Įkraunama...
Įkraunama...

IVF mielos mergaitės

QUOTE(pliuske @ 2011 02 15, 22:50)
O kokia pas tave gleivine buvo? Galvoju, gal ir pas mane mazoka buvo g.gif

isodinimo diena buvo 9,5, gydytoja prie jos kabinejosi..., ir augo jinai letai...

QUOTE(egk @ 2011 02 15, 23:06)
Pas tave rašei, kad labai gera buvo - virš 9 ir graži Reiškia buvo thumbup.gif

O tu tuos vitaminus pregnacare conception dabar geri ar dabar darai pertrauką?

reikia ir man tuos vitaminus savavaliskai panaudot..., blogiau nebus 4u.gif
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 16, 16:04)
labuka merginos. prisiduodu tyliai.vakar slapukavau.nestumo testukas parode du pagaliukus.siandien pakartojau.isvydau jau ryskesne.tyliai dziaugiuosi ir bijau kartu,nes vakar kaip ir sirgimas turejo ateiti.skaudejo visa pilva,progesteronas sviesiai rudas vos vos pradejo begti.galvojau sakes,bet siandien vel viskas gerai.vienu momentu karstis stiprus ismuse,kaip per slopinanciu naudojima pasijutau,nes mane mesdavo.ir ka viskas praejo po to.viskas lyg ir gerai dabar.rytoj darausi kraujuka.o atsakymas tik pirmadieni,nu gal penktadieni issiprasysiu kad padarytu.va tokios tokeles is manes.

tyliai tyliai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 17, 13:42)
labuka merginos.aciu visoms uz sveikinimus.tikrai gera ir malonu,kad kazkas palaiko.o va as nusiminus verysad.gif  paskambinau i klinika ir pasakiau,kad pasidariau siandien testa ir jis parode 1-2sav nescia,tai sesute atlauze vos ne velniu,kad nestumo testa turejau darytis tik sestadieni,kai pasakiau,kad priduodu krauja siandien,tai is vis sako,dar per anksti ir kad gali rodyti del vaistu teigiama rezultata.pasirodo 10dpi yra dar testuotis ir kraujo tyrimams per anksti.ka jus manot apie tai? o crinone turiu tik iki sekmadienio.sake daugiau man jo nebereikes.ir keista.jus cia naudojat ji ilgeliau,nei 18d,kaip as nuo punkcijos.dar pamaniau kas butu buve jei buciau pasakius,kad 8d pasidariau testa  rolleyes.gif

dabar nestresuok ir pasidziauk nestuke.gif ta busena manau viskas ten pas tave gerai jei ryskeja matyt abi blasto uzsikabino nes siaip nuo vaistu tai rodytu labai silpna vaiduokliuka ar is vis nerodytu...vel pagal organizma....o crinone reik vartot iki 12 savaiciu ar net ilgiau nes nutraukus ji gali issaukti kraujavima...

o as tai buvau ir siandien persigandus kad jau parsivilko mmm,nuo antradienio biskiuka atsirade keistu rudu gleiviu kaip kraujo....o kaip sueme nugara ir pilva siandien ryte tai sakiau jau viskas bus o dar labai anksti ir plius su mano mmm niekada per anksti neparsivelka... g.gif tai dar darbe is tos baimes duphaston tablete ikaliau tai aprimo skausmai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 17, 10:42)
labuka merginos.aciu visoms uz sveikinimus.tikrai gera ir malonu,kad kazkas palaiko.o va as nusiminus verysad.gif  paskambinau i klinika ir pasakiau,kad pasidariau siandien testa ir jis parode 1-2sav nescia,tai sesute atlauze vos ne velniu,kad nestumo testa turejau darytis tik sestadieni,kai pasakiau,kad priduodu krauja siandien,tai is vis sako,dar per anksti ir kad gali rodyti del vaistu teigiama rezultata.pasirodo 10dpi yra dar testuotis ir kraujo tyrimams per anksti.ka jus manot apie tai? o crinone turiu tik iki sekmadienio.sake daugiau man jo nebereikes.ir keista.jus cia naudojat ji ilgeliau,nei 18d,kaip as nuo punkcijos.dar pamaniau kas butu buve jei buciau pasakius,kad 8d pasidariau testa  rolleyes.gif

Ne nu ***** nenormalus,ne kad paguostu ir nuteiktu teigiamai,bet atvirksciai...Zinai nekreipk demesio viskas gerai jeigu rodo reiskia yra! Dziaukis nestuke.gif mirksiukas.gif O del crinone tai man biskiuka keista g.gif man gyd is karto pati paskambino ir liepe atvaziuot pasiimti kad neduok D nepritrukciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 17, 15:02)
Ne nu ***** nenormalus,ne kad paguostu ir nuteiktu teigiamai,bet atvirksciai...Zinai nekreipk demesio viskas gerai jeigu rodo reiskia yra! Dziaukis  nestuke.gif  mirksiukas.gif O del crinone tai man biskiuka keista  g.gif man gyd is karto pati paskambino ir liepe atvaziuot pasiimti kad neduok D nepritrukciau  g.gif

dar galvoju,gal ta crinone skiria toms,kurios progesteronas per zemas ar kazkas panasaus g.gif ?o gal man nueiti pas mavo gydytoja ir paprasyti,kad israsytu jo man dar pakuote.gal blogiau nebus.nu nebezinau ka daryti net. dar turiu iki sekmadienio,o paskui viskas.
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 17, 12:08)
dar galvoju,gal ta crinone skiria toms,kurios progesteronas per zemas ar kazkas panasaus  g.gif ?o gal man nueiti pas mavo gydytoja ir paprasyti,kad israsytu jo man dar pakuote.gal blogiau nebus.nu nebezinau ka daryti net. dar turiu iki sekmadienio,o paskui viskas.

O tu negali pasiskambinti ir dar karteli pasitikslinti,ar gerai supratai??
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 17, 15:08)
dar galvoju,gal ta crinone skiria toms,kurios progesteronas per zemas ar kazkas panasaus  g.gif ?o gal man nueiti pas mavo gydytoja ir paprasyti,kad israsytu jo man dar pakuote.gal blogiau nebus.nu nebezinau ka daryti net. dar turiu iki sekmadienio,o paskui viskas.

aisku kad nueik ir issirasyk tai bent paciai bus ramiau....nes jei tikrai uzkibo tai po to gali prisidaryt bedu pati sau....ir nestresuok nes zirniukam kenkia ryt pakartok testa ir matysi ryskeja ar nebe....nors dar pasikartosiu tikiu kad viskas gerai ten su tavo maziukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2011 02 17, 14:02)
Ne nu ***** nenormalus,ne kad paguostu ir nuteiktu teigiamai,bet atvirksciai...

Va va, as irgi stebiuosi. Skaiciau, kad pas mus irgi yra tokiu ligoniniu, bet aciu dievui, as uztaikiau ant normalios.

Kristiana1, viskas gerai su tavo NT. O del crinono nesuk galvos, gal sestadieni isgirsi, kad tau ji reikes ir ilgiau pavartoti. Tau med.sesute nekompetetinga pasitaike tongue.gif Pagaliau, jei ir neskirs, gali pati nusipirkti ir mazomis dozemis pavartoti iki kokios 8-12 sav. (man iki 12 paskirta).
Atsakyti
QUOTE(vilmosa:) @ 2011 02 17, 15:13)
aisku kad nueik ir issirasyk tai bent paciai bus ramiau....nes jei tikrai uzkibo tai po to gali prisidaryt bedu pati sau....ir nestresuok nes zirniukam kenkia ryt pakartok testa ir matysi ryskeja ar nebe....nors dar pasikartosiu tikiu kad viskas gerai ten su tavo maziukais smile.gif

siandien pasidariau ta elektronini,tai parode kad 1-2 sav nescia.vakar dariau paprasta,tai juostele greit isryskejo smile.gif bet va su vaistukais taip ir padarysiu.nuvaziuosiu pas gydytoja ir paprasysiu recepto. galvoju dar ar negausiu velniu vaisingumo klinikoj kai pasakysiu kad dasipirkau ir naudoju toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 17, 15:17)
siandien pasidariau ta elektronini,tai parode kad 1-2 sav nescia.vakar dariau paprasta,tai juostele greit isryskejo  smile.gif  bet va su vaistukais taip ir padarysiu.nuvaziuosiu pas gydytoja ir paprasysiu recepto. galvoju dar ar negausiu velniu vaisingumo klinikoj kai pasakysiu kad dasipirkau ir naudoju toliau  g.gif

Tavo planas geras 4u.gif thumbup.gif Velnių, manau, tikrai negausi ax.gif sesutė kažką pripainiojo ir tiek. Dar kartą sveikinu, saugok save ir mažiuką (-kus) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 17, 15:17)
siandien pasidariau ta elektronini,tai parode kad 1-2 sav nescia.vakar dariau paprasta,tai juostele greit isryskejo  smile.gif  bet va su vaistukais taip ir padarysiu.nuvaziuosiu pas gydytoja ir paprasysiu recepto. galvoju dar ar negausiu velniu vaisingumo klinikoj kai pasakysiu kad dasipirkau ir naudoju toliau  g.gif

nesuk galvos gausi negausi cia tavo zirniuku naudai,nes progesteronas nestumui palaikyti ir israsomas o ne kam kitam
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 17, 14:08)
dar galvoju,gal ta crinone skiria toms,kurios progesteronas per zemas ar kazkas panasaus  g.gif ?

Siaip jo, naturaliai pastojus jis nera skiriamas, nes organizmas automatiskai ji pradeda gaminti. O kadangi mes uznestejome medicininiu moksliniu budu, tai tam organizmui, matyt, reikia daugiau laiko, kad pradetu reaguoti kaip nescias organizmas.
Issirasyk, jei gali. O tau foline liepe gerti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pireja: 17 vasario 2011 - 14:22
QUOTE(kristiana1 @ 2011 02 17, 12:17)

Matai kas yra,tau testukas paskirtas sestadieni? tai gal kaip pasuksi jiems su gerom ziniom ir tau lieps atvaziuoti pasiimti daugiau.Nepergyvenk ir lauk sestadienio mirksiukas.gif
Atsakyti