Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 17, 13:08)
dar galvoju,gal ta crinone skiria toms,kurios progesteronas per zemas ar kazkas panasaus  g.gif ?o gal man nueiti pas mavo gydytoja ir paprasyti,kad israsytu jo man dar pakuote.gal blogiau nebus.nu nebezinau ka daryti net. dar turiu iki sekmadienio,o paskui viskas.

Musu klinika irgi duoda prg tik iki teigiamo testo,o po to ir nutraukia.
Nors kiek girdejau paprasius pratesia,pabandyk su gydytoja paklabet arba palik zinute klinikos patient helpline.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 17, 15:13)
O tu negali pasiskambinti ir dar karteli pasitikslinti,ar gerai supratai??

suprasti tai as gerai supratau.sako israsem iki nestumo testo darymo dienos ir daugiau nebereikia.kad ir testas vel teigiamas sestadieni as turiu paskambinti jiems tik pirmadieni,o dar velnias zino kada paskirs skano data g.gif ta visa laika iki susitikimo as nenoriu nutraukti crinone naudojimo.vaziuosiu as siandien pas gydytoja ir issirasysiu dar jo.naudosiu pati,o nuvaziavus skanui pasakysiu,kad ji pratesiau.kaip bus taip,man vis vien.kai man kas nors atsitiks,jiems nuo to neskaudes!
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 17, 15:33)
Musu klinika irgi duoda prg tik iki teigiamo testo,o po to ir nutraukia.
Nors kiek girdejau paprasius pratesia,pabandyk su gydytoja paklabet arba palik zinute klinikos patient helpline.

kad niekas man neduoda gydytojo pasikalbet.bendrauju tik per sesutes
Papildyta:
QUOTE(Pireja @ 2011 02 17, 15:22)
Siaip jo, naturaliai pastojus jis nera skiriamas, nes organizmas automatiskai ji pradeda gaminti. O kadangi mes uznestejome medicininiu moksliniu budu, tai tam organizmui, matyt, reikia daugiau laiko, kad pradetu reaguoti kaip nescias organizmas.
Issirasyk, jei gali. O tau foline liepe gerti?

jo,foline liepe gerti.
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 17, 13:48)
suprasti tai as gerai supratau.sako israsem iki nestumo testo darymo dienos ir daugiau nebereikia.kad ir testas vel teigiamas sestadieni as turiu paskambinti jiems tik pirmadieni,o dar velnias zino kada paskirs skano data  g.gif ta visa laika iki susitikimo as nenoriu nutraukti crinone naudojimo.vaziuosiu as siandien pas gydytoja ir issirasysiu dar jo.naudosiu pati,o nuvaziavus skanui pasakysiu,kad ji pratesiau.kaip bus taip,man vis vien.kai man kas nors atsitiks,jiems nuo to neskaudes!
Papildyta:

Papildyta:

jo,foline liepe gerti.

Man irgi nedave,kol zinutes helpline nepalikau.Tada pati gydytoja atskambino.
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 17, 15:48)
suprasti tai as gerai supratau.sako israsem iki nestumo testo darymo dienos ir daugiau nebereikia.kad ir testas vel teigiamas sestadieni as turiu paskambinti jiems tik pirmadieni,o dar velnias zino kada paskirs skano data  g.gif ta visa laika iki susitikimo as nenoriu nutraukti crinone naudojimo.vaziuosiu as siandien pas gydytoja ir issirasysiu dar jo.naudosiu pati,o nuvaziavus skanui pasakysiu,kad ji pratesiau.kaip bus taip,man vis vien.kai man kas nors atsitiks,jiems nuo to neskaudes!
Papildyta:

Papildyta:

jo,foline liepe gerti.

man irgi išrašė iki testo dienos crinone, tačiau šiandien dar pasitikslinau, sake jokiubudu nereikia nutraukti, jei testas teigiamas - testi
Atsakyti
QUOTE(aksom @ 2011 02 17, 16:35)
man irgi išrašė iki testo dienos crinone, tačiau šiandien dar pasitikslinau, sake jokiubudu nereikia nutraukti, jei testas teigiamas - testi

as pratesiu iki pirmo skano,paskui ziuresim ka sakys.pabandziau pasiskambinti i Kauno vaisingumo klinika.sako gydytojas turi susidares gydymo plana ir mes nenorim kistis i jo gydyma.kai pasakiau,kad as noriu tik pasikonsultuot ka daryt,sako paprasyk kad leistu tau naudoti,nes tu jautiesi saugesne. ir ziurek ka sakys.
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 17, 16:48)
as pratesiu iki pirmo skano,paskui ziuresim ka sakys.pabandziau pasiskambinti i Kauno vaisingumo klinika.sako gydytojas turi susidares gydymo plana ir mes nenorim kistis i jo gydyma.kai pasakiau,kad as noriu tik pasikonsultuot ka daryt,sako paprasyk kad leistu tau naudoti,nes tu jautiesi saugesne. ir ziurek ka sakys.

o tai tu cia LT dareisi IVF'a?
Atsakyti
QUOTE(aksom @ 2011 02 17, 16:35)

Gal ką praleidau - ar tau jau buvo įsodinimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 16, 12:28)
Dekui,kad klausi  4u.gif
Net nezinau kaip as cia,ir gerai ir blogai.Durniausia tai,kad kol kas neturiu konkretaus plano chuligano uz kurio galeciau kabintis ir laukti.O ta nezinomybe labiau zlugdo ir skaudina nei bet kokios nesekmes.Ryt varau i ligonine isvadoms,is poros ligoniniu uzsisakiau savo bylos kopijas ir su jom registruosiuos pas giniu dirbanti su Cikagos tyrimais.Pasidarysiu juos,pasiimsiu gydymo plana jei aisku jo reiks,ir tada tikriausiai viska jau tesiu LV ir LT.
Uzvakar priduodant krauja sesute sake,kad ziureciau i sita ivf pozityviai,kad kabinosi yra labai gerai ir daug.Tik tikriausiai ji nezino mano priesistores  biggrin.gif ,kazkaip su ivf tikejausi siek tiek atsakymu i mano situacija,o dabar ir vel pradzia yra,o pabaigos ne.

Tai galima sakyti, kad turi planų, svarbiausia, kad nenuleidi rankų, sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2011 02 17, 01:17)
super rezultatai  thumbup.gif  thumbup.gif
crinone nereikia laikyti šaldytuve

Oi o as idejau i saldytuva su visais kitais vaistukais ir prabuvo jis ten para. Tikiuosi, nieko blogo.. doh.gif
Atsakyti
As jau po pasimatymo su zirniukais, turim du stipruolius 5 sav. wub.gif ir matosi lyg trecias bet mazesnis ir prie jo sioks toks atsisluoksniavimas del to del jo abejotina.. Be to turiu del daugiavaisio nestumo hyperstimuliacija tai del to turiu kosmariskai dideli issiputusi pilva.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2011 02 17, 17:42)
Oi o as idejau i saldytuva su visais kitais vaistukais ir prabuvo jis ten para. Tikiuosi, nieko blogo..  doh.gif

na manau nieko blogo tikrai, ten juk gyvų organizmų nėra kurie galėtų sušalti, tik tas gelis gal pastingsta, svarbu gal prieš dedantis, kad nebūtų tik šaltas
aš pas nieką info kur laikyti neklausiau, bet jau nuo senų senovės, kiek teko susidurti, vaisingumo klinikose pvz gonalį atneša iš šaldytuvo,ir dar įspėja, kad laikyti šaldytuve, o crinone išima iš spintelės, ar kokio sandėliuko, ir nieko neįspėja,iš to padariau išvadą biggrin.gif , kad jis nelaikomas šaldytuve
Atsakyti
QUOTE(Kristuciuke @ 2011 02 17, 07:51)
As jau po pasimatymo su zirniukais, turim du stipruolius 5 sav.

kaip dziaugiuosi ir baltai graziai pavydziu!!!! clap.gif clap.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti