na merginos atlikau sunku darba, issinuomavau suknele na pamerges bus raudonos, o as alyvine. suknele man tinka ir patinka. visaip galvojom kokia spalva tinka prie raudonos, tai visu skirtingos nuomones, vienam salone pasiule geltona ,tai tik pabrolem uzdek zalius slipsus ir bus tautines vestuves
sunku ka issirinkt man, nes tenka prie pamergiu derintis nes sunku rast salona kur turetu 6 vienodas suknes pamergems. dejom mes ta mano alyvine prie raudonos, na nesipjove ir gan idomiai atrode. juodos vasara nesinori, o raudona neissiskirciau is pamergiu. o dar as nesu labai liekna. tiek gerai kad zinau kokia spalva vyraus, galesiu pradet pazadu torta daryt
manu nuotraukos ir gan ryskios bus
QUOTE(juratele:) @ 2011 03 19, 18:43)
na merginos atlikau sunku darba,
nu tai fainai tau , o musu pamerges bus tamsiai alyvines, tai kokia man imt suknele net neisivaizduoju . O ir siaip dar nieko nesiruosiu, siaubas , laukiu paskutines dienos, va bus tada kaip pritruks vienos dienos pasiruosimui
As rgi jau turiu suknele vienose ir kitose vestuvese pamerges bus zydrom suknelem, o as ruda su melsvu
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 19, 20:08)
nu tai fainai tau , o musu pamerges bus tamsiai alyvines, tai kokia man imt suknele net neisivaizduoju . O ir siaip dar nieko nesiruosiu, siaubas , laukiu paskutines dienos, va bus tada kaip pritruks vienos dienos pasiruosimui
raudona
Nu panos, jūs duodat Pavydas net jama Aš tai pirmiau, sakiau, lašiakus numesiu, tik paskui suknės ieškosiu. Ale jie kaip užkeikti, nekrenta nors tu ką
Tiesa, gavau pasiūlymą saldainių maketui - 5 lt + atspausdintas A3 formato lapas (12 popierėlių) - irgi 5 lt? Kaip manot, ar apsimoka? Ar būtų įmanoma neturint kompiuterinio varianto, pasidaryt daugiau kopijų?
Tiesa, gavau pasiūlymą saldainių maketui - 5 lt + atspausdintas A3 formato lapas (12 popierėlių) - irgi 5 lt? Kaip manot, ar apsimoka? Ar būtų įmanoma neturint kompiuterinio varianto, pasidaryt daugiau kopijų?
QUOTE(zuikelee @ 2011 03 19, 02:11)
niuddel paspirtuku tai nieko neatsitiko nors ant ju buvo parasyta kad iki 55kg
seip mintys su paspirtukais tai superine, bet kai mes vedem vestuves buvo siaubingas lietus tai negalejome nieko padaryti, net per tilta nenesem. Bet pasiruosti vistiek galima.
QUOTE(loretita2 @ 2011 03 20, 20:04)
seip mintys su paspirtukais tai superine, bet kai mes vedem vestuves buvo siaubingas lietus tai negalejome nieko padaryti, net per tilta nenesem. Bet pasiruosti vistiek galima.
pas mus oras nepergeriausias buvo, lyjo visa diena bet kaip sustojom prie tiltuko tik lasnojo taip kad su paspirtukais viskas pavyko
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 03, 16:25)
Atitempiu sarasa, ko nera tai welcome isirasyti
Serenija kovo 12
zuikute24 geguzes 7
sriukis geguzes 14
erika0518 geguzes 21
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18
Liuxe birzelio 18
Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27
agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27
Serenija kovo 12
zuikute24 geguzes 7
sriukis geguzes 14
erika0518 geguzes 21
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18
Liuxe birzelio 18
Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27
agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27
as vakar daviau uzduoti jaunosios brolio zmonai issiuvinet meiles simfonija, padarysim pagalvele. brolis jaunesnis bet vedes jau 3 metai(mes juos apzendinom) ir turi 2 vaikucius, tai va iteigdamas nakciai pasakysiu kad cia nuo brolio
dar su jaunaja nusprendem sale puost tais graziais lankstytais bumbulais, duosim darbo pamergems. dar jaunieji ruosia soki, gal atsimenat as buvau kazkur nuoroda imetus, kad tipo pradzioje soka valsa, o paskui muzika nutruksta ir tada soka greita soki abu vienodai saunus mano jaunieji va kaip juda viskas i prieki:) tiesa vestuviu diena jaunajai sueis 25 metai, merginos gal turit ideja kaip tai iterpt ir ka idomaus padaryt
dar su jaunaja nusprendem sale puost tais graziais lankstytais bumbulais, duosim darbo pamergems. dar jaunieji ruosia soki, gal atsimenat as buvau kazkur nuoroda imetus, kad tipo pradzioje soka valsa, o paskui muzika nutruksta ir tada soka greita soki abu vienodai saunus mano jaunieji va kaip juda viskas i prieki:) tiesa vestuviu diena jaunajai sueis 25 metai, merginos gal turit ideja kaip tai iterpt ir ka idomaus padaryt
QUOTE(Liuxe @ 2011 03 21, 13:55)
Sveikos
Prisijungiu prie Jūsų, gerbiamosios svočiutės
Pradėjau ruoštis ir tiek klausimų iškilo, tai tikiuos pagelbėsit
rAktyvi vestuvės liepos 9d.
QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 21, 17:37)
Sveikos
prasom prasom junkis, kuo galesim tuo padesim
Tai va su pirmu klausimu.
Kas rūpinasi jaunųjų taurėmis? Mes turim ar tėvai?
Kas rūpinasi jaunųjų taurėmis? Mes turim ar tėvai?