QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 19, 19:20)
man ir situ reik abieju dar svyranciu ne vienu neturiu
Maciau www.e-seklos yra Tumblig Tom yellow. O ir musu miestelyje prie juros yra nuostabi parduotuvele,kur yra tokiu pomidoru. Is ten pirkau siandien Tomatoberry seklyciu.
ir man reikia svyranciiu
eisiu paieskot savo provincijoj, kita savaite
atrodo27veisliu man mazoka
eisiu paieskot savo provincijoj, kita savaite
atrodo27veisliu man mazoka
As ir jau gavau, aciu TAU
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 19, 19:53)
tai brukstelk man i a.z. rudeniop
ok,dabar kazkur reik raudonai uzsirasyt,kad nepamirsciau o dabar jau po kelias seklas neturi parduot?
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 02 19, 20:55)
ok,dabar kazkur reik raudonai uzsirasyt,kad nepamirsciau o dabar jau po kelias seklas neturi parduot?
Po 10 seklu tik turiu, o dar mama nori, dar kazkas prase daigelio... tai nelabai jau siais metais...
QUOTE(aaagnex @ 2011 02 19, 22:12)
Po 10 seklu tik turiu, o dar mama nori, dar kazkas prase daigelio... tai nelabai jau siais metais...
vadinas gausi pririnkt seklu is siu metu derliaus viskas, einu ieskot raudono parkelio ir uzsirasau,kad nepamirst
QUOTE(Neris @ 2011 02 19, 17:43)
aaagnex, grazi kolekcija
O kur galima Vilniuje nusipirkti tamsiuju, juoduju pomidoru sekliukiu. Niekad nesodinau, tai siais metais noriu ivairiu prisodinti.
pvz.Čiornyj Maur, juodasis princas, Chocolate cherry
O kur galima Vilniuje nusipirkti tamsiuju, juoduju pomidoru sekliukiu. Niekad nesodinau, tai siais metais noriu ivairiu prisodinti.
pvz.Čiornyj Maur, juodasis princas, Chocolate cherry
As siandien Kalvariju turguj juodaji maura savo pirstais ciupinejau, tik neatsimenu kainos gal kas galit pagelbeti? Kazkuri lyg gyretes, kad turgu pro langa matot
QUOTE(0-0_lina @ 2011 02 19, 12:38)
Dėl Marfos kreipkitės tiesiai Į *TAU* AŽ. Bus paprasčiau
taip, paskutinėmis dienomis beveik vien ten ir lindžiu, nes norisi kuo greičiau išdalint pagal sąrašiuką tai per až ne tik paprasčiau, bet ir greičiau
QUOTE(Dzhine @ 2011 02 19, 12:52)
*TAU*,ačiū, šiandien gavau vokelį Labia gražiais lipdukais papuošei
Ten nickas pasislėpęs na, skubėjau klijuot ir laiku nepastebėjau, kad nenukirpau Jūsų nicko va, ką reiškia naktimis dirbt Tai, kad pašte nekiltų įdomių klausimų, papuošiau tokiais lipdukais
QUOTE(Dzhine @ 2011 02 19, 22:00)
As siandien Kalvariju turguj juodaji maura savo pirstais ciupinejau, tik neatsimenu kainos gal kas galit pagelbeti? Kazkuri lyg gyretes, kad turgu pro langa matot
ant pakelio likęs užrašas, kad 3,00 Lt pakuotėje 0,1 g sėklų.
Papildyta:
P.S. ačiū, mergaitės, už daugybę balionėlių Smagu, kad jau kai kurioms nuėjo
Papildyta:
QUOTE(regin3 @ 2011 02 19, 19:15)
sveikos pomidoru augintojos,sakykit ar jau laikas set pomidorus ar dar anksti,pernai pasejau vasario pabaigoje,graziai sudygo,bet poto visi isnyko
gal profesionalės patars ką daugiau, bet mano nuomone, kad išnyko ne dėl to, jog per anksti pasėjot Gal per drėgna buvo ir supuvo šaknytės? Kol maži daigeliai, negalima perlaistyti
Papildyta:
sabale, parašiau e-mailą (juk ten Jūs rašėt ar ne?)
Žinot, koks juokas, MB vartė šiandien mano pomidorų sėklų pokelius, skaitinėjo ir sako - o aš noriu De Barao, mama augindavo ir jie man labai skanūs buvo, tokių negali gaut? O visą laiką prieš tai iš manęs vis lengvai šaipėsi, tada aš ir nutariau pomidorligė - užkrečiama.
O DE Barao tik iš Loretos galima gaut, ar dar kur nors? Reikia gi MB įtikt
O DE Barao tik iš Loretos galima gaut, ar dar kur nors? Reikia gi MB įtikt
TAU,ačiū dideliausias už viską,gavau ir aš sėklytes