Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(Damute* @ 2011 02 18, 10:58)
Merginos, turiu klausimą: kelintą dieną po punkcijos apsivaisinimas įvyksta - tą pačią ar sekančią?
Ir kaip skaičiuojasi įsodinimo diena nuo apsivaisinimo d.- įskaitant ją, ar ne?
Skaičiuoju  g.gif: man punkcija buvo trečiadienį, vakar sakė, kad 8 apsivaisino, tai jeigu rytoj įsodinimas, tai čia skaitysis antrą dieną ar trečią?

Siaip turetu juos apvaisinti ta pacia diena,o jeigu rytoj sodinimas tai bus pirma dpi.Sekmes tau rytoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 18 vasario 2011 - 13:10
QUOTE(Damute* @ 2011 02 18, 13:58)
Merginos, turiu klausimą: kelintą dieną po punkcijos apsivaisinimas įvyksta - tą pačią ar sekančią?
Ir kaip skaičiuojasi įsodinimo diena nuo apsivaisinimo d.- įskaitant ją, ar ne?
Skaičiuoju  g.gif: man punkcija buvo trečiadienį, vakar sakė, kad 8 apsivaisino, tai jeigu rytoj įsodinimas, tai čia skaitysis antrą dieną ar trečią?

poryt bus 1 diena po isodinimo 4u.gif O apvaisina ta pacia diena, kai ivyksta punkcija 4u.gif
Atsakyti
[quote=Atiloja,2011 02 18, 14:07]
sakai toliau naudot crenona?pas mane ju 4 liko g.gif
[/quote]
tau skubiai reikia pasidaryti HCG, kad matytum skaiciukus ir priimtum sprendima del crinono vartojimo 4u.gif O ka sako gydytojas?
[/quote]
net nepaklausiau,is tu nervu.va paskambinau tai sake nebenaudot crenono,o jei nepasirodys normalus kraujas tada pasidaryt nt.sakau pas mus niekur nedaro HCG,jei darytu senai jau buciau nuleidus krauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksise: 18 vasario 2011 - 13:22
labuka merginos smile.gif klausimelis toks rolleyes.gif siryt biski issiemiau crinone,nes jau labai daug ten jo pas mane viduje,viskas jau beveik ant pavirsiaus.nuo to laiko kada naudoju niekad jo neisimdavau. spalva ruda tokia visai negrazi.ar jis toks turi buti? gal sakau nuo buvimo jis ten paruduoja? ir man jo skystu pavidalu dar isbega ,tai be dieniniu ikloteliu niekaip neapseinu.
Atsakyti
[quote=ksise,2011 02 18, 14:11]
tau skubiai reikia pasidaryti HCG, kad matytum skaiciukus ir priimtum sprendima del crinono vartojimo 4u.gif O ka sako gydytojas?
[/quote]
net nepaklausiau,is tu nervu.va paskambinau tai sake nebenaudot crenono,o jei nepasirodys normalus kraujas tada pasidaryt nt.sakau pas mus niekur nedaro HCG,jei darytu senai jau buciau nuleidus krauja
[/quote]
nu kazkokia nesamone..., o jei tai pakenks..., tas crinono nutraukimas...
Man atrodo, jei turi tuos 4 vienetus, tai juos ir naudok ir pasikartok NT 4u.gif
Atsakyti
[quote=Atiloja,2011 02 18, 14:23]
[/quote]
nu kazkokia nesamone..., o jei tai pakenks..., tas crinono nutraukimas...
Man atrodo, jei turi tuos 4 vienetus, tai juos ir naudok ir pasikartok NT 4u.gif
[/quote]
na jei iki vakaro nepasirodys normalus krauja pabaiksiu naudot kiek liko
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 17, 17:51)
As jau po pasimatymo su zirniukais, turim du stipruolius 5 sav.  wub.gif  ir matosi lyg trecias bet mazesnis ir prie jo sioks toks atsisluoksniavimas del to del jo abejotina.. Be to turiu del daugiavaisio nestumo hyperstimuliacija tai del to turiu kosmariskai dideli issiputusi pilva.. biggrin.gif

Oi,as cia paveluotai,bet negaliu nepasveikinti su garantuotais dvynukais ar net trynukais wub.gif Taip pergyvenau del tavo ankstesnes nesekmes,bet sikart esi uz visas kancias apdovanota wub.gif Aukit laimingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 17, 17:51)
As jau po pasimatymo su zirniukais, turim du stipruolius 5 sav.  wub.gif  ir matosi lyg trecias bet mazesnis ir prie jo sioks toks atsisluoksniavimas del to del jo abejotina.. Be to turiu del daugiavaisio nestumo hyperstimuliacija tai del to turiu kosmariskai dideli issiputusi pilva.. biggrin.gif

bigsmile.gif Dvigubi, gal ir trigubi sveikinimai tapus nestuke.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 18, 14:08)
Siaip turetu juos apvaisinti ta pacia diena,o jeigu rytoj sodinimas tai bus pirma  dpi.Sekmes tau rytoj  4u.gif

Visai mane supainiojot blush2.gif Jei apsivaisina tą pačią dieną, t.y. trečiadienį, o įsodinimas rytoj, tai bus trečia diena po apsivaisinimo ax.gif
Nu žodžiu supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
Pireja kaip laikais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 18, 12:20)
Ramaus laukimo  4u.gif Man įsodinimas nusimato rytoj ax.gif

sekmes tau dideles dideles ir lauksiu žinių 4u.gif
Atsakyti
dar karta labukas. gavau kraujuko rezultatus 156 smile.gif dariausi vakar 10dpi
Atsakyti