pati vienose vestuvėse turėjau puoštytę ant rankos, nuo tada visiems sakau nedaryti klaidos ir puokštytes imti tik paprastas. Pliusas buvo tik vienas, kad rankos buvo laisvos, tik va tada problema atsitinka ta, kad laisvos rankos nepanaudosi, nes turėsit saugoti puoktytę žodžiu, manoji išliko tik iki cmb, o baznyčioje jau buvo be gėlių tik žalumynai likę. Siūlau ir jaunajai patarti vis dėlto pasirinkti paprastą puokštę
nu va pasimečiau dabar dėl tų puokštelių... mano jaunuoji irgi mudviem tokias žada imti,sako bus patogiau- laisvos rankos... bet pasiskaičius jūsų nuomonių kažkaip įdomiai kur čia tiesa?....
asodinti mes su vyru taip azuoliuka gavom
Sveikos merginos,
norejau paklausti ar Jus jau issirinkot suknele? As jau dairuosi, jau nuziurejau internete, tik kazin kaip ant manes atrodis http://www.nuotaka.c...-progines17.jpg
norejau paklausti ar Jus jau issirinkot suknele? As jau dairuosi, jau nuziurejau internete, tik kazin kaip ant manes atrodis http://www.nuotaka.c...-progines17.jpg
na labai jau grazi suknele
QUOTE(jovituxss @ 2011 03 25, 20:21)
nu va pasimečiau dabar dėl tų puokštelių... mano jaunuoji irgi mudviem tokias žada imti,sako bus patogiau- laisvos rankos... bet pasiskaičius jūsų nuomonių kažkaip įdomiai kur čia tiesa?....
Na siuo klausimu as irgi turiu savo nuomone is patirties tas pasakymas kad rankos bus laisvos tai skamba kaip optine apgaule bent jau man,nes kaip kazkas ir sake kad su antraja ranka vis turi saugoti,taisyti.... Arba vis sukasi ir gelytem i apacia buna, nes neina tvirtai priristi o jeigu dar vesesne diena pasitaiko ir norisi kazka apsirengti silciau,o per ceremonija ar nuotraukoms nusirengti, tai isivaizduokit kad kiekviena karta turi nuimti ta puokstyte nuo rankos ir vel uzsideti, nes tikrai jau taip neina issaugot kisant ranka i rankove ir dar vienas pastebejimas kai nuotraukoms reikia papozuoti tai jau turi prisitaikyti kaip rankyte padeti, ir daznai buna problema kur deti rankas per oficialia ceremonija
Ir dar kazkuri minejo kad ir pati nuotaka rinksis tokia puokstyte tai tikrai patarciau dar labai rimtai pasvarstyti
Na cia tik patarimai
Na reiks dar perkalbėt dėl tų puokštelių.O dabar dar karteli teiraujuosi jūsų mergaitės,gal turit vaizdinių priemonių kuri kaip atrodo tas valsas su kaspinais nu ale kiek temų perskaičiau (2/3 turbūt jau) tai randu tik aprasymą,bet nelabai įsivaizduoju kaip realiai viskas atrodo ar aš čia visai tokia iš kaimo nieko nemoku įsivaizduoti
QUOTE(jovituxss @ 2011 03 26, 14:56)
Na reiks dar perkalbėt dėl tų puokštelių.O dabar dar karteli teiraujuosi jūsų mergaitės,gal turit vaizdinių priemonių kuri kaip atrodo tas valsas su kaspinais nu ale kiek temų perskaičiau (2/3 turbūt jau) tai randu tik aprasymą,bet nelabai įsivaizduoju kaip realiai viskas atrodo ar aš čia visai tokia iš kaimo nieko nemoku įsivaizduoti
Koks valsas su kaspinais? Neužtikau niekur dar. įdomu išgirst būtų.
QUOTE(jovituxss @ 2011 03 26, 15:56)
na as ir tik skaitydama aprasyma radau
QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 26, 18:05)
Koks valsas su kaspinais? Neužtikau niekur dar. įdomu išgirst būtų.
Na jei ne kiekvienoj tai kas antroj temoj vis kalbama apie tą valsą su kaspinais: šokant rišami kaspinai ir skaitomos spalvų reikšmės,nu bet aš niekaip neįsivaizduoju kaip šokant galima užrišti,sustabdai jaunuosius užriši,vėl šoka vėl stabdai?Merginos,kurios darėt galit gal išsamiai man durnai paaiškint?
Apie puokšteles dar klausimėlis,apie tvirtinamas ant rankos aptarėm,o kaip tie burbulai kaip ale rankinės?gal patogiau nei puokštelė?ar gėlės nenusidrasko?
o kodel jus norit tokiu isskirtiniu puoksciu turejau paprasta is 5 baltu kaliju, pirsliene is bordo spalvos kaliju o pamerges po viena kalija su kaspineliu ir nei jos maise nei ka kad ir kokia puokste turesit ant rankos ar kaip rankine vistiek ja reiks nesiotis ir saugoti tai ir gaunas tikrai kaip kazkas cia sake optine apgaule ranka laisva bet nelaisva nes reikia saugoti... as kazkaip uz paprasta tik mano manymu svarbiausia kad butu lengva ypac jaunosios nes bet kokiu atveju ja reiks visur nesiotis
o del to valso as tai isivaizduoju kad kai rankos susikabinusios (na ta prasme kaip valsui istiestos truputi) tai ant ju galima ne risti o tiesiog uzdeti tada nei sokti maisysis nei reikes jaunuju stabdyti
o del to valso as tai isivaizduoju kad kai rankos susikabinusios (na ta prasme kaip valsui istiestos truputi) tai ant ju galima ne risti o tiesiog uzdeti tada nei sokti maisysis nei reikes jaunuju stabdyti