Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

na kai as rasiau suma 2000 lt, tai as rasiau apie ja sau o ne jauniesiems pateikt, tad ir skaiciavau rubus, dovanas ir visas kitas smulkmenas, tai zidinys, sirdeles medziagos nakties islidejimui irtt, mes anttra diena darem loterija na ta is smulkmenu, o dar svocios karvojus saldainiai, gerimai, prizai, apdovanojimai ir pns. taip eidama i svecius makijaza daryciausi pati ir rubu nereiketu, rasciau spintoje ka nors , bet gi ne tame esme. as nelyginu su tuo kiek isleisciau eidama i svecius, nes cia ner ko lygint- ZYMIAI maziau. pries sutikdama svociauti zinojau kad islaidu bus, pinigeliu mes nemetem, nes neturim tiek kad metit, sutikom todel kad kitaip neiseina nes vyro krikstadukte. balandzius man paaugins tetis, nes jis laiko, tai manau issisuksim su 25 Lt, o gal ir be nieko, del fejerverku sutinku, tai jau jaunuju uzgaida.
si kart zadu jauniesiem tik taures graviruotas dovanot, o pinigais nieko. loterijos taip pat nedarysiu, sveciams uzteks pazadu torto su saldainiais prisiminimui.
taip puokste perka svociai jaunikis, o jaunoji pirsliui juosta. o gelyte pirsliui net nezinau, as pati prasiau kad padarytu, bet jaunieji pinigu neeme.
Papildyta:
QUOTE(Edikute @ 2011 03 17, 13:28)
sveikutes. atsiprasau, del pastuko reikalavimo.
kol kas pas mane viskas tik mintyse.... unsure.gif  Noriu paklausti, vestuves vienos dienos, noriu padaryti ta laiska gandrui ir atsakyma, tik va niekaip nesumastau kurioje vietoje perskaityti ta gandro atsakyma??? Ir dar klausimukas ta pazadu torta per zmoniu prisistatyma einat prie kiekvieno ir duodate traukti po gabaliuka, ar kaip?? ax.gif

as planuoju atsakyma skaityt prie stalo kai tarpas bus, arba anttra diena. su pazadu tortu pasiusiu pirsleli savo, duosiu porai po gabaleli nes sveciu 80, darysiu su keliais muzikiniais intarpais.
si kart mazinsiu graziu zodziu skaitymo , paliksiu tik ten kur neisvengiama, na uz tevus, zidinys ir siek tiek islydint. man tai savais zodziais nebus sudetinga, bet va MB g.gif as per praeitas vestuves uzsidirbau kelnes biggrin.gif nes MB liepe jo zodzius perskaityt, o man uz tai nupirko kelnes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele:): 17 kovo 2011 - 12:55
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 17, 08:14)
Nu Simoseli anekdotas tai superinis, jauciu reikia ikelt i pirma psl, kaip kursim nauja tema  biggrin.gif  thumbup.gif

as pritariu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2011 03 17, 14:05)
as pritariu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

na as ir uz thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[as viska rasaus kiek isleidziu ne tam kad pateikciau jauniesiems ax.gif blush2.gif bet siaip paciai idomu kiek isleisiu vestuvem bigsmile.gif ir kai jau viska turesiu galesiu samata imest lotuliukas.gif siaip jei skaiciuot viska kas reikalinga tai net i samata tada galiu spausdintuva itraukt scenarijuj ir visiem niekuciam spausdint tai man tie 2000 juokai atrodytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]
Kaip jau sakiau pas mus lenkiskos vestuves ir kiek dabar skaitau siek tiek tradicijos skyriasi nuo lietuvisku ax.gif . Pas mus niekas "saskaitos" jauniesiem nepateikia, liudininkai patys uz savo islaidas ir visokias smulkmenas patys susimoka rolleyes.gif
Atsakyti
Gan grazi ir idomi ideja su puokstes metimu.
Visi sveciai su antromis pusemis soka. Tuomet pasakoma, kad kas vedes iki 5 metu, gali atsisesti na ar pan. Paskui kas iki 10 metu, iki 15, 25 ir t.t. Tada lieka saleje tik ta pora kuri ilgiausiai bus vedusi, na ir jaunoji iteikia savo puokste tai porai, kaip prisiminima, kad kazkada pries nnn metu jie irgi buvo jaunieji... Na kaip jums g.gif ?
Atsakyti
[quote=Lucija,2011 03 17, 14:11]
[as viska rasaus kiek isleidziu ne tam kad pateikciau jauniesiems ax.gif blush2.gif bet siaip paciai idomu kiek isleisiu vestuvem bigsmile.gif ir kai jau viska turesiu galesiu samata imest lotuliukas.gif siaip jei skaiciuot viska kas reikalinga tai net i samata tada galiu spausdintuva itraukt scenarijuj ir visiem niekuciam spausdint tai man tie 2000 juokai atrodytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]
Kaip jau sakiau pas mus lenkiskos vestuves ir kiek dabar skaitau siek tiek tradicijos skyriasi nuo lietuvisku ax.gif . Pas mus niekas "saskaitos" jauniesiem nepateikia, liudininkai patys uz savo islaidas ir visokias smulkmenas patys susimoka rolleyes.gif
[/quote]

nu azartas paeme ir mane lotuliukas.gif vot ir as pasidarysiu visa samata iki smulkmenu ir pasiziuresiu ar itilpsiu as is 200 lt sumele. nes pas mus vestuvese bus 40 zmoniu plius minus.
Atsakyti
labai grazi ideja su puokste wub.gif
o dar ir samata nuo zmoniu skaiciaus priklauso, pas mane ju 80, o poru 10 tai ir zaidimams daugiau visko reik ir prizams.
na pas mus ir nera tokios tradicijos jauniesiems saskaitos pateikt, pirma kart girdziu, cia tik susitarimas biggrin.gif
na mes tokio susitarimo nedarem, tai patys uz viska ir mokesim. na yra sakoma , kad pirsliais buti yra prabangos reikalas, na turima omeni, kad islaidu daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas svarstot galimybe pasinaudoti paspirtukais vietoje nešimo per tiltą? Tik aš vis mąstau tik jauniesiems reikėtų paspirtukų ar visam pulkui?
Atsakyti
QUOTE(irenele @ 2011 03 17, 13:37)
Gal kas svarstot galimybe pasinaudoti paspirtukais vietoje nešimo per tiltą? Tik aš vis mąstau tik jauniesiems reikėtų paspirtukų ar visam pulkui?

ideja tai gera, jei yra is kur gaut nemokamai... nes jei dar pulkui reiktu pirkt tai jau tikrai 2000 lt pasiektu biggrin.gif
Jei kas turit mazu vaiku ir tu mazu masinyciu http://s012.radikal....96e5bb5500c.jpg jauniki nat tokios galima uzsodint, o nuotakai paspirtuka is ko nors pasiskolint.. nu ir tegu varo per tilta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 17 kovo 2011 - 13:44
QUOTE(juratele:) @ 2011 03 17, 13:51)
na kai as rasiau suma 2000 lt, tai as rasiau apie ja sau o ne jauniesiems pateikt, tad ir skaiciavau rubus, dovanas ir visas kitas smulkmenas, tai zidinys, sirdeles medziagos nakties islidejimui irtt, mes anttra diena darem loterija na ta is smulkmenu, o dar svocios karvojus saldainiai, gerimai, prizai, apdovanojimai ir pns. taip eidama i svecius makijaza daryciausi pati ir rubu nereiketu, rasciau spintoje ka nors , bet gi ne tame esme. as nelyginu su tuo kiek isleisciau eidama i svecius, nes cia ner ko lygint- ZYMIAI maziau. pries sutikdama svociauti zinojau kad islaidu bus, pinigeliu mes nemetem, nes neturim tiek kad metit, sutikom todel kad kitaip neiseina nes vyro krikstadukte. balandzius man paaugins tetis, nes jis laiko, tai manau issisuksim su 25 Lt, o gal ir be nieko, del fejerverku sutinku, tai jau jaunuju uzgaida.
si kart zadu jauniesiem tik taures graviruotas dovanot, o pinigais nieko. loterijos taip pat nedarysiu, sveciams uzteks pazadu torto su saldainiais prisiminimui.
taip puokste perka svociai jaunikis, o jaunoji pirsliui juosta. o gelyte pirsliui net nezinau, as pati prasiau kad padarytu, bet jaunieji pinigu neeme.
Papildyta:

as planuoju atsakyma skaityt prie stalo kai tarpas bus, arba anttra diena. su pazadu tortu pasiusiu pirsleli savo, duosiu porai po gabaleli nes sveciu 80, darysiu su keliais muzikiniais intarpais.
si kart mazinsiu graziu zodziu skaitymo , paliksiu tik ten kur neisvengiama, na uz tevus, zidinys ir siek tiek islydint. man tai savais zodziais nebus sudetinga, bet va MB g.gif  as per praeitas vestuves uzsidirbau kelnes biggrin.gif nes MB liepe jo zodzius perskaityt, o man uz tai nupirko kelnes thumbup.gif

tai vat as irgi galvoju per kazkoki tarpa paskaityti. o tai dar klausimas ta laiska kaip jus paleidziat? as mastau nupirkti helio baliona, priristi ta laiska ir paleisti.o kaip jus darote?ir kiek suprantu ta laiska paleisti kazkur gamtoje kai busim, ane?
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2011 03 17, 14:43)
tai vat as irgi galvoju per kazkoki tarpa paskaityti. o tai dar klausimas ta laiska kaip jus paleidziat? as mastau nupirkti helio baliona, priristi ta laiska ir paleisti.o kaip jus darote?ir kiek suprantu ta laiska paleisti kazkur gamtoje kai busim, ane?

na as tai kai busim ant tilto, tik nezinau ar su balionu ar liepsiu jaunikiui islankstyt lektuveli ir paleist
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 03 17, 14:46)
na as tai kai busim ant tilto, tik nezinau ar su balionu ar liepsiu jaunikiui islankstyt lektuveli ir paleist

4u.gif thumbup.gif
Atsakyti