QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 19, 20:08)
nu tai fainai tau
, o musu pamerges bus tamsiai alyvines, tai kokia man imt suknele net neisivaizduoju
. O ir siaip dar nieko nesiruosiu, siaubas
, laukiu paskutines dienos, va bus tada kaip pritruks vienos dienos pasiruosimui
Oij pazistama situacija... Mums pirslaiuti jau po dvieju men., bet man dar kazkaip sunkiai einasi sitam reikalui susikaupti...
Scenariju jau esu permetusi, mazdaug zinau ko nori jaunieji, bet visa kita dar tik apmastymuose
QUOTE(simoselis @ 2011 03 20, 12:40)
Tiesa, gavau pasiūlymą saldainių maketui - 5 lt + atspausdintas A3 formato lapas (12 popierėlių) - irgi 5 lt? Kaip manot, ar apsimoka? Ar būtų įmanoma neturint kompiuterinio varianto, pasidaryt daugiau kopijų?
Jei teisingai suprantu, tai gavus atspausdinta lapa, galima ji nuskenuoti ir atsispausdinti spalvotai is skanuoto varianto kiek nori kopiju. Tik reikia tureti skaneri ir spalvota spausdintuva
Nes kitu atveju spalvotas spausdinimas kur nors mieste kainuoja irgi nepigiai, gali panasiai gautis kaip kad pirkti.
QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 21, 18:17)
Tai va su pirmu klausimu.
Kas rūpinasi jaunųjų taurėmis? Mes turim ar tėvai?
Mes per savo vestuves patys taures pirkomes, issirinkome kokias norejome. Todel kol kas dar svarstau ar mes pirksime jauniesiems