Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

sveikutes, man vakar buvo isodinimas, turiu pilvelyje 3 embrioniukus, dabar tik meldžiuosi kad isitvirtintu ir laukiu testuko dienos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Damute* @ 2011 02 17, 17:12)
Gal ką praleidau - ar tau jau buvo įsodinimas? ax.gif

taip jau buvo, tik neprisidaviau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 17, 18:51)
As jau po pasimatymo su zirniukais, turim du stipruolius 5 sav.  wub.gif  ir matosi lyg trecias bet mazesnis ir prie jo sioks toks atsisluoksniavimas del to del jo abejotina.. Be to turiu del daugiavaisio nestumo hyperstimuliacija tai del to turiu kosmariskai dideli issiputusi pilva.. biggrin.gif

didžiuliai sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2011 02 18, 09:16)
labas rytas,atejau su blogom ziniom,atejo prakeiktos mmm,kita men atsaldysim ir kartosim.

bet kodel man bt nenukrito,o atvirksciai viena padala pakilo?ir mergynos kiek kainuos mum tas atsaldymas ir idejimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksise: 18 vasario 2011 - 09:30
Sveikos,

Dar karta aciu visoms uz sveikinimus, vis dar esu soke del trynuku.. biggrin.gif

QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 17, 22:50)
Oi kokios naujienos  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  labai labai sveikinu,o va jau per kita tavo pasimatyma,ir as ziniu turesiu man pirmas pasimatymas 25d  smile.gif
Primink kada tau sodino??

Man isodino sausio 29 d. Kaip smagu turetu jau sirdeles matyti ir tau ir man.. wub.gif

labas rytas,atejau su blogom ziniom,atejo prakeiktos mmm,kita men atsaldysim ir kartosim.

console.gif O gal cia implantacinis patepliojimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 17, 18:51)
As jau po pasimatymo su zirniukais, turim du stipruolius 5 sav.  wub.gif  ir matosi lyg trecias bet mazesnis ir prie jo sioks toks atsisluoksniavimas del to del jo abejotina.. Be to turiu del daugiavaisio nestumo hyperstimuliacija tai del to turiu kosmariskai dideli issiputusi pilva.. biggrin.gif

thumbup.gif sveikinu ir ramiu menesiuku 4u.gif

QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 17, 23:04)
vauc kAIP FAINA.LABAI SVEIKINU JUSU SEIMA.VISKAS BUS GERAI,NET NEABEJOK  4u.gif
Papildyta:

ne Airijoje

tada nesupratau ar supainiojau 4u.gif o kur tu prasei to crenono?

console.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 18, 10:33)
Sveikos,

Dar karta aciu visoms uz sveikinimus, vis dar esu soke del trynuku..  biggrin.gif
Man isodino sausio 29 d. Kaip smagu turetu jau sirdeles matyti ir tau ir man.. wub.gif
console.gif  O gal cia implantacinis patepliojimas? g.gif

kad gal ne,nes viskas bega rudais gumulais,na gal ten crinonas gumbais iseina.vakar su mb praverkem iki nakties.
Atsakyti
QUOTE(ksise @ 2011 02 18, 10:41)
kad gal ne,nes viskas bega rudais gumulais,na gal ten crinonas gumbais iseina.vakar su mb praverkem iki nakties.

o kelinta siandien DPI?
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 18, 07:33)
Sveikos,

Dar karta aciu visoms uz sveikinimus, vis dar esu soke del trynuku..  biggrin.gif
console.gif  O gal cia implantacinis patepliojimas? g.gif

Labai tikiuosi,bet vakar kaip perskaiciau tavo zinute del to vargsiuko trecio,ir man mintys pradejo suktis kad tik man nebutu kokiu bajeriu,nes pilba paskausta ir jau nerimas pereina iki gilumos sirdies..Labai tikiuosi ir as sulauksiu geru ziniu ir pamatysiu sirdele/es smile.gif

Oi kaip faina,teks mama ir uosvene apggyvendint kartu trinukus augint bus nelengva,bet uztai labai labai smagu! lengvu tau 9 nestuke.gif
Papildyta:
Ksise,gal cia tau tikrai implantacinis?? Gal tik crinonas iseina gabaliukais ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 18, 11:52)
Labai tikiuosi,bet vakar kaip perskaiciau tavo zinute del to vargsiuko trecio,ir man mintys pradejo suktis kad tik man nebutu kokiu bajeriu,nes pilba paskausta ir jau nerimas pereina iki gilumos sirdies..Labai tikiuosi ir as sulauksiu geru ziniu ir pamatysiu sirdele/es smile.gif

Oi kaip faina,teks mama ir uosvene apggyvendint kartu trinukus augint bus nelengva,bet uztai labai labai smagu! lengvu tau 9  nestuke.gif

lotuliukas.gif prajuokinai.. Viskas bus gerai man tai nieko siaip neskauda isskyrus hiperstimuliacijos pasekmes (skauda kiausides ir pilvas issiputes), geriu dabar daug skysciu ir valgau visokias krevetes ir kalmarus.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 02 18, 11:43)
o kelinta siandien DPI?

13
Papildyta:
Ksise,gal cia tau tikrai implantacinis?? Gal tik crinonas iseina gabaliukais ir tiek...
[/quote]
tai kad labai jo daug krenta,o ne po truputi
Atsakyti
QUOTE(aksom @ 2011 02 18, 09:26)
sveikutes, man vakar buvo isodinimas, turiu pilvelyje 3 embrioniukus, dabar tik meldžiuosi kad isitvirtintu ir laukiu testuko dienos  4u.gif

Ramaus laukimo 4u.gif Man įsodinimas nusimato rytoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2011 02 18, 13:20)
Ramaus laukimo  4u.gif Man įsodinimas nusimato rytoj ax.gif

Damute, sėkmės rytoj ir būtinai brūkštelk man į až, kaip sekėsi 4u.gif
Atsakyti
[quote=ksise,2011 02 18, 12:16]
13
Papildyta:
[/quote]
tai kad labai jo daug krenta,o ne po truputi
[/quote]
tai, kad crinonas krenta, dar nieko nereiskia..., o HCG dareisi?
Atsakyti