Atėjau pailsėt truputuką, kad nebūtų
ir nesupainiočiau ko
Akim truputėlį permečiau, ką prirašėt ir keletą minčių įterpsiu
QUOTE(Ex @ 2011 02 17, 09:06)
Jau
TAU nickas pasako apie jos nesavanaudiškumą, altruizmą, pasiaukojimą ir visus kitus dūšios lobynus.. Tikra Motina Teresė..
nea, pasirinkdama *TAU* turėjau galvoje visai ne lietuvišką žodį, o vokišką
O Motina Teresė, tai tikrai ne, nes gi ir sau dar papildomai užsakiau - jau geriau būčiau neužsakius, nes netoli 200 sėklyčių ir taip į pakuotę buvo virš normos įdėta
Taip kad dabar galėčiau visą hektarą Marfom apsodint, jei tik tą hektarą turėčiau
QUOTE(0-0_lina @ 2011 02 17, 10:11)
Sėklikes, kurias priglaudžiau kitos forumietės, jau vakar ji jomis džiaugėsi
QUOTE(ausrap @ 2011 02 17, 10:35)
Dedami prieskoniai kaip ir į raugintus agurkus.
As dedu:
Česnako, krapų, krienų lapų, vyšnių, serbentų lapų. Ant 10 litrų vandens - 0,5 kg. druskos. ir 5 šaukštus cukraus.
Raugiu tik žalius pomidorus, kurie jau nebespėja prinokti. O ir nenokinam, nes mėgstam raugintus valgyti.
Vieną kibirą raugiam pomidorus vienus, kitą kibirą kartu su agurkais, tada jie būna kitokio skonio, primena agurkų.
Pomidorus laikom šaltai. Mes laikom rūsy, kur yra apie 5 laipsnius šilumos. Bet kol išrūgsta apie dvi savaites mazdaug 12-15 temperatūroj.
ačiū, ausrap
nusikopinsiu prie savų receptų, reiks pamėgint tik vienus pomidorus taip užraugt. Pernai buvau panašiai priraugus keletą nunokusių ir su agurkais, tai nelabai patiko
Agurkai buvo kaip visada
o va pomidorai įgavo tokią agurkinę rūgštelę. Na, gal čia reikia įprast prie skonio, bet tuo metu pagalvojau, kad jau geriau būtų buvę švieži
Reiks pamėgint žalius nenunokusius ir vienus, be agurkų, įdomu, koks skonis bus
O subadyt dantų krapštuku reikia? Aš pernai tai nebadžiau, gal reikėjo?
Papildyta:
QUOTE(AUSRONE @ 2011 02 17, 11:23)
Turiu gerą naujieną toms, kas užsisakėt Monroe ir Buran... jau gavau iš jų sąskaitą ir padariau pavedimą, dabar lauksiu registruoto siuntinio ir visoms persiųsiu
TAU, prisijungiu prie padėkų
Tikrai didelį darbą padarei
Dar iki galo nepadariau
na, sėklytės tai suskaičiuotos, sudėliotos, bet va tik apie pusę lišdalinau, o pusę dar reikia išdalint, išsiuntinėt
Tos, kurios nori, kad siųsčiau po šalčių, tai manau, ko gero kitą savaitę išsiųsiu - juk kita savaitė jau vasario pabaiga - greitai ji čia atėjo
o kol nueis, tai pats metas sėt bus
Žiūriu, o Tavęs dar laukia toks darbas ar ne?
Darbo tikrai nemažai, bet malonu, kai gali žmonėm padėt
QUOTE(Nome @ 2011 02 17, 15:37)
Aš irgi noriu padėkoti TAU už "operatyvų bendradarbiavimą"
. Ačiū
Ne, tai Jums ačiū už operatyvumą, organizuotumą ir punktualumą
negaliu atsistebėt tuom niekaip: vakar kaunietės ir pakeliui gyvenančios mane stebino, šiandien vilnietės
nei ilgai laukt šaltyje nereikia, pasakei ateina punktualiai
žodžiu, liuks pomidorininkės
Na, lengvai apšalus esu
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 17, 16:05)
Dar reikia sumąstyt, iš kur uolienos nuo Viduržiemio j. pakrantės parsitempt - n
ori nenori teks bent jau iki Kroatijos palėkt
eina sau, sėklas pasėjus, o vistiek vidurius suka
QUOTE(saintlina @ 2011 02 17, 19:09)
tai jei tokiu greičiu auga rudenį, tai vasarą turi būti kur kas greičiau. Škias - nuvažiavus atostogaut nusivežu daigelių, pasodinu, išvažiuodama parsivežu pilną auto pomidorų. Nereiks akmenų tempt
Papildyta:
Norėjau paprašyt vieno dalyko
kai rašot man į e-mailą, tai nepamirškit subjekt'e pažymėt savo nicką - taip žymiai greičiau ir paprasčiau
Darbo laiku geriau rašyt man į el.paštą, nes forumuose naršyt mes negalim - sistema blokuoja forumus..