Štai kas rašoma Loreto sodų tinklapyje:
Jei reikėtų rinkti populiariausią veislę, šiemet be konkurencijos būtų "Japoninis triufelis". Jų sėklytės jau baigėsi..
Iš tamsiųjų dar liko "Black Plum", "Negriukė" ir "Black sea men".
Nebandžiusi esu Black Plum ir Black sea men. Gal kas turit atsiliepimų?
QUOTE(mamadonata @ 2011 02 16, 23:04)
"Sachar belyj".
ir vel temoje nauji pavadinimai?! sitas taip zaviai nuskambejo...
bet realiai, tai jau laikas uzsikoduoti
Aha, dar yra ir sahar korichnevy. Nežinau kaip viskas ko noriu į šiltnamį sutilps O dar šiltnamis po šios žiemos išdaigų primena M raidę... Eh....
QUOTE(siamese20 @ 2011 02 16, 21:41)
O dar šiltnamis po šios žiemos išdaigų primena M raidę... Eh....
jei lankinis ir nelužo, o tik įlinko, tai nieko, paremsit ir išsitiesins
QUOTE(adra @ 2011 02 16, 18:42)
o pries dedant raudonus i stiklaini ar su dantu krapstuku subadydavote ?
visuomet koncervuoju tik sunokusius pomidorus (atleiskit, bet žali koncervuoti - kažkokia nesamonė), niekad nebadau, nieko nedarau, o sutrūksta tik vienas kitas...
QUOTE(vixiuke @ 2011 02 17, 01:02)
visuomet koncervuoju tik sunokusius pomidorus (atleiskit, bet žali koncervuoti - kažkokia nesamonė), niekad nebadau, nieko nedarau, o sutrūksta tik vienas kitas...
O ragavote žalių konservuotų? Daug skanesni nei išnokę
QUOTE(jediara @ 2011 02 17, 00:18)
O ragavote žalių konservuotų? Daug skanesni nei išnokę
O žali, tai visai žali, ar tik tokie nevisai prinokę?
Mergaitės, rytoj išsiųsiu visoms, kurioms buvau pažadėjus atsiųst greičiau. Jei kuriai išsiųsiu truputėlį vėliau, tai labai prašau nepykit nes nebespėju niekaip
Toms, kurioms šiandien išdalinau, norėjau pasakyt, kad Jūs nuostabios visoms ir kiekvienai asmeniškai labai ačiū už punktualumą, nuoširdumą ir visa kita A.d. - didelis bučkis už sėklytes Ar susiskaičiavot Marfą? Nei vienai netrūksta?
Toms, kurioms šiandien išdalinau, norėjau pasakyt, kad Jūs nuostabios visoms ir kiekvienai asmeniškai labai ačiū už punktualumą, nuoširdumą ir visa kita A.d. - didelis bučkis už sėklytes Ar susiskaičiavot Marfą? Nei vienai netrūksta?
QUOTE(*TAU* @ 2011 02 17, 00:25)
Mergaitės, rytoj išsiųsiu visoms, kurioms buvau pažadėjus atsiųst greičiau. Jei kuriai išsiųsiu truputėlį vėliau, tai labai prašau nepykit nes nebespėju niekaip
Tai tau ačiū už tą vargą ir rūpestį,palauksim
Tikuosi moderatoriai nenubaus
QUOTE(*TAU* @ 2011 02 17, 01:25)
Labai ačiū tau už vargą
*TAU*,dideliausias nuoširdžiausias AČIŪ
QUOTE(vixiuke @ 2011 02 16, 23:02)
Pabandykite žalius pomidorus užsiraugti kaip agurkus Skanu. Didžiulis kibiras buvo užraugtas, o vakar pagraibiau, tai tik 3 paskutiniai beliko pomidorai.
Aišku, skonio reikalas, bet man žali rauginti - nerealūs