF'inukes laikosi, o cia rasyt butu ir nelabai i tema, ir kitoms gal sirdele uzskaudins...

QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 18, 15:07)
dar karta labukas. gavau kraujuko rezultatus 156  smile.gif  dariausi vakar 10dpi

Oho, labai gera skaicius! Labai dziaugiuosi uz tave wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 18, 16:13)
saulele sveikinu as juk sakiau kad viskas gerai 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif  o dar saugok save ir savo mazylius ar mazyli,bet tegu buna abu uz tuos ilgus laukimo metus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu labai vilmosa smile.gif mazi skaiciukai,kad butu du,bent jau as taip manau blush2.gif bandysiu savo iniciatyva pakartoti vel kita savaite.o del progesterono ir vaziuoju receptuko pasiimt ir i vaistine.nezadu jo nutraukti.tikiuosi jis nieko blogo nepadarys man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 18, 15:07)

sveikinu clap.gif ,saugok save dabar. Nu kaip faina, tiek nestuke.gif jau siais metais pabyro, nu tikri zuikio metai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Pireja @ 2011 02 18, 15:17)
Sveika. Lyg ir neblogai, siandiena beveik pykino  blush2.gif Kuom didziai dziaugiuosi, nes siryt jau neberadau jokiu nestumo pozymiu. Rytoj, man rodos, jau viskas "eis" pagal pirma programa.
O siaip jauciu tempima sonuose, matyt gimda auga, raisciai tempiasi. PIlvo nebeskauda, tai kaip ir viskas gerai  biggrin.gif

Kada tu galvoji eiti i nestukiu skyreli? Nes man irgi rupi, kaip kitos sausio IVF'inukes laikosi, o cia rasyt butu ir nelabai i tema, ir kitoms gal sirdele uzskaudins...
Oho, labai gera skaicius! Labai dziaugiuosi uz tave  wub.gif

Nu as jau ten prisiregistravau, vis laukiu jusu visu mergaiciu ax.gif ,as irgi labai gerai jauciaus iki vakar,dar taip dziaugiaus, o siandien jau variau link wc. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 18, 15:19)
mazi skaiciukai,kad butu du,bent jau as taip manau  blush2.gif 

Jei cia 10-os dienos dienos skaiciukai, tai nera jie mazi. Siaip priklauso ir nuo organizmo, taip kad visaip gali buti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(puikutte @ 2011 02 18, 15:23)
Nu as jau ten prisiregistravau, vis laukiu jusu visu mergaiciu  ax.gif

Matai, as net nepagalvojau, kad tu jau ten doh.gif Einu ir as tada...
Atsakyti
[quote=kristiana1,2011 02 18, 16:19]
aciu labai vilmosa smile.gif mazi skaiciukai,kad butu du,bent jau as taip manau blush2.gif bandysiu savo iniciatyva pakartoti vel kita savaite.o del progesterono ir vaziuoju receptuko pasiimt ir i vaistine.nezadu jo nutraukti.tikiuosi jis nieko blogo nepadarys man smile.gif
[/quotekazkas ir rase kad kaip 10 dienai tai ne tokie ir mazi tie tavo skaiciukai..bet manau tau dar svarbiausia kad uzkibo ir tegu ju bus du ar vienas thumbup.gif jetus kaip dziaugiuosi uz tave dar ir man reik paskui tave i nestukiu grupe ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 18, 16:07)

Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukit, stiprėkit!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2011 02 17, 22:16)
labas rytas,atejau su blogom ziniom,atejo prakeiktos mmm,kita men atsaldysim ir kartosim.

console.gif Labai gaila... Linkiu kita cikla su naujom jegom ir kad viskas pasisektu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(aksom @ 2011 02 17, 22:26)
sveikutes, man vakar buvo isodinimas, turiu pilvelyje 3 embrioniukus, dabar tik meldžiuosi kad isitvirtintu ir laukiu testuko dienos

Skaitau ir baltai pavydziu... Sekmes dideliausios ir kantrybes islaukti... Kad su kaupu butu atlyginta! 4u.gif 4u.gif

QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 18, 05:07)

SVEIKINIMAI!!!! Pasiziurejau i liniuote ir vos nepaverkiau is laimes... Kaip smagu... Neimanoma isivaizduoti kokia laiminga jautiesi... wub.gif wub.gif Ramaus laukimo!!!
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 18, 13:07)

Sveikinimai tau patys didziausi ir nuosirdziausi! O tai zuikio metai thumbup.gif

O va as dar nedrystu eiti i nestukiu skyreli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 18, 18:14)

O va as dar nedrystu eiti i nestukiu skyreli  ax.gif

O kodel tu nedristi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(puikutte @ 2011 02 18, 16:17)
O kodel tu nedristi?  g.gif

Karts nuo karto paskaitineju,bet dar nedrystu prisijungti,nes scane dar nebuvau ax.gif baisoka dar blush2.gif
Atsakyti
aciu saulytes uz grazius zodzius ir palinkejimus smile.gif savijauta mano,tai nemoku apsakyti.esu dabar tokia kaip lengvam soke ir sakiau,kad nepatikesiu iki to,kol kazko nepajausiu besispardant. biju dar dziaugtis,nes tie pirmi menesiai labai lepus. dar tiesa,gavau siandien pakuote crinone ir tesiu toliau,paskui kalbesiu su gydytoju kad legaliai biggrin.gif man ji pratestu tongue.gif aciu dar karta visoms.aciu,kad palaikot ir patariat 4u.gif
Atsakyti