Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

QUOTE(Mocamoca @ 2011 03 28, 15:23)
Labai noreciau jusu nuomones

Aš tikrai ne mados guru, bet man rodos, kad pirma diena yra oficiali (Bažnyčia, CMB), tai ir apranga tokia turi būti - suknutė turėtų būti ilgesnė, nei iki kelių (dar kartą pabrėžiu, kad nesu modistė ir čia tik mano nuomonė). O antroji diena jau TRALI VALI, tai ir apranga turėtų būti patogi (žinoma, ir puošni). Taigi, manau, kad pirmas variantas nėra labai tinkamas, o antrasis - tiesiog super wub.gif
Atsakyti
As ir nemadiste, irgi norejau sukneles iki keliu, nes manau kad dar nesena biggrin.gif bet daug kas sako kad pirslienei netinka,reikia ilgos
Atsakyti
QUOTE(Mocamoca @ 2011 03 28, 16:23)
Labai noreciau jusu nuomones,nes as jau nebeapsisprendziu ka daryt del aprangos  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  doh.gif  doh.gif

Aš lygiai tokiose pačiose dvejonėse unsure.gif Salonuose nieko nerandu ko norėčiau. Vienom vestuvėm siuvausi suknelę ir likau labai patenkinta, bet ji buvo iš atlaso, o dabar irgi nesinori jo kažkodėl. Ir nesinori prasčiau nei pamergės atrodyt, o jos bus tokiom dailiom iki kelių suknelėm, tai ir mastau, kad iki kelių manęs nelb išskirtų. doh.gif verysad.gif
O kokiomis vestuvėse pamergės suknelėmis bus?
Beje, linas labai gražu, jei papuoš jį. thumbup.gif Bet ir klausimas tuo pačiu jei nesi mačius kažkokios tokios suknelės ar nebus ji per kukli.. unsure.gif
Atsakyti
As ir pasisakysiu del sukneles... Mano suknele bus ilga. Daugelis renkasi tamsesniu spalvu sukneles, as pagalvojau kad saves labai nenusisendinti tai nusipirkau suknele sviesiai zalios spalvos, labiau i salotine... uz 50 Lt. Neisivaizduoju kiek kainuoja nuoma sukneles bet turbut apie 100 Lt. As radau skalbimu skelbiu.lt ir ten salonuose yra sukneliu ispardavimai, tai manau tikrai galit graziu ir pigiu sukneliu nusipirkti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *gitana*: 28 kovo 2011 - 18:22
QUOTE(*gitana* @ 2011 03 28, 18:21)
As ir pasisakysiu del sukneles... Mano suknele bus ilga. Daugelis renkasi tamsesniu spalvu sukneles, as pagalvojau kad saves labai nenusisendinti tai nusipirkau suknele sviesiai zalios spalvos, labiau i salotine... uz 50 Lt. Neisivaizduoju kiek kainuoja nuoma sukneles bet turbut apie 100 Lt. As radau skalbimu skelbiu.lt ir ten salonuose yra sukneliu ispardavimai, tai manau tikrai galit graziu ir pigiu sukneliu nusipirkti  ax.gif

Nu ką, peržvelgiau visas skelbiu.lt suknias, nu, ir sau tinkamos jokios nimateu schmoll.gif Bet kol reiks, tai tikiuosi, kad mano apvalumams tinkamų būtinai atsiras biggrin.gif
O nuoma tai tikrai ne 100 g.gif . Manau, kainos kažkur nuo 200 turėtų būti doh.gif
Ir dar, pastebėjau, kad pas mus šviežienos užderėjo mirksiukas.gif Tik davai staigiai ant smūgiaus rašotės į sąrašiuką cool.gif :

zuikute24 geguzes 7
amba geguzes 14
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28

edikute birzelio 4
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18

Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
Neklauzadux liepos 23
Buzialis liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27
simoselis liepos 23
adddi liepos 30

agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27

Ir dar: įdomu, kaip Serenijai sekėsi, ar aš kažką praleidau? g.gif
Atsakyti
Mane i sarasiuka itraukite,mes pirma blina kepsim liepos 9d nail.gif
Papildyta:
QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 28, 19:05)
Aš lygiai tokiose pačiose dvejonėse  unsure.gif Salonuose nieko nerandu ko norėčiau. Vienom vestuvėm siuvausi suknelę ir likau labai patenkinta, bet ji buvo iš atlaso, o dabar irgi nesinori jo kažkodėl. Ir nesinori prasčiau nei pamergės atrodyt, o jos bus tokiom dailiom iki kelių suknelėm, tai ir mastau, kad iki kelių manęs nelb išskirtų.  doh.gif  verysad.gif
O kokiomis vestuvėse pamergės suknelėmis bus?
Beje, linas labai gražu, jei papuoš jį.  thumbup.gif  Bet ir klausimas tuo pačiu jei nesi mačius kažkokios tokios suknelės ar nebus ji per kukli..  unsure.gif

Gryzau prie savo suknytes ir manau nebedvejosiu,vakar buvau pas siuveja tai ji nuramino mane ax.gif ,nebesiblaskysiu ir siusiuos taip kaip buvau sumascius.Siuveja patikino,kad jau vien tai kad suknyte bus linine isskirs mane is pamergiu.Kad ji is linines medziagytes tai dar nereiskia kad atrodysiu kaimietiskai tongue.gif ,galima atrodyti laaabai puosniai ir su linu.O kad ji iki keliu tai irgi pasilieku prie to varianto.Oi kaip gerai kad nulekiau pas siuveja pasiguost,kad isvaike mano issigalvojimus doh.gif .Nebedvejosiu ir nebesiblaskysiu,o kai pasisiusiu ateisiu cia pasimaivyt nail.gif
Beje dukrytei kuri bus 7men.ir taip pat dalyvaus vestuvese,siusiuos toki pat modeliuka is tos pacios medziagytes bigsmile.gif
Atsakyti
Ir mane i sarasiuka prasom, liepos 2-oji wink.gif

Sveikos mielosios smile.gif

Kazkaip ziuriu apie sukneles kalbat, as irgi nezinau ko rengsiuos dar, siaip tirkai nesidesiu ilgos, nes vestuves bus kuklios paprastos, as dar ir kuma tuo paciu metu busiu, tai nusiziurejau ebejuj tokia visai nieko suknute, turiu ilgas kojas, biski lasinuku numesiu dar, i aerobika vaikstau ir gal bus gerai ....... kaip Jums ? beje, jokiu pamergiu nebus, tik jaunieji ir liudininkai (as su brolio draugu).

http://cgi.ebay.com/...=item8263bce3fa
Atsakyti
Ir dar, pastebėjau, kad pas mus šviežienos užderėjo Tik davai staigiai ant smūgiaus rašotės į sąrašiuką

Įsirašau ir aš liepos 23 d. ax.gif

zuikute24 geguzes 7
amba geguzes 14
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28

edikute birzelio 4
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18

Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
Boruzite liepos 16
Neklauzadux liepos 23
Buzialis liepos 23
L'una liepos 23d.
simoselis liepos 23
*gitana* liepos 23
adddi liepos 30

agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27

Atsakyti
Įsirašau - liepos 02 d. ax.gif

zuikute24 geguzes 7
amba geguzes 14
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28

edikute birzelio 4
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18

Sandrozka liepos 2
Beladona liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
Boruzite liepos 16
Neklauzadux liepos 23
Buzialis liepos 23
L'una liepos 23d.
simoselis liepos 23
*gitana* liepos 23
adddi liepos 30

agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
[/quote]
Atsakyti
Labukas, gal zinot kur yra horoskopai, kaskaip pasimeciau,pirmoms vestuvem turejau, o kai dar antroms reikia ruostis is vis kosmarelis man doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 03 29, 10:38)
Labukas, gal zinot kur yra horoskopai, kaskaip pasimeciau,pirmoms vestuvem turejau, o kai dar antroms reikia ruostis is vis kosmarelis man doh.gif  doh.gif  doh.gif

o tau kokiu horoskopu? Laikrasciui? horoskopai gal is cia tiks ax.gif
Papildyta:
QUOTE(beladona @ 2011 03 29, 08:58)
Ir mane i sarasiuka prasom, liepos 2-oji wink.gif
Sveikos mielosios smile.gif

Kazkaip ziuriu apie sukneles kalbat, as irgi nezinau ko rengsiuos dar, siaip tirkai nesidesiu ilgos, nes vestuves bus kuklios paprastos, as dar ir kuma tuo paciu metu busiu, tai nusiziurejau ebejuj tokia visai nieko suknute, turiu  ilgas kojas, biski lasinuku numesiu dar, i aerobika vaikstau ir gal bus gerai ....... kaip Jums ? beje, jokiu pamergiu nebus, tik jaunieji ir liudininkai (as su brolio draugu).

http://cgi.ebay.com/...=item8263bce3fa

nu man tai ji grazi, aisku, dar nuo figuros priklauso. bet jei jau dailini linijas turetum atrodyt labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(*gitana* @ 2011 03 29, 10:01)
Ir dar, pastebėjau, kad pas mus šviežienos užderėjo  Tik davai staigiai ant smūgiaus rašotės į sąrašiuką

Įsirašau ir aš liepos 23 d.  ax.gif

zuikute24 geguzes 7
amba geguzes 14
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28

edikute birzelio 4
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18

Sandrozka liepos 2