Labas rytas. Internete aptikau nebloga istorija, kuria vestuviu metu pasakoja patys jaunieji. Man visai patiko reikes pasinaudoti. Jei ka domina rasykit, nes publikuot nenoriu, kad jaunamarte neaptiktu
Vakar buvo susitikimas su muzikantais, kur gros vestuvese. sake jie viska praves, mums tik pastovet, pasedet, padalyvaut reiks . Nubet vis vien gi kazka turiu ruostis, gi nesakys muzikantai, dbr uzdegamas seimos zidinys ir t.t O ir gamtoje ju nebus.. Tai nznau ar gerai cia blogai, kad paradui vadovaus muzikantas...
QUOTE(Liuxe @ 2011 03 22, 10:25)
Labas rytas. Internete aptikau nebloga istorija, kuria vestuviu metu pasakoja patys jaunieji. Man visai patiko reikes pasinaudoti. Jei ka domina rasykit, nes publikuot nenoriu, kad jaunamarte neaptiktu
Pernai per vienas vestuves taip darem. pati uz nugaros buvau tik tiek kad mes sveciai buvom, ir taip gan ziaurokai, su jaunaisiais to daryt ka darem mes, geriau nedaryt, nes gali tekti ir persirengt ir makiaza keist. Bet cia kur atsiuntei, tai labai graziai padaryta
Papildyta:
Dar vat klausimas man yra. Kas organizuoja jaunuju sutikima? Su leles vystymu, malku skaldimu ir t.t.?
QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 22, 12:22)
Pernai per vienas vestuves taip darem. pati uz nugaros buvau tik tiek kad mes sveciai buvom, ir taip gan ziaurokai, su jaunaisiais to daryt ka darem mes, geriau nedaryt, nes gali tekti ir persirengt ir makiaza keist. Bet cia kur atsiuntei, tai labai graziai padaryta
Papildyta:
Dar vat klausimas man yra. Kas organizuoja jaunuju sutikima? Su leles vystymu, malku skaldimu ir t.t.?
Papildyta:
organizuoja muzikantai arba sveciai...
O kas ten per istorija? gal tas vaidinimas kaip jaunikis augo ?
sveikos svociutes.
ir as i Jusu gretas noriu prisijungti.
labai sauniu ir geru ideju siame forume prisirinkau. Pacios vestuves buvo pries 6 metus, tai tikrai daug dalyku nebuvo: gandrui laisku nerasem, laimingo gyvenimo recepto akmeneliu dar nebuvo, meiles simfonija - is vis jega! ir t.t...zodziu, tikrai isradingumo ir ismones cia netruksta.
ruosiames buti liudininkais - prisliais liepos 9 d.
ir as i Jusu gretas noriu prisijungti.
labai sauniu ir geru ideju siame forume prisirinkau. Pacios vestuves buvo pries 6 metus, tai tikrai daug dalyku nebuvo: gandrui laisku nerasem, laimingo gyvenimo recepto akmeneliu dar nebuvo, meiles simfonija - is vis jega! ir t.t...zodziu, tikrai isradingumo ir ismones cia netruksta.
ruosiames buti liudininkais - prisliais liepos 9 d.
[/quote]
as irgi noreciau isgirsti ta istorija tai gal i az galetum atsiusti?
aciu
O beje man klausimelis, del jaunuju dovanu teveliam. Jas perka patys jaunieji kaip suprantu, bet klause patarimo kas tai galetu buti, gal turit ideju ? ir kada tos dovaneles iteikiamos? ar mes turesim kazka pasakyti ta tema? ar jaunieji kalba? gal zinot? nes mano pacios vestuves buvo mazytes tik vakariene su seimos nariais ir isvaziavom, tai nebuvo tokiu oficialumu
[/quote]
as irgi noreciau isgirsti ta istorija tai gal i az galetum atsiusti?
aciu
O beje man klausimelis, del jaunuju dovanu teveliam. Jas perka patys jaunieji kaip suprantu, bet klause patarimo kas tai galetu buti, gal turit ideju ? ir kada tos dovaneles iteikiamos? ar mes turesim kazka pasakyti ta tema? ar jaunieji kalba? gal zinot? nes mano pacios vestuves buvo mazytes tik vakariene su seimos nariais ir isvaziavom, tai nebuvo tokiu oficialumu
QUOTE(Neklauzadux @ 2011 03 22, 13:34)
Šiaip dažniausiai dovanojamas albumas su jaunųjų nuotraukomis. Bet tai visko galima prigalvot.
O kas jau išsirinkot sukneles tai ar nuomojotės ar pirkot ir kiek ji jums kainavo?
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 03 21, 20:39)
o kokiu tikslu tuos butelius dovanoja
mes dovanosim siaip sau prisiminimui, nes tai mano ranku darbas ir graziai atrodo ir zinau kad jaunoji ivertins, na ir nuotraukose grazu bus
na kai as pati dalyve, tai noreciau ir pati paradui vadovauti, na praeita kart as tik muzikaintui linkt ir jis muzika nutildo, man zodi duoda ir pns. as pati viska dirigavau
del dovanu tevams net nezinau, nes mano praeiti jaunieji nieko nedovanojo, o cia zendinam sese tai ir ji nieko neminejo.
suknele nuomavausi mokejau 200 lt, bus ir kaklaraistis pirsliui kaip mano sukne, gerai kad nereiks pirkti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 22, 15:10)
Šiaip dažniausiai dovanojamas albumas su jaunųjų nuotraukomis. Bet tai visko galima prigalvot.
O kas jau išsirinkot sukneles tai ar nuomojotės ar pirkot ir kiek ji jums kainavo?
na tiesa sakant man aktualiausia kada jos iteikiamos ir ar reikia kazka pasakyti pirsliam
QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 22, 09:48)
Net neįsivaizduoju kas per kainos. Kokiam mieste randies?
Papildyta:
Jei nori, galiu kelių draugų pasiklausinėt kas per kainos. Kokio kiekio tau reikia?
Papildyta:
Jei nori, galiu kelių draugų pasiklausinėt kas per kainos. Kokio kiekio tau reikia?
QUOTE(jogurtele @ 2011 03 22, 10:10)
Jei teisingai suprantu, tai gavus atspausdinta lapa, galima ji nuskenuoti ir atsispausdinti spalvotai is skanuoto varianto kiek nori kopiju. Tik reikia tureti skaneri ir spalvota spausdintuva Nes kitu atveju spalvotas spausdinimas kur nors mieste kainuoja irgi nepigiai, gali panasiai gautis kaip kad pirkti.
Dėkui merginos
rAktyvi, aš iš kaimo O čia internete aptikau
jogurtele, aš apie tai ir klausiau, nes neturiu nei skenerio, nei spausdintuvo.
del dovanu teveliams, tai vienose vestuvese teko pasidziaugti kaip graziai jaunoji sake savo teveliams grazius zodzius apie tai, kaip ji dekinga jiems uz gyvenima ir pan. teciui ant keliu prisedus vaikystes kazkokiu prisiminimu dalijosi...o dovanojo angelus, kad namai be vaiku nebutu tusti
beje, tevai vaikams padovanojo skrynutes, kuriuose buvo vaikystes prisiminimai : pvz. megstamiausias vaikystes zaislas, pazymiu knygele, vaikiskas piesinys ir pan.
beje, tevai vaikams padovanojo skrynutes, kuriuose buvo vaikystes prisiminimai : pvz. megstamiausias vaikystes zaislas, pazymiu knygele, vaikiskas piesinys ir pan.
QUOTE(simoselis @ 2011 03 22, 15:33)
Dėkui merginos
Visi siūlo kreiptis į saldianių fabrikus reklamos agenturose brangu. Beje, maciau vienam psl. Jei berasiu jį įdėsiu.
Va čia žiūrėk siųlo kažkas http://public.fotki....viniai-saldain/
Beje, o tai kiek suprantu db tu pati tuos saldainius vyniotum? pagal tą užsakymą kur minejei?
Papildyta:
Va radau
http://www.saldirekl...e...79&ref=2963
Papildyta:
QUOTE(Neklauzadux @ 2011 03 22, 15:08)
na tiesa sakant man aktualiausia kada jos iteikiamos ir ar reikia kazka pasakyti pirsliam
Teikiamos, tai baliaus metu. Po židinio man atrodo (jei gerai pamenu ). Ir jaunieji patys šneka.