Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(ausrap @ 2011 02 17, 08:22)
Pabandykite žalius pomidorus užsiraugti kaip agurkus essen.gif  Skanu. Didžiulis kibiras buvo užraugtas, o vakar pagraibiau, tai tik 3 paskutiniai beliko pomidorai. smile.gif
Aišku, skonio reikalas, bet man žali rauginti  - nerealūs ax.gif


Sveiki,būkit gera jeigu galit smulkiau parašyti ką dedat raugiant o ar dedat juodų serbentų ir vyšnių lapų ir t.toliau ir ant kiek vandens druskos,labai Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 02 17, 01:25)
....didelis bučkis ... wub.gif

Jau TAU nickas pasako apie jos nesavanaudiškumą, altruizmą, pasiaukojimą ir visus kitus dūšios lobynus.. Tikra Motina Teresė.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 02 17, 09:06)
Jau TAU nickas pasako apie jos nesavanaudiškumą, altruizmą, pasiaukojimą ir visus kitus dūšios lobynus.. Tikra Motina Teresė.. wub.gif

pilnai sutinku drinks_cheers.gif tiek daug vargo, o dar toks saltis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2011 02 17, 10:22)
Pabandykite žalius pomidorus užsiraugti kaip agurkus essen.gif  Skanu. Didžiulis kibiras buvo užraugtas, o vakar pagraibiau, tai tik 3 paskutiniai beliko pomidorai. smile.gif
Aišku, skonio reikalas, bet man žali rauginti  - nerealūs ax.gif

Oho bigsmile.gif , raugintų dar neteko valgyti ax.gif
Atsakyti
[quote=AUSRONE,2011 02 16, 20:22]
ai nu vien žo, kaip bus taip, gal kiek mažiau jų reiks tadu sodint smile.gif
neįsivaizduoju kaip gali dvieju veisliu užtekt, nebent jos pačios pačiausios iš dešimties metų auginimo ir ieškojimo...

pasitvirtino 2 veisles pomidoru gausa ir apsistojau ties jais biggrin.gif (bus 2 daigai dar geltonu kriausiniu mazu pomidoriuku o ant palanges namuose jau auga balkoniniai daigeliai) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 02 17, 09:28)
raugintų dar neteko valgyti ax.gif


rauginti žali labai skanūs, tik aš niekur nemačiau receptuko, kaip juos užraugt. Pernai truputį domėjausi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 02 17, 09:44)
rauginti žali labai skanūs, tik aš niekur nemačiau receptuko, kaip juos užraugt. Pernai truputį domėjausi.




noreciau irgi receptuka suzinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie padėkos *TAU* 4u.gif . Labai didelis ačiū.
Sėklikes, kurias priglaudžiau kitos forumietės, jau vakar ji jomis džiaugėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2011 02 17, 08:53)
Sveiki,būkit gera jeigu galit smulkiau parašyti ką dedat raugiant o ar dedat juodų serbentų ir vyšnių lapų ir t.toliau ir ant kiek vandens druskos,labai Ačiū 4u.gif



QUOTE(saintlina @ 2011 02 17, 09:44)
rauginti žali labai skanūs, tik aš niekur nemačiau receptuko, kaip juos užraugt. Pernai truputį domėjausi.



QUOTE(adra @ 2011 02 17, 09:46)
noreciau irgi receptuka suzinoti  mirksiukas.gif

Dedami prieskoniai kaip ir į raugintus agurkus.
As dedu:
Česnako, krapų, krienų lapų, vyšnių, serbentų lapų. Ant 10 litrų vandens - 0,5 kg. druskos. ir 5 šaukštus cukraus.
Raugiu tik žalius pomidorus, kurie jau nebespėja prinokti. O ir nenokinam, nes mėgstam raugintus valgyti.
Vieną kibirą raugiam pomidorus vienus, kitą kibirą kartu su agurkais, tada jie būna kitokio skonio, primena agurkų.
Pomidorus laikom šaltai. Mes laikom rūsy, kur yra apie 5 laipsnius šilumos. Bet kol išrūgsta apie dvi savaites mazdaug 12-15 temperatūroj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2011 02 17, 11:35)
Dedami prieskoniai kaip ir į raugintus agurkus.
As dedu:
4u.gif

Ačiū, Aušryt, už negirdėtą receptuką, labai viliojamai skamba, jau matau save tuos pomidorus valgančią biggrin.gif
Atsakyti
o kibiras yra skirtumas koks (emaliuotas, plastmasinis ir t.t)? ir kiek laiko galima juos islaikyti?
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2011 02 17, 11:35)
Dedami prieskoniai kaip ir į raugintus agurkus.
As dedu:
Česnako, krapų, krienų lapų, vyšnių, serbentų lapų. Ant 10 litrų vandens - 0,5 kg. druskos. ir 5 šaukštus cukraus.
Raugiu tik žalius pomidorus, kurie jau nebespėja prinokti. O ir nenokinam, nes mėgstam raugintus valgyti.
Vieną kibirą raugiam pomidorus vienus, kitą kibirą kartu su agurkais, tada jie būna kitokio skonio, primena agurkų.
Pomidorus laikom šaltai. Mes laikom rūsy, kur yra apie 5 laipsnius šilumos. Bet kol išrūgsta apie dvi savaites mazdaug 12-15 temperatūroj. 4u.gif

eik tu sau kaip skaniai persiskaitė... būtinai reiks pabandyt šitą receptą, dar raugintų nesu vlagiusi essen.gif o va žalius tai matinuoju, irgi nerealaus skonio su paprikom ir svogūniuku gaunasi, tokie ale vengriški, jeigu dar kas pamena tarybiniais laikais tuos žalius vengriškus pomidoriukus biggrin.gif

Turiu gerą naujieną toms, kas užsisakėt Monroe ir Buran... jau gavau iš jų sąskaitą ir padariau pavedimą, dabar lauksiu registruoto siuntinio ir visoms persiųsiu 4u.gif

TAU, prisijungiu prie padėkų 4u.gif Tikrai didelį darbą padarei 4u.gif
Atsakyti