Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

[quote=Atiloja,2011 02 18, 12:52]
tai kad labai jo daug krenta,o ne po truputi
[/quote]
tai, kad crinonas krenta, dar nieko nereiskia..., o HCG dareisi?
[/quote]
tai kad pas mus niekur nedaro verysad.gif
Atsakyti
Laba,o kada po ivf turetu mm pareiti?
Punkcija man buvo sausio 24diena,na aisku uzkibimas buvo,bet ir pasibaige greitai viskas,o mm kaip nera taip nera.Buvo pradeje prie kelias dienas mausti pilva,bet taip ir baigesi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 18, 10:05)
lotuliukas.gif prajuokinai.. Viskas bus gerai man tai nieko siaip neskauda isskyrus hiperstimuliacijos pasekmes (skauda kiausides ir pilvas issiputes), geriu dabar daug skysciu ir valgau visokias krevetes ir kalmarus.. biggrin.gif

As tai kreveciu per daug nevalgyciau jusu vietoj.. Nelabai tinkamas maistas nestukems. Pora per savaite gal ir nepakenks, bet cia is tu maistu, kur gydytojai nerekomenduoja.

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 18, 10:57)
Laba,o kada po ivf turetu mm pareiti?
Punkcija man buvo sausio 24diena,na aisku uzkibimas buvo,bet ir pasibaige greitai viskas,o mm kaip nera taip nera.Buvo pradeje prie kelias dienas mausti pilva,bet taip ir baigesi  unsure.gif

Visaip su menesinem buna.. Kartais ir savaite, ir 2 veluoja. Issireguliuoja viskas po vaistuku. As net testa ejau gadint kelis kartus, nors ir zinojau, kad greiciausiai nieko nera..
Atsakyti
[quote=ksise,2011 02 18, 12:55]
tai, kad crinonas krenta, dar nieko nereiskia..., o HCG dareisi?
[/quote]
[/quote]
g.gif tada reikia kantriai laukti... ir toliau naudoti crinona 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 18 vasario 2011 - 12:19
QUOTE(Lietuva @ 2011 02 18, 12:35)
Damute, sėkmės rytoj ir būtinai brūkštelk man į až, kaip sekėsi  4u.gif

Būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*renatux* @ 2011 02 18, 13:16)
As tai kreveciu per daug nevalgyciau jusu vietoj.. Nelabai tinkamas maistas nestukems. Pora per savaite gal ir nepakenks, bet cia is tu maistu, kur gydytojai nerekomenduoja.

O man kaip tik gydytoja ir rekomendavo jas valgyti.. g.gif
Atsakyti
[quote=Atiloja,2011 02 18, 13:19]
[/quote]
[/quote]
sakai toliau naudot crenona?pas mane ju 4 liko g.gif
Atsakyti
[quote=ksise,2011 02 18, 10:37]
[/quote]
[/quote]

Ar bandei dar viena testuka gadinti? jau 13dpi turetu bent vaiduokliuka parodyt.
Atsakyti
[quote=Reginiukas.uk,2011 02 18, 13:52]
[/quote]

Ar bandei dar viena testuka gadinti? jau 13dpi turetu bent vaiduokliuka parodyt.
[/quote]
nebandziau
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 18, 09:05)
lotuliukas.gif prajuokinai.. Viskas bus gerai man tai nieko siaip neskauda isskyrus hiperstimuliacijos pasekmes (skauda kiausides ir pilvas issiputes), geriu dabar daug skysciu ir valgau visokias krevetes ir kalmarus.. biggrin.gif

Nu zinok ir man gyd sake pasisaugoti smile.gif,ziurek nepersistenk mirksiukas.gif

Keberiokst,pas mane po praeito kabinimosi memkes savaite neparejo,irgi paskaudeno pilva ir praejo,o paskui pramuse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginiukas.uk: 18 vasario 2011 - 12:57
Merginos, turiu klausimą: kelintą dieną po punkcijos apsivaisinimas įvyksta - tą pačią ar sekančią?
Ir kaip skaičiuojasi įsodinimo diena nuo apsivaisinimo d.- įskaitant ją, ar ne?
Skaičiuoju g.gif: man punkcija buvo trečiadienį, vakar sakė, kad 8 apsivaisino, tai jeigu rytoj įsodinimas, tai čia skaitysis antrą dieną ar trečią?
Atsakyti
[quote=ksise,2011 02 18, 13:37]
[/quote]
[/quote]
tau skubiai reikia pasidaryti HCG, kad matytum skaiciukus ir priimtum sprendima del crinono vartojimo 4u.gif O ka sako gydytojas?
Atsakyti