Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

QUOTE(Edikute @ 2011 03 17, 13:43)
tai vat as irgi galvoju per kazkoki tarpa paskaityti. o tai dar klausimas ta laiska kaip jus paleidziat? as mastau nupirkti helio baliona, priristi ta laiska ir paleisti.o kaip jus darote?ir kiek suprantu ta laiska paleisti kazkur gamtoje kai busim, ane?

Mes darem praeitose vestuvese,tai du balionai nepakele man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2011 03 17, 15:01)
Mes darem praeitose vestuvese,tai du balionai nepakele man doh.gif

rimtai??? blink.gif
Papildyta:
na jei nepakels, tais sakysiu, kad gandras bevarlinedamas vistiek suras biggrin.gif
Atsakyti
Del paspirtuku tai svarbu nepamirsti kad reikia gaut tuos kur jau suaugusiems skirti nors iki 100kg
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2011 03 17, 14:09)
rimtai???  blink.gif
Papildyta:
na jei nepakels, tais sakysiu, kad gandras bevarlinedamas vistiek suras biggrin.gif

aha,palei vandeni skrido jie,tai ir juokemes,kad cia tam,kad gandrui lengviau surast butu biggrin.gif
Atsakyti
galima dar i buteli ikisti ir imesti i vandeni blush2.gif bet gal cia jau gamtos tersimas blush2.gif blush2.gif blush2.gif 4
Atsakyti
tai su heliu reikia gal pripustu balionu
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 03 17, 18:53)
tai su heliu reikia gal pripustu balionu

tai vat tas ir yra kad jie nepakelia to laisko o be to jei perkat pirkit ta pacia diena nes as sunui pirkau tai jau kita diena jis jau viduri kambario nusileides buvo doh.gif
Atsakyti
Ai as dar del golfo kamuoliuku, labai jau jie sunkus
Atsakyti
Aš vis dar kapstausi po senas temas ir vis kokių perliukų atkasu. Tai čia gal ne į temą, bet gal praskaidrins nuotaiką:
priesvestuvine-priespirslialine isterija prasideda biggrin.gif
arba:
pamenu per vienas vestuves muzikantai skele ,,bajeri" tipo pirma karta reikia vesti lenke, nes grazios, antra - ruse, nes smagios, o trecia - lietuve, nes labai gerai kapus priziuri lotuliukas.gif
Ot užvariau reklamos, gal naujokės susigundys senas temas paskaitinėt tongue.gif
Atsakyti
Ui kaip skaitau tas senas temas. Jau akys išvarvėjo, vyras nuo kompo veja, bet aš nepasiduodu tiek visokių bajariukų ir man nežinomų fintų
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 17, 08:14)
Nu Simoseli anekdotas tai superinis, jauciu reikia ikelt i pirma psl, kaip kursim nauja tema  biggrin.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pritariu visu 100procentu
Atsakyti
merginos,aš dėl tų kaspinų per pirmąjį šokį -bandau įsivaizduot kaip tas reikalas vyksta,tai kažkaip sunkiai g.gif gal kuri kokia nuorodą turit kur yra video įkeltas kaip visą tai atrodo ax.gif
Atsakyti