Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

QUOTE(sriukis @ 2011 02 22, 13:42)
doh.gif  dar mastom jauniesiems padaryti zaidimuka su kruopom ir pinigeliais,kas valdys finansus.sveciams padaryti ta zaidimuka,kur pasilenkes ,ar aplink kede ar aplink koki basli,turi apibegt kokis 5kartus ir po to begt tiesiai ir isgert gerima.juokingai atrodo kai kreivai zmones bega biggrin.gif arba isvis ne i ta puse,kur reikia...siaip mastom per daug neissiplesti,nes is patirties nelabai kas klausosi antra diena.dar loterija butinai padarysim.

o gal galit papasakot koks cia zaidimas jauniesiems su kruopom ir pinigeliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 02 22, 14:42)
nezinau su tuo korimu,manau,kad cia muzikantai su pabroliais organizuoja mirksiukas.gif siaip vyras zada darytis pirslio krauja ir sake jei nekars,padekos visiem,kad nekore ir padalins savo kraujo,kuri bus atseit svociute nuleidus  doh.gif  dar mastom jauniesiems padaryti zaidimuka su kruopom ir pinigeliais,kas valdys finansus.sveciams padaryti ta zaidimuka,kur pasilenkes ,ar aplink kede ar aplink koki basli,turi apibegt kokis 5kartus ir po to begt tiesiai ir isgert gerima.juokingai atrodo kai kreivai zmones bega biggrin.gif arba isvis ne i ta puse,kur reikia...siaip mastom per daug neissiplesti,nes is patirties nelabai kas klausosi antra diena.dar loterija butinai padarysim.

Ir as dar dvejoju su tuo korimu,bet kol kas linkstu prie tos pacios minties apie kuria buvau minejusi ax.gif Pasidarysime pirslio lyties pakeitimo pasa, surengsime ale "stripsou", vestuvese bus didele dauguma jaunimo, tai manau ir vyresnieji supras sita bajeri ok.gif
Papildyta:
QUOTE(S & D @ 2011 02 22, 15:01)
o gal galit papasakot koks cia zaidimas jauniesiems su kruopom ir pinigeliais smile.gif

Finansų valdymas mirksiukas.gif
Į maišelį su kruopomis primetama daug centų. Davus ženklą, jaunieji turi tuos pinigėlius surinkti. Kas turi daugiau pinigų monetomis - tas laikys savo rankose namų biudžetą, o pas kurį sudėta rastų monetų suma didesnė - tas daugiau uždirbs.
Papildyta:
Va radau super zaidimuku, kas dar ju neturite thumbup.gif yess.gif
http://www.anonsas.l...5/article/10672
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 22, 11:04)
Jei kurios svociutes jaunoji ruosiasi mesti keliaraisti, tai va dar kokia ideja radau : " Anglijoje egzistavo dar keistesnė tradicija. Vyrai mesdavo į jaunikį savo kojines. Buvo laikoma, kad pirmasis, kuris pataikys jaunikiui į  nosį, iškels vestuves anksčiausiai. " Isivaizduoju ta vaizda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei dar kojines "kvepiancios" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as vis prisedu, senas temas paskaitineju, issisaugau man patinkancias idejas, o pati dar nepradejau scenarijaus rasyt doh.gif kazkaip nesusidelioju tvarkingai minciu i galva blush2.gif
QUOTE(sriukis @ 2011 02 21, 17:09)
mergelikes,ka patartumet daryt antra diena,jei nebus nei filmuotoju,nei muzikantu?bus pirtele ir t.t...ar geriau daryt viska per viena vakara,o antra atsipalaiduot?

as, tai siulyciau pasidaryt kaip ir kazkas minejo kokia loterija ar nominacijas ax.gif

QUOTE(pekutis @ 2011 02 21, 17:49)
P.S  mano karvojus buvo lovos formos  cool.gif
ai,dar prieš tai pasidarius buvau tą blaivumo testą,kur spalvos surašytos,tai pratestavau iš ryto  lotuliukas.gif

labai grazus karvojus wub.gif
ir liuks zaidimas lotuliukas.gif pasiskolinsiu turbut, nes ryte visai smagus bus suzaist 4u.gif

QUOTE(sriukis @ 2011 02 22, 12:42)
sveciams padaryti ta zaidimuka,kur pasilenkes ,ar aplink kede ar aplink koki basli,turi apibegt kokis 5kartus ir po to begt tiesiai ir isgert gerima.juokingai atrodo kai kreivai zmones bega biggrin.gif arba isvis ne i ta puse,kur reikia...siaip mastom per daug neissiplesti,nes is patirties nelabai kas klausosi antra diena.dar loterija butinai padarysim.

del to zaidimo kur pasilenkus begt aplink bonka, tai teko zaist keliose vestuvese, bet nelabai man jis, nes buvo tokiu, kur labai nuosirdziai dare ir griuvo paskui ant zoles, tai ir issizolino ir issipurvino kelnes doh.gif

gal kuri galit placiau papasakot kaip ta loterija daroma?
Atsakyti
[quote=Mija23,2011 02 22, 15:38]
sveikos 4u.gif
as vis prisedu, senas temas paskaitineju, issisaugau man patinkancias idejas, o pati dar nepradejau scenarijaus rasyt doh.gif kazkaip nesusidelioju tvarkingai minciu i galva blush2.gif

as, tai siulyciau pasidaryt kaip ir kazkas minejo kokia loterija ar nominacijas ax.gif
labai grazus karvojus wub.gif
ir liuks zaidimas lotuliukas.gif pasiskolinsiu turbut, nes ryte visai smagus bus suzaist 4u.gif
del to zaidimo kur pasilenkus begt aplink bonka, tai teko zaist keliose vestuvese, bet nelabai man jis, nes buvo tokiu, kur labai nuosirdziai dare ir griuvo paskui ant zoles, tai ir issizolino ir issipurvino kelnes doh.gif

mastymuose as vis esu...nors man tik 24 metai,bet jau eisiu svociaut ne pirma karta ax.gif tai noris kazka kitaip vis padaryti...dar zinau toki zaidimuka:ant vieno lapelio surasai vardus,ant kito kuno dali,o ant trecio veiksmazodi.gaunasi pvz taip:kokiam Aleksui pabuciuoti nosi ir pan...bet cia su porom gamtoj.dar vienas zaidimukas pabroliams,kas geriausias meistras - reikia plaktuko,lentutes ir viniu.ir kala viena karta i zeme ,kita karta i vini. ir taip kas greiciausia ikala,tas laimi.bet reikia zaidimuku,kad ijungt visa publika antra diena... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 22, 12:04)
Jei kurios svociutes jaunoji ruosiasi mesti keliaraisti, tai va dar kokia ideja radau : " Anglijoje egzistavo dar keistesnė tradicija. Vyrai mesdavo į jaunikį savo kojines. Buvo laikoma, kad pirmasis, kuris pataikys jaunikiui į  nosį, iškels vestuves anksčiausiai. " Isivaizduoju ta vaizda  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif jauciu ,kad niekas nenores gaudyti
Atsakyti
Kokiu dar zinote medaliu variantu? 4u.gif as vis neapsisprendziu, kaip daryti, nes iki siol galvojau ant mediniu apkritimu, ar esat kas bandziusios? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 02 22, 21:36)
biggrin.gif jauciu ,kad niekas nenores gaudyti

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 23 vasario 2011 - 10:41
labas merginos,as jau baigiu scenariju,pagaliau
turiu viena zaidima, biggrin.gif prie dirzo priristi piestuka is nugaros ir pastatit buteli, reikia ta piestuka ikisti i ta bonka, linksmai atrodo
Papildyta:
turiu merginos klausimu....
del ŠEIMOS ŽIDINIO ĮŽIEBIMo as galvojau kad cia tevai turi padovanot jaunesems,bet visur skaitau kad jie turi uzdegti,tai suprantu kad reikia kazkur ta namuka pastatit o tevai turi atnesti uzdegta zvakute ir uzdegt ta nemeli?ar kaip?
ir del pazadu torto kada ji darit reikia?
Atsakyti
sveikos,mergaites gal galite kas nors man padeti su scenarijum vestuviu? vestuves bus 2 dienas 4u.gif nezinau nuo ko pradeti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzite @ 2011 02 23, 12:28)
del ŠEIMOS ŽIDINIO ĮŽIEBIMo as galvojau kad cia tevai turi padovanot jaunesems,bet visur skaitau kad jie turi uzdegti,tai suprantu kad reikia kazkur ta namuka pastatit o tevai turi atnesti uzdegta zvakute ir uzdegt ta nemeli?ar kaip?

aš buvau nupirkusi šeimos židinį ir pastačiau ant stalo,o tėveliai atnešė degančias žvakes ir uždegė jį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(undinėle @ 2011 02 23, 12:28)
nezinau nuo ko pradeti  unsure.gif

Manau pradėk nuo pirmos temos svočių plepesių tongue.gifPRADŽIŲ PRADŽIA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 23 vasario 2011 - 12:19
QUOTE(L'una @ 2011 02 22, 21:23)
Kokiu dar zinote medaliu variantu? 4u.gif as vis neapsisprendziu, kaip daryti, nes iki siol galvojau ant mediniu apkritimu, ar esat kas bandziusios? rolleyes.gif

Aš dvejoms vestuvėms dariau medinius. Beržą pjaustėm po 1 - 1,5 cm storio. džiovinom, šiek tiek šlifavom ir po to piešėm simsonų filmukų tematika pieštukais.
Ir visai neblogai gavosi...
Tik tokią nuotrauką teradau parodymui, jei labai reikės tai suveiskiu iš arčiau.
http://public.fotki....ms/medalis.html
Atsakyti