Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 17, 14:35)
Alaus vergas
Aštriausias liežuvėlis
Būsimi jaunieji
Smaližius
Žaviausia šypsena
Meilučiai
Balsingiausias svečias
Paparacas
Saldžiausia porelė
Smarkiausias šokėjas, Lanksčiausia šokėja
Ateities perspektyva 2 medaliai
Trepsiukų porelė
Porelė kaip tvorelė
Didžiausias miegalius
Netikras jaunikis
Netikra jaunoji

va mano nominacijos medaliu ax.gif

laaaabai aciu kad pasidalinot 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 17, 21:19)
cia is ebay ir pirkau tik dar negavau turi brolis atsiusti blush2.gif tai net nzn kaip kokybe tikiuosi kad bus gera nes ir kaina kaip is ebay tai didoka g.gif

butinai pasidalinkit info kai gausit suknele apie jos kokybe, nes mano jaunoji irgi is ebay sau suknele uzsisakinejo tai laabai jau idomu ar ten tikrai atsiuncia ta daikta kuris yra fotkej
Atsakyti
as pirkau savo vestuvine is ebay tai galiu pasakyti kad atsiuncia kopija bet tikrai ne tokia kuri yra foto schmoll.gif skiriasi detales, papuosimai mirksiukas.gif
Atsakyti
cia is ebay ir pirkau tik dar negavau turi brolis atsiusti blush2.gif tai net nzn kaip kokybe tikiuosi kad bus gera nes ir kaina kaip is ebay tai didoka g.gif

Tikrai parasykit, kaip atrodys suknele, idomu ir man kokybe
Atsakyti

na tokios as nerandu sukneles ax.gif
mano sesuo uzsisake suknele vestuvine is ebay, kokybe thumbup.gif viskas tas pats kaip nuotraukoj
Atsakyti
mergelikes,noriu paklaust,is kokio popierio geriau daryt pazadu torta:to kur kopijavimui ar storesnio? g.gif
Atsakyti
Laba mielosios 4u.gif
Ziuriu musu trobeleje ledai pajudejo, tik savaitele neuzsukau o ziuriu jau ir sarasai svociaujanciu ilgeja biggrin.gif Super thumbup.gif rasausi ir as 4u.gif

sriukis geguzes 14

jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18

Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Sandrozka liepos 2
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
L'una liepos 23d.

zylute 1 rugpjūčio 27
karamele_21 rugpjūčio 27 ir liepos 23
agora26 rugpjūčio 6

As aptingau kaip zieminis meskinas, matyt tokia faze db pas mane, atrodo prisedu lyg noris kazka paskaityt ir staiga noras dingsta, nera ikvepimo doh.gif Niekaip minciu nesusidelioju, ir tas grazu ir to noris lotuliukas.gif Anksciau tik pasidariau dali medaliu, stalo ispirkimo kontrakta, pirslio universiteto diplomus jauniesiems ir pirslio pinigeliu smile.gif Labai susidomejau tomis gintaro dulkemis, idomu kokia ju kaina?Taip pat norejau jusu paklausti kas jauniesiems dovanoja prisiminimu knyga - palinkejimus?
Papildyta:
QUOTE(sriukis @ 2011 02 18, 17:27)
mergelikes,noriu paklaust,is kokio popierio geriau daryt pazadu torta:to kur kopijavimui ar storesnio? g.gif

Is storesnio popieriaus thumbup.gif is kopijavimo labai menkas bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'una: 18 vasario 2011 - 15:43
Sveikutes ,
skaitau jau kelinta jusu tema,ir zaviuosi jusu idejomis,tikros saunuoles visos esate .

Noreciau ir as jusu pagalbos,esu pakviesta liudytoja,jaunieji nepirmos jaunystes ir jiems abiems bus jau antroji santuoka.Ir cia susiduriau su problemele,neisivaizduoju kaip viska pravesti,nes jie nenori ten jokiu verkslenimu per islydetuves,ir tuo labiau prie stalo,jaunieji tikisi,kad pravesiu taip,kad bus smagu ir linksma jiems patiems ir sveciams.
Tad jei kuri turite kokiu minciu ir ideju,labai buciau dekinga jei man padetumet.
Atsakyti
Jusu manymu, kokios spalvos suknute labiausiai tiktu svociai kai pamerges zydromis suknutemis, siuo metu galvoju apie pilkai melsva, va panasiai tokia spalva smile.gif kurios irgi derinates prie zydros spalvytes, pasisakykite ax.gif ax.gif ax.gif Sorry, uzverciau jus kalnais klausimu, bet kad jie lenda vieni po kitu blush2.gif blush2.gif blush2.gif

user posted image
labai noretusi sitokio modeliuko pries tai esancia spalva wub.gif manau tikrai butu labai grazu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'una: 18 vasario 2011 - 16:27
Sveikos... Na karamele_21 jau tavo medaliai tai superiniai ir kiek kantrybes reiktu siuvinejant, man butu greiciau atspausdinti biggrin.gif

L'una http://www.ambertale...aro-dulkes.html va tos gintaro dulkes. Man irgi butu su jomis idomu... Bet mastau ar metant jas i ugni neapsisvilins jaunieji su tevais ranku g.gif .. O su palinkejimu knyga, tai mastau kazkur ant atskiro stalelio padaryti toki kaip uzrasa Linkiu ir jame padeti linkejimu knyga, na kad sveciai galetu kazka parasyti, o bendrai prie stalo pasakysiu na po prisistatymu, kad yra tokia gyvenimo receptu knyga tai prasom negailet sveteliu patirties ir pasidalinti tais receptais su jaunaisiais, na kazka tokio....
Na del sukneles spalvos, tai nznau... Pamerges bus tamsiai alyvines, tai ir man jauciu kazka tokio panasaus ieskot mastau.gif .. Man antros sukneles modelis labai fainas ax.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 18 vasario 2011 - 16:13
uzteko tos kantrybes irnesakyk.gif uz tai dabar nezinau ka veikt ka daryti ir viena noriu ir kita bet visur kazko truksta ir negaliu pradeti... dabar laukiu spausdintuvo tada pajudes vel darbai ax.gif

Papildyta:
[quote=L'una,2011 02 18, 18:00]
mano manymu prie zydru tinka bet koks melynos spalvos atspalvis o antroji suknele tai wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 15, 23:18)
pagaliau pabaigiau medaliukus yahoo.gif  yahoo.gif  jusu teismui  ax.gif
user posted image

jau tikrai, kaip grazu wub.gif as darausi photoshopu, kaip moku taip lipdau, galvoju klijuot ant mediniu apskritimu, nes kitokiu minciu neturiu 4u.gif kaip kitos darotes jei ne paslaptis ax.gif
Papildyta:
Manau ne vienai prireiks, tad ikeliu cia visas pas save prikauptas nominacijas medaliams 4u.gif
Medaliams
*Sauniausias pabrolys
*Sauniausia pamerge
*Sauniausia sokeja
*Mieliausia pora
*Linksmiausias svecias
*Stalo tvarkdarys
*Geriausia sokeja
*Geriausias sokejas
*Balsingiausias vestuvininkas
*Didziausiam miegaliui
*Alaus megejas
*Uz geriausia tosta
*Didziausias smalizius
*Vyriausia sokeja
*Vyriausias sokejas
*Didziausias snaudalius
*Jauniausia sokeja
*Jauniausias sokejas
*Elegantiskiausias pabrolys
*Stalo komendantui
*Sventes dainininkui
*Meiles ministras
*Policininkas
*Komendantas
*Sesele
*Sauniausias muzikantas
*Vestuviu stalo virsaiciui(aitis)
*Sauniausiai sokeju porelei
*Vestuviu sveikatos ministrui
*Sauniajaii seimininkei
*Linksmiausiam sveteliui
*Jauniausiam vestuviu dalyviui
*Teveliams rupintojeliams
*Triuksmingiausiam vestuvininkui
*Vestuviu dainininkui
*Linksmiausiajai pamergei
*Linksmiausiam pabroliui
*“Auksine“i burnelei
* Sventes porelei
*Graziausiai vestuviu porai
*Sekmingiausiam sirdziu medziotojui
*Meiles ambasadorius
*Didziausiam vestuviu mergisiui
*Aktyviausiam virsaiciui
*Gaisrininkui - gelbetojui
*Mis elegancija
*Vestuviu policininkei
*Vestuviu policininkui
*Sauniausiai seiminkelei
*Didziausiam gurmanui
*Didziausiam smaguriui
*Medicinos seselei
*Puikiajam fotografui
*Geriausias bucinys
*Sauniausias pabrolys
*Sauniausia pamerge
*Astriausias liezuvelis
*Graziausia sypsena
*Paparacas
*DJ
*Muzikologas
*Muzikantas
*Talentinga seimininke
*Isradinga seimininke
*Pavyzdys jaunimui (paveiksliukas su sokanciais senoliais)
*Pilvo sokeja
*Judesiuku meistre
*Lanksciausia sokeja
*Pilvo sokejas
*Trepsiuku porele
*Alaus vergas
*Vyru tramdytoja
*Saldziabalse
*Intymaus sokio asas/e
*Lovelasas
*Smarkiausias sokejas
*Smalizius
*Porele kaip tvorele
*Sokeja/as su balionais
*“Laukinio pliazo“ meistre/as
*Meiluciai
*Moterisko kuno zinovas
*Misteris landziosios rankeles
*Vyrisko kuno zinove
*Mis miklieji pirsteliai
*Judesiu meistras

Atsakyti
kadangi svociausiu dviejuose vestuvese tai brolio bus sie medaliai, o kituose vestuvese tai pati jaunoji pirks sokoladinius jei neapsigalvos ax.gif
Atsakyti