as tai radau kad paklausi tu apsisaukeliu ar ilgai jie jau sedi aisku atsakymas bus kad taip ilgai tai su tuo atsakymu ir sakai tai jei jus ilgai cia baliavojat paziurekit i savo jaunuosius jie taip meiliai vienas i kita ziuri ir pirmosios nakties laukia taip kad nebekankinkit ir islydekit juos o mums uzleiskit stala ir palydom kokiu dovanu sugalvoti as taip ir darysiu manau uzleis stala
QUOTE(simoselis @ 2011 03 29, 18:30)
Panos, nuotraukų juk nekelia O be to, bent jau man, suknelė - tai tubūt paaaaaaats didžiausias rūpestis Tai šitas offtopicas bišk į temą išėjo
Va suknelių tema http://www.supermama...?...6334&st=456
Tai galim ten apie sukneles diskutuot
Sveikos, jungiuosi jūsų gretas.
Piršliausim antrą kartą, vestuvės birželio 18d., žmonių apie 60. LAiko neprūdai, darbo daug, o dar mažius nuolat apie kojas trinasi:).
Aš esu mažas nuotraukėles po jaunųjų lekštėm iš anksto klijavus, tai irgi labai pasiteisino.
Piršliausim antrą kartą, vestuvės birželio 18d., žmonių apie 60. LAiko neprūdai, darbo daug, o dar mažius nuolat apie kojas trinasi:).
QUOTE(*gitana* @ 2011 03 30, 17:18)
Kitur buvau skaicius, kad is vakaro po staltiese padedamos jaunuju nuotraukos ir tai buna kaip irodymas, kad stalas apsisaukeliams nepriklauso
Aš esu mažas nuotraukėles po jaunųjų lekštėm iš anksto klijavus, tai irgi labai pasiteisino.
nelabai į temą, bet pasisakysiu, nebijokit laužyti stereotipų, juk niekur neparašyta kad svočia turi būt raudona, būtinai ilga ilga suknele. Tarkim esu žema šiek tiek apvalesnė nei kūdos moterytės, kiek matavausi sukneles iki žemės atrodžiau baisiai, raudona spalva taip pat man ne itin dera, o svočiauti vis tiek reikėjo, tai supykau išsitraukiau iš savo spintos juodą klasikinį sijoną iki kelių, ne aptemptas , bet siauras, išsinuomojau korsetą baltas su juodais raštais, užsidėjau skrybėlę, ir niekas net nebūtų sumaišęs, kad čia ne svočia. Nes patikėkit ....mažai, apvaliaitie ilgi platūs sijonai tai božečki možečki , nesinorėjo iš savęs daryti cirko , todėl tikrai nebijokit paeksperimentuoti, ne visoms tinka tikros svočios suknelės Visai smagu svočiauti, gaila nenusisišviečia kol kas nieko , sėkmės visoms
QUOTE(Liuxe @ 2011 03 22, 11:25)
Labas rytas. Internete aptikau nebloga istorija, kuria vestuviu metu pasakoja patys jaunieji. Man visai patiko reikes pasinaudoti. Jei ka domina rasykit, nes publikuot nenoriu, kad jaunamarte neaptiktu
Tai idek i pastuka.
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 22, 20:03)
O seip saldainiu maketu ir buteliu etikeciu esu idejusi nemazai i musu pasta
sveikos. liudininkais būsim jau gegužės 14d. daug temų perskaičiau. šaunuolės jus, kiek daug informacijos radau. bet turiu vieną bėdą, jaunieji bus be palydos. kartu važines tik tie kas norės. kokius žaidimus žaisti gamtoje??? juk su poromis yra daug lengviau ir žaidimų pamergėms su pabroliais pilna.
QUOTE(aniger8 @ 2011 03 31, 20:27)
sveikos. liudininkais būsim jau gegužės 14d. daug temų perskaičiau. šaunuolės jus, kiek daug informacijos radau. bet turiu vieną bėdą, jaunieji bus be palydos. kartu važines tik tie kas norės. kokius žaidimus žaisti gamtoje??? juk su poromis yra daug lengviau ir žaidimų pamergėms su pabroliais pilna.
Lygiai tokius pat kaip ir su porom. Jei be poros kas - suporuot ar paskolint porą kam nors
manau galima ir visus tuos pacius pritaikyti padaryti komandas vien vaikinu ir merginu arba paprasyti susiporuoti kokiam zaidimui dar galima kokias juosteles duoti traukti ir taip sudaryti poras nebutinai skirtingos lities (taip dar idomiau)
QUOTE(aniger8 @ 2011 03 31, 18:27)
??? juk su poromis yra daug lengviau ir žaidimų pamergėms su pabroliais pilna.
Mes ir busim be palydos, bet pradejau jau uzsirasineti zaidimukus tik jauniesiems, pvz 1) akmeneliai, isrinkti kurie reikalingi, o kuriuos ismesti 2) atsigerti jauniesiems sampano kaip pauksciukai geria. T.y. pirma atsigeria jaunoji, tada is savo burnos besibuciuojant perduoda sampano jaunikiui 3) duoti smulkiu pinigu jauniesiems atskirai kiekvienam ir paleisti i parduotuve, kad apsipirktu pirmai romantinei vakarienei...
merginos,ar kuri darysit netikrą santukos liudijimą?nu ta prasme atseit tikrą tik su žmonos pavarde?gal kuri turit šabloną šiūmetinį?
QUOTE(jovituxss @ 2011 03 26, 22:21)
Na jei ne kiekvienoj tai kas antroj temoj vis kalbama apie tą valsą su kaspinais: šokant rišami kaspinai ir skaitomos spalvų reikšmės,nu bet aš niekaip neįsivaizduoju kaip šokant galima užrišti,sustabdai jaunuosius užriši,vėl šoka vėl stabdai?Merginos,kurios darėt galit gal išsamiai man durnai paaiškint?
Na kazkurioj vietoj tai buvo rasoma kad tiesiog atvirutes uzkabintos ant skirtingos spalvos juosteliu ir kaip supratau juostele surista ratu. Tada svocia skaito zozdius o pamerges, ar sveciai nesa ir uzkabina ant jaunuju sukabintu ranku. Taip manau paprasciau ir nesusipainioja ir jaunuju stabdyti nereikia. o esme manau skaitomuose zodziuose
QUOTE(jovituxss @ 2011 03 31, 23:48)
merginos,ar kuri darysit netikrą santukos liudijimą?nu ta prasme atseit tikrą tik su žmonos pavarde?gal kuri turit šabloną šiūmetinį?
Atsakykit man aiškiai, kam jis reikalingas ir kur jį paduot reikia? Niekaip nesuprantu Juk čia ne tam kad apsišaukėliai tūrėtų, ane?
Papildyta:
Vakar buvau apžiūrėt ranko darbo visokių grožybių. Keliatą nuotraukų turiu, jei ką domina kur panaudosiu, tai į AŽ man parašykit, atsiųsiu foto ir pasakysiu