Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 19, 19:11)
man tai tie origami balandziai tai  schmoll.gif schmoll.gif  schmoll.gif  bet vat viename darzelyje maciau lauke ant medziu prikabintus balandzius tai atrode  thumbup.gif  o kaip juos padaryti tai nezinau ieskojau bet nieko panasaus neradau. ten jie iskirpti ir sparneliai priklijuoti bet tikrai labai grazus g.gif

o toj foto kur ikelei balandzius tai ten iskirptas balandzio trafaretas ir sparneliu vietoj prakistas sulankstytas veduokle lapo gabaliukas... bent as taip manau

Dekui karamele_21 tu teisingai sakai, ten tikrai trafaretas ir perkisti sparniukai, kai db gerai isiziurejau tai taip ir yra rolleyes.gif Hmmm, man ir db idomu, kokius tu balandzius matei tam darzely g.gif Nebeturiu is vis minciu kaip cia man juos padaryti blink.gif Nejau nera ne vienos svociutes kuri butu svociavus ir isidemejus ranku darbo balandzius tongue.gif
Atsakyti
O ar yra jusu tarpe svociaujanciu, kai jaunieji jau turi vaikuti, mano atvejis si kart toks, daug kas issimeta is scenarijaus, ir suriai, ir ivairus zaidimai, ir pirmosios nakties traukinys jau nuvaziaves blush2.gif kaip cia reikes man suktis, nebesakysi, mieli sveteliai prasome ragauti musu jaunuju pirmosios nakties deserto, kai galutinis rezultatas ju meiles guli lopsiukyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 02 19, 20:49)
O ar yra jusu tarpe svociaujanciu, kai jaunieji jau turi vaikuti, mano atvejis si kart toks, daug kas issimeta is scenarijaus, ir suriai, ir ivairus zaidimai, ir pirmosios nakties traukinys jau nuvaziaves  blush2.gif kaip cia reikes man suktis, nebesakysi, mieli sveteliai prasome ragauti musu jaunuju pirmosios nakties deserto, kai galutinis rezultatas ju meiles guli lopsiukyje  4u.gif

ma ir panasi situacija,nors gal ir sunkesne,nes mano jaunieji jau ne pirmos jaunystes ir abiems ne pirma santuoka,tai kazkaip sunkiai sekasi kazka sugalvoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuxxxx @ 2011 02 19, 23:03)
ma ir panasi situacija,nors gal ir sunkesne,nes mano jaunieji jau ne pirmos jaunystes ir abiems ne pirma santuoka,tai kazkaip sunkiai sekasi kazka sugalvoti  verysad.gif

Apie tave kaip tik as pagalvojau ax.gif ne kas, man praktiskai nieko baisaus palyginus su tavaja situacija, nes abu jaunieji jauni, bus islydejimas viskas kaip turi buti, tik visos temos, kurios lies vaikus ir pirmaja nakti nebus minimos ir viskas 4u.gif O tau mieloji net nzn ka patarti, kiek zmoniu bus,ar cia tik artimuju tarpe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'una: 19 vasario 2011 - 21:15
mano antos vestuves bus kai jau turi jaunieji leliuka tai nzn gal bandyti apie antra kaip nors sukti ta visa reikala net nzn ir as bet kolkas jos man toliau tai ir negalvoju bet jei kas kokiu minciu turet butu saunu blush2.gif
Papildyta:
o kodel pirmosios nakties traukinys nuvaziaves gi pirmoji Vestuvine naktis ,to tai as nemesiu lauk juk pirma karta ta vestuvine naktis, o jei kalba apie smileysex.gif tai manau senai ji jau nebe pirma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 02 19, 21:14)
Apie tave kaip tik as pagalvojau ax.gif ne kas, man praktiskai nieko baisaus palyginus su tavaja situacija, nes abu jaunieji jauni, bus islydejimas viskas kaip turi buti, tik visos temos, kurios lies vaikus ir pirmaja nakti nebus minimos ir viskas 4u.gif  O tau mieloji net nzn ka patarti, kiek zmoniu bus,ar cia tik artimuju tarpe?

Šiaip laiko tikrai nemažai turiu,nes vestuvės spalio pirmą.Žmonių bus apie 20-30 .
Dar tik pradejau skaitinėtis visas temas,ir manau gal vistiek kažką sugalvosiu,o gal dar per tą laiką atsiras ir kokia svočiutė kuri jau buvo su šia situacija susidūrusi,ir pasidalins savo idėjomis.
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 20, 13:03)
mano antos vestuves bus kai jau turi jaunieji leliuka tai nzn gal bandyti apie antra kaip nors sukti ta visa reikala net nzn ir as bet kolkas jos man toliau tai ir negalvoju bet jei kas kokiu minciu turet butu saunu blush2.gif
Papildyta:
o kodel pirmosios nakties traukinys nuvaziaves gi pirmoji Vestuvine naktis ,to tai as nemesiu lauk juk pirma karta ta vestuvine naktis, o jei kalba apie smileysex.gif tai manau senai ji jau nebe pirma lotuliukas.gif

Prajuokinai karamele_21 lotuliukas.gif Eilini karta tu esi teisi, kazkaip as nepagalvojau apie tai, pamaniau, kad esantiems is salies gali keistai pasirodyti, tai ir nusprendziau, kad gal sitos dalies atsisakyti 4u.gif Tai tada reiks ir man ja palikti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(linuciuxxxx @ 2011 02 20, 14:58)
Šiaip laiko tikrai nemažai turiu,nes vestuvės spalio pirmą.Žmonių bus apie 20-30 .
Dar tik pradejau skaitinėtis visas temas,ir manau gal vistiek kažką sugalvosiu,o gal dar per tą laiką atsiras ir kokia svočiutė kuri jau buvo su šia situacija susidūrusi,ir pasidalins savo idėjomis.

Mmm, tai saunu, laiko tikrai dar daug thumbup.gif Gal iki to laiko ir pati netycia kokiu ideju tau rasiu 4u.gif
Atsakyti
O svociausit su savo vyrais? Nes as eisiu su svetimu biggrin.gif , maniskis nepasiraso buti pirsliu.. Sako ruoskis dar ir pabaliovot neis zmoniskai alc.gif , tai kazkaip bus cia man sunku, nes nznau kaip reiks susitart del scenarijaus su pirsliu mastau.gif
L'una zinai karamele_ 21 teisi... Juk istikruju oficialus jie vyras ir zmona bus tik po CMB ir baznycios, taip, kad viskas tinka wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 20 vasario 2011 - 15:45
as tai su savuoju eisiu nors irgi nelabai norejo bet sakau as viska paruosiu tu tik kur reiks paskaitysi tai ir sutiko blush2.gif o dabar jau ir pats po pardes laksto ir ziuri tas tiktutam tas tiktu anam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 20, 17:43)
O svociausit su savo vyrais? Nes as eisiu su svetimu biggrin.gif , maniskis nepasiraso buti pirsliu.. Sako ruoskis dar ir pabaliovot neis zmoniskai alc.gif , tai kazkaip bus cia man sunku, nes nznau kaip reiks susitart del scenarijaus su pirsliu  mastau.gif
L'una zinai karamele_ 21 teisi... Juk istikruju oficialus jie vyras ir zmona bus tik po CMB ir baznycios, taip, kad viskas tinka wink.gif

Dekui mielosios 4u.gif kaip gerai, kad as sito jusu uzklausiau, o buciau sitos minties ir atsisakiusi blush2.gif
Papildyta:

Aha, mudu kartu su vyru pirsliausime, ech....pirmas kartas mums bus, geriausi draugai paprase tai kazkaip norejom padeti situo klausimu, niekas daugiau nepasirase, pamenu ir savo situacija, kai ir i musu niekas nejo tai draugai sutiko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 20, 21:13)
as tai su savuoju eisiu nors irgi nelabai norejo bet sakau as viska paruosiu tu tik kur reiks paskaitysi tai ir sutiko blush2.gif  o dabar jau ir pats po pardes laksto ir ziuri tas tiktutam tas tiktu anam  thumbup.gif

Manasis ir lauzes, lygiai ta pati jam sakiau, kad tau tik pastovet salia manes reikes ir kaip kada paskaityt, daugiau nieko, bet ziuriu kuo toliau tuo labiau isijungia i bendra darba thumbup.gif
Beje, noriu dar paklausti, ar karsit/skandinsit savo vyrelius-pirslelius?Ar yra dar kitokiu budu, sita procesija atlikti? Labai patiko vienos cia ikeltos svociutes pirslelio lyties pakeitimas, tai kazkaip gundaus sita ideja, gal butu daug paprasciau,sau parodai pasa, kad lytis nevyriska lotuliukas.gif ot nustebtu jauciu visi, ateina sau pirslys "ant kilpos" chalata apsimoves o po chalatu apsirenges moteriskais rubais lotuliukas.gif mano vyras prie bajerio tai tikrai pasirasytu sitom permainom biggrin.gif nes man asmeniskai tas pirslio korimas ir veliau ciucelu tampymas grynas balaganas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'una: 20 vasario 2011 - 19:47
Jei jaunieji jau turi vaikeli,o nori antrą dieną pateikti sūrį,tai kodėl gi ne g.gif kai aš svočiavau,buvau pasidarius sūrį su 5 mažais sūriukais tongue.gif ,tavo atveju galima vieną pasidaryt ,mol vienas mažas pirmas bandymas jau yra tongue.gif
vietoj prizų buvau darius Eurokos medalius/ženkliukus su jaunųjų nuotrauka ir data užrašyta,visi labai džiaugėsi ax.gif

p.s man juokingiausiai būna,kai jaunosios pilvas pūpso,o rūtų vainikėlį prisisegus...griūk negyvas doh.gif lotuliukas.gif prieš tai visi sūriai nublanksta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 20 vasario 2011 - 21:55
QUOTE(pekutis @ 2011 02 20, 23:54)
Jei jaunieji jau turi vaikeli,o nori antrą dieną pateikti sūrį,tai kodėl gi ne g.gif kai aš svočiavau,buvau pasidarius sūrį su 5 mažais sūriukais  tongue.gif ,tavo atveju galima vieną pasidaryt ,mol  vienas mažas pirmas bandymas jau yra  tongue.gif
vietoj prizų buvau darius Eurokos medalius/ženkliukus su jaunųjų nuotrauka ir data užrašyta,visi labai džiaugėsi ax.gif

p.s man juokingiausiai būna,kai jaunosios pilvas pūpso,o rūtų vainikėlį prisisegus...griūk negyvas  doh.gif  lotuliukas.gif prieš tai visi sūriai nublanksta  lotuliukas.gif

Cia tai jo, nevienas vestuves esu macius su tais rutu vainikeliais...yra jau kaip yra, nebepaslepsi, velniai dar tos rutos lotuliukas.gif
Pekuti aciu ir tau dideliausias uz surio ideja thumbup.gif Ka as be jusu daryciau, pirma naktis sugrazinta i scenariju, beliks sugrazint ir suri clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti