si kart zadu jauniesiem tik taures graviruotas dovanot, o pinigais nieko. loterijos taip pat nedarysiu, sveciams uzteks pazadu torto su saldainiais prisiminimui.
taip puokste perka svociai jaunikis, o jaunoji pirsliui juosta. o gelyte pirsliui net nezinau, as pati prasiau kad padarytu, bet jaunieji pinigu neeme.
Papildyta:
QUOTE(Edikute @ 2011 03 17, 13:28)
sveikutes. atsiprasau, del pastuko reikalavimo.
kol kas pas mane viskas tik mintyse.... Noriu paklausti, vestuves vienos dienos, noriu padaryti ta laiska gandrui ir atsakyma, tik va niekaip nesumastau kurioje vietoje perskaityti ta gandro atsakyma??? Ir dar klausimukas ta pazadu torta per zmoniu prisistatyma einat prie kiekvieno ir duodate traukti po gabaliuka, ar kaip??
kol kas pas mane viskas tik mintyse.... Noriu paklausti, vestuves vienos dienos, noriu padaryti ta laiska gandrui ir atsakyma, tik va niekaip nesumastau kurioje vietoje perskaityti ta gandro atsakyma??? Ir dar klausimukas ta pazadu torta per zmoniu prisistatyma einat prie kiekvieno ir duodate traukti po gabaliuka, ar kaip??
as planuoju atsakyma skaityt prie stalo kai tarpas bus, arba anttra diena. su pazadu tortu pasiusiu pirsleli savo, duosiu porai po gabaleli nes sveciu 80, darysiu su keliais muzikiniais intarpais.
si kart mazinsiu graziu zodziu skaitymo , paliksiu tik ten kur neisvengiama, na uz tevus, zidinys ir siek tiek islydint. man tai savais zodziais nebus sudetinga, bet va MB as per praeitas vestuves uzsidirbau kelnes nes MB liepe jo zodzius perskaityt, o man uz tai nupirko kelnes