Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 21, 17:17)
Tai va su pirmu klausimu. smile.gif
Kas rūpinasi jaunųjų taurėmis? Mes turim ar tėvai?

mano manymu tai susitarimo reikalas. Draugu vestuvese tuo rupinosi pirsliai. Per musu vestuves taures pirkomes patys. Tad jei teveliai sutinka pirkti kodel gi ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 21, 18:17)

na kai pirma kart pirslevau man nereikejo rupintis, o dabar pati noriu, nes apnersiu sampano butelius, tad ir taures bandysiu papuosti neriniais.
Atsakyti
Laba diena buvusios ir busimos svociutes. Jungiuosi ir as prie jusu. Dar siek tiek turiu laiko iki pirmojo isbandymo (birzelio 18 d.) tad bandysiu auksiniu ideju ieskoti cia bei pasidalinti savosiomis smile.gif
Atsakyti
Man irgi pirmosios kai piršliausiu bus. Tai užtat atrodo tokiu elementarių, bet iškyla klausimų. ax.gif
Tai reiks dėl taurių jaunųjų užklaust. g.gif smile.gif Nors laiko dar daug, bet kažkaip norisi kuo greičiau viską pasidaryti, kad po to mažiau stresuočiau, kad dar visko neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 21, 17:32)
Man irgi pirmosios kai piršliausiu bus. Tai užtat atrodo tokiu elementarių, bet iškyla klausimų.  ax.gif
Tai reiks dėl taurių jaunųjų užklaust.  g.gif  smile.gif Nors laiko dar daug, bet kažkaip norisi kuo greičiau viską pasidaryti, kad po to mažiau stresuočiau, kad dar visko neturiu  biggrin.gif

Sis forumas tikras isigelbejimas! Sekmes darbuose.
Atsakyti
savo vestuvem mes patys pirkomes taures, o dabar budami pirsliais tai jauniesiems dovanosim taures 4u.gif bet manau cia susitarimo reikalas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 21, 20:19)
savo vestuvem mes patys pirkomes taures, o dabar budami pirsliais tai jauniesiems dovanosim taures 4u.gif  bet manau cia susitarimo reikalas bigsmile.gif

na as ir ant stalo desiu prie buteliu apnertas, o kaip dovana galvoju dovanot isgraviruotas, bet net nezinau. gal ant stalo tik butelius apnertus det, o taures graviruotas pries sedant padovanot g.gif bet kiek girdejau jos graviruotos tampa trapesnes, gaila butu jai sudustu g.gif
Atsakyti
o kokiu tikslu tuos butelius dovanoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 03 21, 20:24)
na as ir ant stalo desiu prie buteliu apnertas, o kaip dovana galvoju dovanot isgraviruotas, bet net nezinau. gal ant stalo tik butelius apnertus det, o taures graviruotas pries sedant padovanot g.gif bet kiek girdejau jos graviruotos tampa trapesnes, gaila butu jai sudustu g.gif

Šiaip esu buvus vestuvėse, kai tas taures jau pradžioj padovanoja. Na ir visos šventės metu iš jų jaunieji geria. Gan gražu ir nuotraukose ar filmuotoj medžiagoj jaunieji ne su vienkartinėm stiklinikėm drinks_cheers.gif Bet tai iš dalies pagalvojus, jei taip netyčia bumt koks, tai vsio, nebera taurių... g.gif biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar vat klausimą turiu ax.gif
O kada piršliai dovaną jauniesiems dovanoja? Ir kokios vertės maždaug? Ir ką jūs žadat dovanot? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 03 20, 11:40)
Gavau pasiūlymą saldainių maketui - 5 lt + atspausdintas A3 formato lapas (12 popierėlių) - irgi 5 lt? Kaip manot, ar apsimoka? Ar būtų įmanoma neturint kompiuterinio varianto, pasidaryt daugiau kopijų?

Kas nors gali blondinei proto įkrėst? doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 03 22, 09:37)
Kas nors gali blondinei proto įkrėst? doh.gif  4u.gif

Net neįsivaizduoju kas per kainos. Kokiam mieste randies? smile.gif
Papildyta:
Jei nori, galiu kelių draugų pasiklausinėt kas per kainos. Kokio kiekio tau reikia?
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 19, 20:08)
nu tai fainai tau  thumbup.gif , o musu pamerges bus tamsiai alyvines, tai kokia man imt suknele net neisivaizduoju  schmoll.gif . O ir siaip dar nieko nesiruosiu, siaubas  unsure.gif , laukiu paskutines dienos, va bus tada kaip pritruks vienos dienos pasiruosimui  ax.gif

Oij pazistama situacija... Mums pirslaiuti jau po dvieju men., bet man dar kazkaip sunkiai einasi sitam reikalui susikaupti... doh.gif Scenariju jau esu permetusi, mazdaug zinau ko nori jaunieji, bet visa kita dar tik apmastymuose blush2.gif

QUOTE(simoselis @ 2011 03 20, 12:40)
Tiesa, gavau pasiūlymą saldainių maketui - 5 lt + atspausdintas A3 formato lapas (12 popierėlių) - irgi 5 lt? Kaip manot, ar apsimoka? Ar būtų įmanoma neturint kompiuterinio varianto, pasidaryt daugiau kopijų?

Jei teisingai suprantu, tai gavus atspausdinta lapa, galima ji nuskenuoti ir atsispausdinti spalvotai is skanuoto varianto kiek nori kopiju. Tik reikia tureti skaneri ir spalvota spausdintuva smile.gif Nes kitu atveju spalvotas spausdinimas kur nors mieste kainuoja irgi nepigiai, gali panasiai gautis kaip kad pirkti.

QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 21, 18:17)

Mes per savo vestuves patys taures pirkomes, issirinkome kokias norejome. Todel kol kas dar svarstau ar mes pirksime jauniesiems ax.gif
Atsakyti