Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

as esu radusi tokias kainas del saldainiu
Kaina:
30 vnt. - 32 Lt.
50 vnt. - 52 Lt.
1 kg. (apie 90 vnt.)- 92 Lt. (su galimybe daryti 2 rūšių popieriukus)
5 kg. - 392 Lt. (su galimybe daryti 3-4 rūšių popieriukus)

Kainos nurodytos su saldainiais. Saldainiai ketvirtainiški, vafliniai su pertepimu.

P.S. as manau kad nepigu nors jei kas ruosiasi pirkti reikia paskaiciuoti kaip pigiau ax.gif blush2.gif g.gif
Papildyta:
per savo vestuves dovanojom mamoms po didziuli ranksluosti su issiuvinetais zodziais mamai ir musu vardai bei data ir po pasaku knyga kad turetu is ko anukeliams sekti, o teveliam nieko nes ju nebuvo mirksiukas.gif o dovanojom antra diena kai jau visiems dekojom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 22, 19:53)
Visi siūlo kreiptis į saldianių fabrikus smile.gif reklamos agenturose brangu. Beje, maciau vienam psl. Jei berasiu jį įdėsiu.

Va čia žiūrėk siųlo kažkas http://public.fotki....viniai-saldain/

Beje, o tai kiek suprantu db tu pati tuos saldainius vyniotum? pagal tą užsakymą kur minejei?  blink.gif  smile.gif
Papildyta:
Va radau smile.gif
http://www.saldirekl...e...79&ref=2963
Papildyta:
Teikiamos, tai baliaus metu. Po židinio man atrodo (jei gerai pamenu  blush2.gif  ). Ir jaunieji patys šneka.

na ir kainos saldainiu doh.gif na merginos pacios daresi, bent jau pacios viniojosi saldainius
Atsakyti
o as saldainiu popieriukus viena maketa uzsisakiau internete mokejau 8 lt ir pati atsispausdinau o kita pagal pagaminta pasidariau pati (gan lengvai gavos biggrin.gif ax.gif ) o saldainius lauksiu akciju nuziurejau yra lankstymui tinkami extra, siaures meska ir sodzius tai zadu sodziu pirkti nes jie tokie tvirti ir ne tokie subege kaip extra blush2.gif

kam reikia dar cia yra saldainiukai tik kainu nezinau
http://public.fotki....iu-popieriukai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 22 kovo 2011 - 19:20
o gal kuri turit didsnių saldainių maketuką 4u.gif tokių kaip nomeda ar jovaras
aš tai žadu tokius dalint kaip priziukus žaidimų laimėtojams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovituxss: 22 kovo 2011 - 19:50
QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 22, 18:53)
Visi siūlo kreiptis į saldianių fabrikus smile.gif reklamos agenturose brangu. Beje, maciau vienam psl. Jei berasiu jį įdėsiu.

Va čia žiūrėk siųlo kažkas http://public.fotki....viniai-saldain/

Beje, o tai kiek suprantu db tu pati tuos saldainius vyniotum? pagal tą užsakymą kur minejei?  blink.gif  smile.gif
Papildyta:
Va radau smile.gif
http://www.saldirekl...e...79&ref=2963

rAktyvi, taip, pati vyniočiau mirksiukas.gif Gal ne taip supratai klausimą blush2.gif Tiesiog aš nemoku PS naudotis ir niekada su tais popieriukais nesu dirbusi, tai maketą pirksiu bet kokiu atveju (gal kitos užginčys, kad yra laaaaabai lengva pačiai pasidaryti, bet tiek to). O dėl A3 (12 popieriukų) kainos klausiau, nes neturiu spausdintuvo ir gyvenime nesu darius spalvotos kopijos doh.gif Tai nežinau, tie 5lt už 12 popieriukų yra daug ar mažai - dėl to ir klausiau mirksiukas.gif Tiesiog gal kuri labiau už mane išmano ir žino tuos reikalus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 03 22, 20:03)
rAktyvi, taip, pati vyniočiau mirksiukas.gif Gal ne taip supratai klausimą blush2.gif Tiesiog aš nemoku PS naudotis ir niekada su tais popieriukais nesu dirbusi, tai maketą pirksiu bet kokiu atveju (gal kitos užginčys, kad yra laaaaabai lengva pačiai pasidaryti, bet tiek to). O dėl A3 (12 popieriukų) kainos klausiau, nes neturiu spausdintuvo ir gyvenime nesu darius spalvotos kopijos doh.gif Tai nežinau, tie 5lt už 12 popieriukų yra daug ar mažai - dėl to ir klausiau mirksiukas.gif  Tiesiog gal kuri labiau už mane išmano ir žino tuos reikalus 4u.gif

Aaaa, db supratau ax.gif kaip žirafai man kol per ilgą kaklą ateina biggrin.gif O A3 kopija spalvota kažkur iki 4lt kainuot tūrėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 03 22, 22:03)
rAktyvi, taip, pati vyniočiau mirksiukas.gif Gal ne taip supratai klausimą blush2.gif Tiesiog aš nemoku PS naudotis ir niekada su tais popieriukais nesu dirbusi, tai maketą pirksiu bet kokiu atveju (gal kitos užginčys, kad yra laaaaabai lengva pačiai pasidaryti, bet tiek to). O dėl A3 (12 popieriukų) kainos klausiau, nes neturiu spausdintuvo ir gyvenime nesu darius spalvotos kopijos doh.gif Tai nežinau, tie 5lt už 12 popieriukų yra daug ar mažai - dėl to ir klausiau mirksiukas.gif  Tiesiog gal kuri labiau už mane išmano ir žino tuos reikalus 4u.gif

o pas pazistamus,draugus, gimines,nera kas turi ps.kazkaip uz tuos popierelius pinigus moketi man gailokoka blush2.gif o ir nebutini juk jie....
Papildyta:
QUOTE(linoze @ 2011 03 22, 23:17)
o pas pazistamus,draugus, gimines,nera kas turi ps.kazkaip uz tuos popierelius pinigus moketi man gailokoka blush2.gif o ir nebutini juk jie....

as buvau nemazai pasidarius gal pora kg saldainiu persivyniojus,dalinom ir ispirkai ir vaisinom svecius pasveikint atejusius,pulka gamtoj.na, furoro tie saldainiai nesukele tongue.gif ir kazi ar vyniociau kitom vestuvem.va buteliai su etiketem tai TAIP thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. pas mane darbai kol kas stovi vietoj, na laikrastuka pasidariau ir vsio, nes jaunikio tevai biski gryba pjauna (abieju tevai duoda pinigelius)tai dabar laukiu ziniu, nes nezinau ar darys baliu, ar tik 4-iese, na gal 6 atliksim ceremonijas ir siaip vakariene. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2011 03 22, 21:22)
Papildyta:

as buvau nemazai pasidarius gal pora kg saldainiu persivyniojus,dalinom ir ispirkai ir vaisinom svecius pasveikint atejusius,pulka gamtoj.na, furoro tie saldainiai nesukele tongue.gif ir kazi ar vyniociau kitom vestuvem.va buteliai su etiketem tai TAIP thumbup.gif

O kiek tų butelių darot? smile.gif
Atsakyti
hmmm.kad beveik visus ka turejom turbut perklijavom.skaiciu ir nepasakysiu.gal kokias 5 sampo ax.gif ir stipriuju gal bijau pameluot net apie10 but.
dar aisku is to pacio cia ir ispirkai skaiciuoju ir antra diena ryta prie surio buvo "meiles lasai"(likeris baltas,pauksciu dama ar pan),pirslio kraujas ir tt.
na,krepsys sito turinio geras buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, stai radau skaitydama senas temas ,prasom ir Jus atsikvepkit smile.gif
user posted image

Perskaiciau visas temas thumbup.gif prisirinkau pilna ideju, daug visko noriu padaryti jauniesiems - pazadu torta, pagalvele su meiles simfonija ( jau turiu, uzsisakiau pas viena mama), galiu parodyti, tikiuosi jaunoji cia nesilanko smile.gif ir dar daug visko
smile.gif
user posted image
taip pat jau turiu pora saldainiu popiereliu maketu, uzsisakinejau, mokejau 8 lt mirksiukas.gif
Aciu bombocka ir milasa uz pagalba darant netikra santuokos liudijima 4u.gif
Aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S & D @ 2011 03 23, 14:35)
Sveikos, stai radau skaitydama senas temas ,prasom ir Jus atsikvepkit  smile.gif
user posted image

Perskaiciau visas temas thumbup.gif  prisirinkau pilna ideju, daug visko noriu padaryti jauniesiems - pazadu torta, pagalvele su meiles simfonija ( jau turiu, uzsisakiau pas viena mama), galiu parodyti, tikiuosi jaunoji cia nesilanko  smile.gif  ir dar daug visko
smile.gif
user posted image
taip pat jau turiu pora saldainiu popiereliu maketu, uzsisakinejau, mokejau 8 lt mirksiukas.gif
Aciu bombocka ir milasa uz pagalba darant netikra santuokos liudijima 4u.gif
Aciu visoms  4u.gif

kokia pagalveles kaina jei nepaslaptis? blush2.gif ax.gif
Atsakyti