Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

QUOTE(jovituxss @ 2011 03 26, 21:21)
Na jei ne kiekvienoj tai kas antroj temoj vis kalbama apie tą valsą su kaspinais: šokant rišami kaspinai ir skaitomos spalvų reikšmės,nu bet aš niekaip neįsivaizduoju kaip šokant galima užrišti,sustabdai jaunuosius užriši,vėl šoka vėl stabdai?Merginos,kurios darėt galit gal išsamiai man durnai paaiškint? doh.gif

Matyt ne to ieškojau tai ir neužmačiau blush2.gif Bet manau, kad ir rasiu, nesiūlysiu tokių dalykų. Kad makalyne iš valso nesigautų, nes irgi neįsivaizduoju kaip tai atrodyt tūrėtų g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios, norejau tik visom padekoti notworthy.gif Perskaiciau jusu temele ir prisirinkau nuostabiu dalykeliu savo jauneles sesers vestuvems kuriose pati busiu svociute, tikiuosi viskas bus saunu. Dar karteli visoms aciu oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 03 14, 15:30)
Sveikutės brangutės.
Pernai tokiu laiku kaip pamišusi naršiau šioje temoje, o šiandien radau kai ką ir pamaniau, kad gali kažkam praversti  4u.gif

http://www.liveinter.../post130297577/

Sėkmės besidarbuojančioms

labai aciu smile.gif tikrai labai gera ir idomi ideja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes 4u.gif

Priimkit ir mane ax.gif nors as ir ne visai svocia busiu, bet wink.gif

Zodziu taip - renginys liepos 2-aja smile.gif Pradzioj vaziuojam krisktyti brolio leliuka, as kuma, i kumus nezinau kas eis dar, kazkas is jaunosios puses, paskui keliaujam i santuoku rumus ir brolis tuokias su leliuko mama drinks_cheers.gif As liudininke, liudininkas brolio draugas doh.gif na ir ka, tiek ziniu, kaip brolis sako - busi krikstomocia, liudininke ir vakaro vedeja doh.gif Baliukas nebus didelis, su vaikais iki 25 zmoniu, muzikanto nebus, gros DJejus kazkoks, nu zodziu plaukai man siausias is baimes, bet kaip nors.

Broliui tai antra santuoka, tai sake apsieiti be visu tu teveliu pagraudenimu kad vaikai namus palieka, nes jie jau keli metai kartu gyvena. Na bet tradiciju vistiek manau minimaliai reikia prisilaikyt, na zidini uzdegt. Taciau cia yra BIG problem, mano tevai issiskyre ir mama sake jokiu zidiniu nedegios doh.gif skaiciau sioj temutej, kad gali uzdegt pirsliai ir pasiust apie stala. Taciau irgi netinka, as su tuo brolio draugu gi jokia seima, oi zodziu doh.gif doh.gif doh.gif

Eisiu skaityt visu senu temu, ieskosiu ideju ir minciu, kaip nenusisaut man ant vietos doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Dėl židinio uždegimo tai kebloka kai tėvai išsiskyrę. Nors per vienas vestuves mačiau suėjo visi keturi tėveliai su keturiom žvakėm ir uždegė. Galima jei vestuvėse dalyvauja pvz.: kokie seneliai ar kiti artimi giminaičiai ilgai gyvenę santuokoj? Nu nežinau g.gif Tikrai problema.
Aš vat irgi neradau tokio dalyko kaip vaišinti svečius piršlio krauju, jei piršlio nekars? Tradicija piršlio korimo jauniesiems nepriimtina ir nusprendė bet kokius piršlio galabijimus uždrausti, o vat kraujo paragaut norėtų. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2011 03 28, 08:03)
Aš vat irgi neradau tokio dalyko kaip vaišinti svečius piršlio krauju, jei piršlio nekars? Tradicija piršlio korimo jauniesiems nepriimtina ir nusprendė bet kokius piršlio galabijimus uždrausti, o vat kraujo paragaut norėtų. tongue.gif

Kazkur buvau skaicius, kad pirslio nekore bet pirslys pasake, kad svociute jam krauja nuleido todel nori juo visus pavaisinti. ax.gif
Atsakyti
Laba svociutes norim ir mes prie jusu prisijungti.Mes dalyvausime vestuvese kaip liudininkai liepos 9d.Nors jaunieji sako kad mums nieko daryti nereikes viska praves muzikantai,bet siek tiek pasiruosti vistiek reikia.Labai daug informacijos radau jusu temose,kai pradedu skaityt negaliu akiu atplest nuo kompiuterio doh.gif .Zinot niekur nerandu jokios informacijos jokiu zodziu pristatinejant poras ir isdalinant puokstytes,gal kas galite pagelbeti?
Musu situacija tokia kad jaunieji nenori jokiu islydetuviu,jokiu eiliu,asarojimu ir t.t.Susirinksim prie baznycios issidalinsim gelytes ir eisim baznycion,bet tas gelyciu issidalinimas galetu but siek tie pagrazintas kokiais zodziais taip sausai nesinori"imk tau puokstele,imk tau gelyte ir t.t."
Atsakyti
QUOTE(Mocamoca @ 2011 03 28, 11:02)
Laba svociutes norim ir mes prie jusu prisijungti.Mes dalyvausime vestuvese kaip liudininkai liepos 9d.Nors jaunieji sako kad mums nieko daryti nereikes viska praves muzikantai,bet siek tiek pasiruosti vistiek reikia.Labai daug informacijos radau jusu temose,kai pradedu skaityt negaliu akiu atplest nuo kompiuterio doh.gif .Zinot niekur nerandu jokios informacijos jokiu zodziu pristatinejant poras ir isdalinant puokstytes,gal kas galite pagelbeti?
Musu situacija tokia kad jaunieji nenori jokiu islydetuviu,jokiu eiliu,asarojimu ir t.t.Susirinksim prie baznycios issidalinsim gelytes ir eisim baznycion,bet tas gelyciu issidalinimas galetu but siek tie pagrazintas kokiais zodziais taip sausai nesinori"imk tau puokstele,imk tau gelyte ir t.t."

Sveika smile.gif
Kažkaip manau, kad to nereiktų sureikšminti smile.gif tiesiog kažką gal šiaip pašnekėt ir paprašyt kad jaunieji pristatytų poras. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2011 03 11, 12:58)
Sveikos,
buvau spali vestuvese tai ten buvo tokiu zaidimuku (man jie pasirode nauji) :
1. Liudininkai ismete n-degtuku dezuciu. Zaidejams isdalino kumstines pirstines ir liepe surinkt degtukus i dezute. Buvo smagu ziuret kai visi ant keliu klupavo ir rinko, beje ir as rinkau smile.gif.
2. I maiselius ideda po 2 zalius kiausinius ir pririsa vyrams uz dirzo, kad butu aukstyje virs keiliu. Laimi tas kuris issaugo savo kiausinius smile.gif Zaidimo metu rankos turi but uz nugaros.
3. Merginoms prie kiekvienos kokios pririsa po 3 balionus. Reikejo ko daugiau susprogdint svetimu ir issaugot savo balionus smile.gif

Va ketinu panaudot siuos zaidimus , kai eisiu pirsliaut liepos 23diena. Tai kad priimkit ir mane i buri. Vestuves apie 50 zmoniu.  wink.gif

Super zaidimukai,tik antro nelabai supratau,o ka vaikinai turi daryti su tais pakabintais kiausiukais?Begt kazkur ar ka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mocamoca @ 2011 03 28, 12:14)
Super zaidimukai,tik antro nelabai supratau,o ka vaikinai turi daryti su tais pakabintais kiausiukais?Begt kazkur ar ka? g.gif

manau turi sudauzyti kitu o savo issaugoti g.gif ax.gif

sveikos prisijungusios busimos svociutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 28 kovo 2011 - 11:38
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 28, 12:37)
manau turi sudauzyti kitu o savo issaugoti g.gif  ax.gif

sveikos prisijungusios busimos svociutes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikos. Jo savo kiausiniais dauzo kitu kiausinius biggrin.gif ir dar turi dauzyt taip, kad savo sveiki liktu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buzialis: 28 kovo 2011 - 12:05
Labai noreciau jusu nuomones,nes as jau nebeapsisprendziu ka daryt del aprangos frusty.gif .Nutariau siutis suknute pas siuveja,susiradau internete modeliuka parodziau ir pasakiau noriu tokios.Bet pasakiau kad nenoriu atlasines ar kitokios blizgancios medziagos.Tia ji pasiule superini varianta(bent jau is pradziu taip maniau),universalu varianta is linines medziagytes.Suknyte butu pasiuta puosni,su tiuliniu pasijoniu(ryskiai zalios spalvytes),su kitokiom puosianciom detalem pvz kaspinu.Nuemus pasijoni ir visus papuosimus suknyte taptu kukli,galeciau ja pasipuosti kita proga ar netgi kasdienai sunesioti vasara.Suknute butu iki keliu.Visu pirma ar tinka liudininkei-pirslienei suknele iki keliu,ar butinai turi buti iki zemes g.gif
o antra kaip manot ar linine suknele tinka vestuvem ar neatrodysiu per daug paprastai sad.gif .Kazko kuo toliau tuo labiau emiau abejoti.
Atsakyti