Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

na merginos atlikau sunku darba, issinuomavau suknele yahoo.gif na pamerges bus raudonos, o as alyvine. suknele man tinka ir patinka. visaip galvojom kokia spalva tinka prie raudonos, tai visu skirtingos nuomones, vienam salone pasiule geltona ,tai tik pabrolem uzdek zalius slipsus ir bus tautines vestuves doh.gif
sunku ka issirinkt man, nes tenka prie pamergiu derintis nes sunku rast salona kur turetu 6 vienodas suknes pamergems. dejom mes ta mano alyvine prie raudonos, na nesipjove ir gan idomiai atrode. juodos vasara nesinori, o raudona neissiskirciau is pamergiu. o dar as nesu labai liekna. tiek gerai kad zinau kokia spalva vyraus, galesiu pradet pazadu torta daryt biggrin.gif
manu nuotraukos ir gan ryskios bus
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 03 19, 18:43)
na merginos atlikau sunku darba,

nu tai fainai tau thumbup.gif , o musu pamerges bus tamsiai alyvines, tai kokia man imt suknele net neisivaizduoju schmoll.gif . O ir siaip dar nieko nesiruosiu, siaubas unsure.gif , laukiu paskutines dienos, va bus tada kaip pritruks vienos dienos pasiruosimui ax.gif
Atsakyti
As rgi jau turiu suknele vienose ir kitose vestuvese pamerges bus zydrom suknelem, o as ruda su melsvu
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 19, 20:08)
nu tai fainai tau  thumbup.gif , o musu pamerges bus tamsiai alyvines, tai kokia man imt suknele net neisivaizduoju  schmoll.gif . O ir siaip dar nieko nesiruosiu, siaubas  unsure.gif , laukiu paskutines dienos, va bus tada kaip pritruks vienos dienos pasiruosimui  ax.gif

raudona lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu panos, jūs duodat wub.gif Pavydas net jama ax.gif Aš tai pirmiau, sakiau, lašiakus numesiu, tik paskui suknės ieškosiu. Ale jie kaip užkeikti, nekrenta nors tu ką doh.gif lotuliukas.gif
Tiesa, gavau pasiūlymą saldainių maketui - 5 lt + atspausdintas A3 formato lapas (12 popierėlių) - irgi 5 lt? Kaip manot, ar apsimoka? Ar būtų įmanoma neturint kompiuterinio varianto, pasidaryt daugiau kopijų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simoselis: 20 kovo 2011 - 11:54
QUOTE(zuikelee @ 2011 03 19, 02:11)
g.gif niuddel paspirtuku tai nieko neatsitiko  schmoll.gif nors ant ju buvo parasyta kad iki 55kg 4u.gif

seip mintys su paspirtukais tai superine, bet kai mes vedem vestuves buvo siaubingas lietus tai negalejome nieko padaryti, net per tilta nenesem. Bet pasiruosti vistiek galima.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 03 20, 20:04)
seip mintys su paspirtukais tai superine, bet kai mes vedem vestuves buvo siaubingas lietus tai negalejome nieko padaryti, net per tilta nenesem. Bet pasiruosti vistiek galima.

pas mus oras nepergeriausias buvo, lyjo visa diena doh.gif bet kaip sustojom prie tiltuko tik lasnojo ax.gif taip kad su paspirtukais viskas pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 03, 16:25)
Atitempiu sarasa, ko nera tai welcome isirasyti user posted image
Serenija kovo 12

zuikute24 geguzes 7
sriukis geguzes 14
erika0518 geguzes 21

jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18
Liuxe birzelio 18

Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27

agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27

Atsakyti
as vakar daviau uzduoti jaunosios brolio zmonai issiuvinet meiles simfonija, padarysim pagalvele. brolis jaunesnis bet vedes jau 3 metai(mes juos apzendinom) ir turi 2 vaikucius, tai va iteigdamas nakciai pasakysiu kad cia nuo brolio biggrin.gif
dar su jaunaja nusprendem sale puost tais graziais lankstytais bumbulais, duosim darbo pamergems. dar jaunieji ruosia soki, gal atsimenat as buvau kazkur nuoroda imetus, kad tipo pradzioje soka valsa, o paskui muzika nutruksta ir tada soka greita soki abu vienodai thumbup.gif saunus mano jaunieji thumbup.gif thumbup.gif va kaip juda viskas i prieki:) tiesa vestuviu diena jaunajai sueis 25 metai, merginos gal turit ideja kaip tai iterpt ir ka idomaus padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuxe @ 2011 03 21, 13:55)

Sveikos smile.gif
Prisijungiu prie Jūsų, gerbiamosios svočiutės smile.gif
Pradėjau ruoštis ir tiek klausimų iškilo, tai tikiuos pagelbėsit blush2.gif

rAktyvi vestuvės liepos 9d.
Atsakyti
QUOTE(rAktyvi @ 2011 03 21, 17:37)
Sveikos smile.gif
Prisijungiu prie Jūsų, gerbiamosios svočiutės smile.gif
Pradėjau ruoštis ir tiek klausimų iškilo, tai tikiuos pagelbėsit  blush2.gif

rAktyvi vestuvės liepos 9d.

prasom prasom junkis, kuo galesim tuo padesim biggrin.gif
Atsakyti
Tai va su pirmu klausimu. smile.gif
Kas rūpinasi jaunųjų taurėmis? Mes turim ar tėvai?
Atsakyti