Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

pati vienose vestuvėse turėjau puoštytę ant rankos, nuo tada visiems sakau nedaryti klaidos ir puokštytes imti tik paprastas. Pliusas buvo tik vienas, kad rankos buvo laisvos, tik va tada problema atsitinka ta, kad laisvos rankos nepanaudosi, nes turėsit saugoti puoktytę biggrin.gif žodžiu, manoji išliko tik iki cmb, o baznyčioje jau buvo be gėlių tik žalumynai likę. Siūlau ir jaunajai patarti vis dėlto pasirinkti paprastą puokštę wink.gif
Atsakyti
nu va pasimečiau dabar dėl tų puokštelių... g.gif mano jaunuoji irgi mudviem tokias žada imti,sako bus patogiau- laisvos rankos... bet pasiskaičius jūsų nuomonių kažkaip įdomiai kur čia tiesa?.... help.gif
Atsakyti
asodinti smile.gif mes su vyru taip azuoliuka gavom smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
norejau paklausti ar Jus jau issirinkot suknele? As jau dairuosi, jau nuziurejau internete, tik kazin kaip ant manes atrodis ax.gif http://www.nuotaka.c...-progines17.jpg
Atsakyti
na labai jau grazi suknele
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 03 25, 20:21)
nu va pasimečiau dabar dėl tų puokštelių...  g.gif  mano jaunuoji irgi mudviem tokias žada imti,sako bus patogiau- laisvos rankos... bet pasiskaičius jūsų nuomonių kažkaip įdomiai kur čia tiesa?....  help.gif

Na siuo klausimu as irgi turiu savo nuomone is patirties smile.gif tas pasakymas kad rankos bus laisvos tai skamba kaip optine apgaule bent jau man,nes kaip kazkas ir sake kad su antraja ranka vis turi saugoti,taisyti.... Arba vis sukasi ir gelytem i apacia buna, nes neina tvirtai priristi smile.gif o jeigu dar vesesne diena pasitaiko ir norisi kazka apsirengti silciau,o per ceremonija ar nuotraukoms nusirengti, tai isivaizduokit kad kiekviena karta turi nuimti ta puokstyte nuo rankos ir vel uzsideti, nes tikrai jau taip neina issaugot kisant ranka i rankove smile.gif ir dar vienas pastebejimas kai nuotraukoms reikia papozuoti tai jau turi prisitaikyti kaip rankyte padeti, ir daznai buna problema kur deti rankas per oficialia ceremonija smile.gif
Ir dar kazkuri minejo kad ir pati nuotaka rinksis tokia puokstyte tai tikrai patarciau dar labai rimtai pasvarstyti smile.gif
Na cia tik patarimai smile.gif
Atsakyti
Na reiks dar perkalbėt dėl tų puokštelių.O dabar dar karteli teiraujuosi jūsų mergaitės,gal turit vaizdinių priemonių kuri kaip atrodo tas valsas su kaspinais rolleyes.gif nu ale kiek temų perskaičiau (2/3 turbūt jau) tai randu tik aprasymą,bet nelabai įsivaizduoju kaip realiai viskas atrodo g.gif ar aš čia visai tokia iš kaimo nieko nemoku įsivaizduoti fool.gif
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 03 26, 14:56)
Na reiks dar perkalbėt dėl tų puokštelių.O dabar dar karteli teiraujuosi jūsų mergaitės,gal turit vaizdinių priemonių kuri kaip atrodo tas valsas su kaspinais  rolleyes.gif  nu ale kiek temų perskaičiau (2/3 turbūt jau) tai randu tik aprasymą,bet nelabai įsivaizduoju kaip realiai viskas atrodo  g.gif  ar aš čia visai tokia iš kaimo nieko nemoku įsivaizduoti fool.gif

Koks valsas su kaspinais? blink.gif Neužtikau niekur dar. 4u.gif įdomu išgirst būtų.
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 03 26, 15:56)
Na reiks dar perkalbėt dėl tų puokštelių.O dabar dar karteli teiraujuosi jūsų mergaitės,gal turit vaizdinių priemonių kuri kaip atrodo tas valsas su kaspinais  rolleyes.gif  nu ale kiek temų perskaičiau (2/3 turbūt jau) tai randu tik aprasymą,bet nelabai įsivaizduoju kaip realiai viskas atrodo  g.gif  ar aš čia visai tokia iš kaimo nieko nemoku įsivaizduoti fool.gif

na as ir tik skaitydama aprasyma radau
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 26, 18:05)
Koks valsas su kaspinais?  blink.gif Neužtikau niekur dar.  4u.gif įdomu išgirst būtų.

Na jei ne kiekvienoj tai kas antroj temoj vis kalbama apie tą valsą su kaspinais: šokant rišami kaspinai ir skaitomos spalvų reikšmės,nu bet aš niekaip neįsivaizduoju kaip šokant galima užrišti,sustabdai jaunuosius užriši,vėl šoka vėl stabdai?Merginos,kurios darėt galit gal išsamiai man durnai paaiškint? doh.gif
Atsakyti
Apie puokšteles dar klausimėlis,apie tvirtinamas ant rankos aptarėm,o kaip tie burbulai kaip ale rankinės?gal patogiau nei puokštelė?ar gėlės nenusidrasko?
Atsakyti
o kodel jus norit tokiu isskirtiniu puoksciu blush2.gif ax.gif turejau paprasta is 5 baltu kaliju, pirsliene is bordo spalvos kaliju o pamerges po viena kalija su kaspineliu ir nei jos maise nei ka schmoll.gif kad ir kokia puokste turesit ant rankos ar kaip rankine vistiek ja reiks nesiotis ir saugoti tai ir gaunas tikrai kaip kazkas cia sake optine apgaule ranka laisva bet nelaisva nes reikia saugoti... schmoll.gif as kazkaip uz paprasta tik mano manymu svarbiausia kad butu lengva ypac jaunosios nes bet kokiu atveju ja reiks visur nesiotis blush2.gif ax.gif

o del to valso as tai isivaizduoju kad kai rankos susikabinusios (na ta prasme kaip valsui istiestos truputi) tai ant ju galima ne risti o tiesiog uzdeti tada nei sokti maisysis nei reikes jaunuju stabdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 27 kovo 2011 - 12:18