[quote=frunce,2011 03 16, 19:39]
Sveikos sauniosios svociutes
Skaitineju jau beveik savaite tokiu cia ideju pilna tik kyla daaaug klausimu.
Gal pastuko prisijungima butu galima?
as ir jau kelinta karta prasau, bet deja....matyt per mazai rasau ar ka....
QUOTE(frunce @ 2011 03 16, 18:39)
Gal pastuko prisijungima butu galima?
QUOTE(Edikute @ 2011 03 16, 19:42)
as ir jau kelinta karta prasau, bet deja....matyt per mazai rasau ar ka....
Merginos, yra toks anekdotas:
Išvažiuoja žmona į komandiruotę. Kitą dieną vyras jai rašo sms "Brangioji, kur yra sudėti visi mūsų indai?". Žmona atrašo: "Brangusis, nakvok namie ir rasi". Vyras vėl atrašo ir pasiunčia žmoną ant trijų raidžių. Po kelių savaičių grįžus namo, žmonai iškeliamas baisiausias skandalas. Žmona be žodžių pamoja vyrui eiti paskui ją. Nuveda vyrą į miegamąjį, atkloja antklodę, o ten - sudėti visi indai.
Ne be reikalo yra siūloma pasiskaitinėti senesnes temas ir neprašinėti prisijungimo ar parašyti į až Aš taip pat labai spirgėjau ir norėjau gauti viską kuo greičiau, bet tiesiog nusiteikiau ilgam skaitymui. Gerai pavarginau akis ir pačioje temoje radau parašytą prisijungimą Taip kad netingėkit, ir pulkit į darbą O šiaip tokie pasikartojantys prašymai yra labai erzinantys. Argi sunku pasiskaityti pirmąjį puslapį? Jei jau pamiršot, kas ten parašyta, galiu primint:
Ši tema skirta pasidalinti asmenine patirtimi, o ne Jūsų el.pašto adresams vardinti ir prašymams atsiųsti scenarijų- tam yra AŽ.
Visų pirma perskaitykite visas temas, pažiūrėkite, kas turi scenarijus ar kitą Jus dominančią medžiagą ir kreipkitės į SM'ietį/ -ę asmeniškai.
istikruju paskaicius temas ir dar pridejus savo ideju gaunasi super scenarijus o i pastuka duomenis tikrai gausit tik nereiksia kad parasysit kad svociaujat ir kada viska gausit kaip ant lekstutes geriausios temos 5,6,7,8 uztenka ir jas perskaityti ir info bei scenariju bus iki kaklo
QUOTE(erika0518 @ 2011 03 11, 03:50)
ji sako zinom,bet kad js taip graziai sutariat gal pabusite,sakau ne,galiu as pabuti jei pirsli surasite,tai va rado,bet su juo niekaip susisiekti negaliu,tai darau viska viena pati,situacija,kad siandien iki asaru
Laikykis
QUOTE(pašnekutė @ 2011 03 15, 17:08)
3. Kai ruošiausi - dariau viską, kas tik įmanoma, pati, sutaupiau. Bet... Reikia nusipirkt ir tai, iš ko daryti: kartonas, popierius, dažai, audiniai... dangaus žibintai... Viskas bendrai kainavo... 2000lt (dvi dienos)
Čia, kaip sakiau, daaaaaug ką, net medalius, laikraštį (kurį tik atspausdinti kainavo), darant SAVO rankomis. Žinoma, galima ir su 200 apsieiti ar dar mažiau, galima atsipalaiduoti ir perleisti visą veiklą muzikantams (jei jie geri).
Čia, kaip sakiau, daaaaaug ką, net medalius, laikraštį (kurį tik atspausdinti kainavo), darant SAVO rankomis. Žinoma, galima ir su 200 apsieiti ar dar mažiau, galima atsipalaiduoti ir perleisti visą veiklą muzikantams (jei jie geri).
2000 lt daugoka Bet kaip tilpti i 200-300 lt irgi neisivaizduoju... Vien tik einant paprastais sveciais, tai nereiktu nei specialiaus makiazo ar sukuosenos, nes visa tai galima pasidaryti paciai. O i pirslius bus visa laika nukreiptos akys, todel ir atrodyti, manau, reikia atitinkamai. O tas kainuoja...
QUOTE(juratele:) @ 2011 03 15, 17:59)
pirsliene puokstes nesiperka, ja perka jaunasis, jaunajai ir pirslienei.
Papildyta:
Papildyta:
Is tiesu?
QUOTE(pašnekutė @ 2011 03 15, 17:08)
NEREALU.
Aš skaičiavu su visais makiažais/nagais/suknele ir t.t. Nes:
1. Eidama eiliniu svečiu būčiau TIKRAI radus kuo apsirengt ir be naujo pirkimo (nesu iš tų, kurios nebegali antrą kart to paties apsirengt), pasimakijažinčiau ir pasimanikiūrinčiau pati.
2. Nereikėtų tos visur tampomos puokštės - užtektų atiduot jaunajai vieną ir viskas.
3. Kai ruošiausi - dariau viską, kas tik įmanoma, pati, sutaupiau. Bet... Reikia nusipirkt ir tai, iš ko daryti: kartonas, popierius, dažai, audiniai... dangaus žibintai... Viskas bendrai kainavo... 2000lt (dvi dienos)
Čia, kaip sakiau, daaaaaug ką, net medalius, laikraštį (kurį tik atspausdinti kainavo), darant SAVO rankomis. Žinoma, galima ir su 200 apsieiti ar dar mažiau, galima atsipalaiduoti ir perleisti visą veiklą muzikantams (jei jie geri). Bet tai kam tada piršliai? Eikit liudininkais ir paaiškinkit jauniesiems, kad ieškotusi profesionalių vestuvių organizatorių.
Aš skaičiavu su visais makiažais/nagais/suknele ir t.t. Nes:
1. Eidama eiliniu svečiu būčiau TIKRAI radus kuo apsirengt ir be naujo pirkimo (nesu iš tų, kurios nebegali antrą kart to paties apsirengt), pasimakijažinčiau ir pasimanikiūrinčiau pati.
2. Nereikėtų tos visur tampomos puokštės - užtektų atiduot jaunajai vieną ir viskas.
Čia, kaip sakiau, daaaaaug ką, net medalius, laikraštį (kurį tik atspausdinti kainavo), darant SAVO rankomis. Žinoma, galima ir su 200 apsieiti ar dar mažiau, galima atsipalaiduoti ir perleisti visą veiklą muzikantams (jei jie geri). Bet tai kam tada piršliai? Eikit liudininkais ir paaiškinkit jauniesiems, kad ieškotusi profesionalių vestuvių organizatorių.
2000lt visas pasiruosimas neskaitant net pasipuosimo pacios nu jau tik neperlenkit lazdos. cia jau samdant kitus zmones kad uz tave viska darytu dar kazin ar tiek isleisi...as manau kad i 200lt sutilpti yra net laaaabai realu!!! jeigu cia kiekviena svocia eidama svociauti pradetu leisti po 2000lt vien tik zodeliu ir zaidimeliu pasiruosimui tai nei vieni jaunieji nerastu ir su ziburiu norinciu buti jiems pirsliais.
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 15, 20:42)
na manau be rubu ir visu grazinimosi priemoniu (kurias ar taip ar taip daryciaus eisama i vestuves) manau tilpti i 300 lt. jau kaip ir nemazai turiu medalius (kurie kainavo laiko ir juostele 15 lt) meiles simfonija pagalvele (su medziaga apie 15lt) prizai bus sirsiu medus arba tikras medus i mazus stiklainiukus tik etiketes padarysiu, kurios tikrai simtais nekainuos ir dar smulkmenu visokiu bet tikrai 2000 nereikes ir tikrai manau kad prasciau neatrodys viskas nei kad profesionaliu vestuviu vedeju
labai teisingai pasakyta nes kitos cia su 2000lt sumom tikrai nusisneka. labai noreciau as tu 2000lt pasiruosimo pamatyti samata visa. nes protu nesuvokiama tokia suma.
Papildyta:
QUOTE(simoselis @ 2011 03 16, 21:20)
Išvažiuoja žmona į komandiruotę. Kitą dieną vyras jai rašo sms "Brangioji, kur yra sudėti visi mūsų indai?". Žmona atrašo: "Brangusis, nakvok namie ir rasi". Vyras vėl atrašo ir pasiunčia žmoną ant trijų raidžių. Po kelių savaičių grįžus namo, žmonai iškeliamas baisiausias skandalas. Žmona be žodžių pamoja vyrui eiti paskui ją. Nuveda vyrą į miegamąjį, atkloja antklodę, o ten - sudėti visi indai.
Ne be reikalo yra siūloma pasiskaitinėti senesnes temas ir neprašinėti prisijungimo ar parašyti į až Aš taip pat labai spirgėjau ir norėjau gauti viską kuo greičiau, bet tiesiog nusiteikiau ilgam skaitymui. Gerai pavarginau akis ir pačioje temoje radau parašytą prisijungimą Taip kad netingėkit, ir pulkit į darbą O šiaip tokie pasikartojantys prašymai yra labai erzinantys. Argi sunku pasiskaityti pirmąjį puslapį? Jei jau pamiršot, kas ten parašyta, galiu primint:
Ši tema skirta pasidalinti asmenine patirtimi, o ne Jūsų el.pašto adresams vardinti ir prašymams atsiųsti scenarijų- tam yra AŽ.
Visų pirma perskaitykite visas temas, pažiūrėkite, kas turi scenarijus ar kitą Jus dominančią medžiagą ir kreipkitės į SM'ietį/ -ę asmeniškai.
SAUNUOLE TU LABAI TEISINGAI PASAKYTA
Na dėl biudžeto jau ir aš galiu pasisakyti. Aišku, galima tilpti ir į 200 lt ir į 2000 lt, viskas priklauso nuo scenarijaus ir piršlių pasiruošimo. Jei scenarijui numatyti tik keli prg.momentai tikrai taip, Jūs sutilpsite į kelis šimtus (čia tik mano subjektyvi nuomonė ), bet jeigu nuoširdžiai ruošiatės vesti visą renginį (na aš taip vadinu vestuves ) "nuo iki", į kelis šimtus niekaip nesutilpsit, na bent jau man tikrai nepavyko. Praeitais metais piršliavau pirmą kartelį ir tikrai žinojau, kad pinigėlių šei rolei išpildyti reikės nemažai, bet kadangi kitos išeities nebuvo - sutikom. Viską susumavus galutinė suma buvo apie 1400 Lt (apranga, grožis ir reikalingi daiktai: židinys, staigmenos, valdžios atributai, pirmos nakties rinkinukas, šeimininkų atributai ir t.t.). Viską ką galėjau ir sugebėjau dariau savom rankom (kaip ir dauguma), bet ką pirkau stengiausi, kad jauniesiems tas daiktas būtų naudingas, o ne šiaip dulkėtų kur spintoje bet kaip žinia tokie daiktai ir kainuoja šiek tiek daugiau
Šiais metais vėl keliausim piršlių vaidinti, manau suma susidarys panaši, bet ko nepadarysi dėl geriausių draugų
Tikrai gerbiu ir sveikinu tas svočiutes, kurios sugeba už kelis šimtus padaryti nepamirštamą šventę
Šiais metais vėl keliausim piršlių vaidinti, manau suma susidarys panaši, bet ko nepadarysi dėl geriausių draugų
Tikrai gerbiu ir sveikinu tas svočiutes, kurios sugeba už kelis šimtus padaryti nepamirštamą šventę
Sveikutes,
vis paskaitineju Jusu foruma, idejas gaudau del pirslevimo(beje net nenoriu prasyti prisijungimo prie pasto, man jo tiesiog nereikia ) . Mes pirsliausim jau ketvirta karta. Pas mus lenkiskos vestuves, todel ir tradicijos siek tiek kitokios . Kas liecia biudzeta tai apie 2000 lt planuojam (apranga - makiazas - sukuosena apie 500-600 lt( antrai dienai suknele turiu), tortas 250, baznycioj kunigui, saldainiai, alkoholis, visokie niekuciai kas liecia staigmenas jauniesiems, duovana, muzikantams renkamt banka). Aisku daug ka pati dariau, juostas, visokias etiketes, naktinius ir t.t
vis paskaitineju Jusu foruma, idejas gaudau del pirslevimo(beje net nenoriu prasyti prisijungimo prie pasto, man jo tiesiog nereikia ) . Mes pirsliausim jau ketvirta karta. Pas mus lenkiskos vestuves, todel ir tradicijos siek tiek kitokios . Kas liecia biudzeta tai apie 2000 lt planuojam (apranga - makiazas - sukuosena apie 500-600 lt( antrai dienai suknele turiu), tortas 250, baznycioj kunigui, saldainiai, alkoholis, visokie niekuciai kas liecia staigmenas jauniesiems, duovana, muzikantams renkamt banka). Aisku daug ka pati dariau, juostas, visokias etiketes, naktinius ir t.t
QUOTE(simoselis @ 2011 03 16, 20:20)
Nu Simoseli anekdotas tai superinis, jauciu reikia ikelt i pirma psl, kaip kursim nauja tema
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 17, 07:14)
Nu Simoseli anekdotas tai superinis, jauciu reikia ikelt i pirma psl, kaip kursim nauja tema
Ačiū . Tik jei jau tikrai žadi dėt į pirmą puslapį, tai parašyk man - patobulinsiu, nes čia jis žiauriai sutrumpintas Vakar buvau bišk išėjus iš savęs, tai ir anekdotą tokį nusmurgusį parašiau
Šiaip dėl sumų, tai man 2000 irgi kažkaip nereali suma atrodo (tiek būtų mūsų 2 mėnesių pajamos, tai plaukai šiaušias apie tai pagalvojus) Na, nebent čia jau taip skrupulingai viską į vieną krūvą skaičiuojat Kita vertus, juk būna visokių vestuvių Kai aš tariausi su savo svočia prieš 3,5 metų, tai man 700 atrodė daug. Na, bet kai pradedi skaičiuot visas smulkmenas, tai čia dar ne riba Na, mano manymu, suknelė, šukuosena, makiažai, etc. turėtų būti iš mano kišenės ir į bendrą sumą jų tikrai neskaičiuosiu ir jaunąjai nepateiksiu. Esmė ta, kad su jaunaisiais sutarėm, kad jie sumokės už viską, ką mes pirksim jų vestuvėm. Aš, suvalkietiško taupumo mergina, stengsiuosi kuo pigiau prasisukti. Pvz.: medalius yra MB įpareigotas padaryt iš medžio, meilės simfonijos paklodę paprašiau padaryt vienos pažįstamos merginos, kuri yra "prie meno". Ji užsiplėšė tikrai labai "brangiai" - metinio abonemento mūsų pirtyje Tai aš dar mąstau jai užkrauti I'puodą ir NIKE kaliošus Prie viso to, dar planuojam dovanoti pinigų ir gėlę. Taigi, jei pirktume viską iš savo kišenės, tai natūralu, kad skaičiuotume ir savo čiustijimosi išlaidas. Tai kai pagalvoji, tai tie 2000 jau nėra tiek daug...
Tai manau, kad išlaidos - grynai susitarimo reikalas
niu nzn aisku jei mokat uz viska baznycia, visokiem rinkimam (kurie mano manymu per vestuves yra ziauroki sveciu atzvilgiu) balandziai, fejerverkai, tai ir tu 2000 be aprangos neuztektu, bet as manau taip kad jeigu jau jaunieji nori tokiu pramogu (fejerverku, balandziu, ar jachtom pasiplaukiot) tai ir turi patys uz tai moketis o ne is pirsliu reikalauti nebent pirsliai kokie milijonieriai ir gali sau tai leisti tikrai nesiruosiu nei moketi uz baznycia nei puokstes pirktis nei i kazkokius rinkiminius bankelius deti net nesiruosiu alkoholio tiek pirkti kad visus bromus apdalint taip kelis butelius pirksiu bet kitu rupinas jaunieji o islaidu tikrai yra atrodo smulkemntos bet jos susideda
manyciau suma priklauso nuo kiekvieno scenarijaus o aprangos i ta suma tikrai nedrysciau skaiciuot nes tikrai viska darytumem ir budamos sveciais
Papildyta:
as viska rasaus kiek isleidziu ne tam kad pateikciau jauniesiems bet siaip paciai idomu kiek isleisiu vestuvem ir kai jau viska turesiu galesiu samata imest siaip jei skaiciuot viska kas reikalinga tai net i samata tada galiu spausdintuva itraukt scenarijuj ir visiem niekuciam spausdint tai man tie 2000 juokai atrodytu
manyciau suma priklauso nuo kiekvieno scenarijaus o aprangos i ta suma tikrai nedrysciau skaiciuot nes tikrai viska darytumem ir budamos sveciais
Papildyta:
as viska rasaus kiek isleidziu ne tam kad pateikciau jauniesiems bet siaip paciai idomu kiek isleisiu vestuvem ir kai jau viska turesiu galesiu samata imest siaip jei skaiciuot viska kas reikalinga tai net i samata tada galiu spausdintuva itraukt scenarijuj ir visiem niekuciam spausdint tai man tie 2000 juokai atrodytu
Sveikos merginos as cia va dar ieskojau paveiksleliu medaliams ir radau dar toki puslapiuka http://office.micros...1910.aspx#pg:4| Va gal kam pravers .
O kas liecia finansus, tai nezinau jei paskaiciuot dovana, rubus, saldainius, puokste, saves grazinima ivairias smulkmenas net nezinau kiek iseis. Zinau viena MES SVOCIUTES stengsimes padaryti kuo geriau ir kad tai kuo maziau trenktu per musu pinigines Ir dabar ner ko skaiciuot skaiciuosim po vestuviu
O kas liecia finansus, tai nezinau jei paskaiciuot dovana, rubus, saldainius, puokste, saves grazinima ivairias smulkmenas net nezinau kiek iseis. Zinau viena MES SVOCIUTES stengsimes padaryti kuo geriau ir kad tai kuo maziau trenktu per musu pinigines Ir dabar ner ko skaiciuot skaiciuosim po vestuviu
sveikutes. atsiprasau, del pastuko reikalavimo.
kol kas pas mane viskas tik mintyse.... Noriu paklausti, vestuves vienos dienos, noriu padaryti ta laiska gandrui ir atsakyma, tik va niekaip nesumastau kurioje vietoje perskaityti ta gandro atsakyma??? Ir dar klausimukas ta pazadu torta per zmoniu prisistatyma einat prie kiekvieno ir duodate traukti po gabaliuka, ar kaip??
kol kas pas mane viskas tik mintyse.... Noriu paklausti, vestuves vienos dienos, noriu padaryti ta laiska gandrui ir atsakyma, tik va niekaip nesumastau kurioje vietoje perskaityti ta gandro atsakyma??? Ir dar klausimukas ta pazadu torta per zmoniu prisistatyma einat prie kiekvieno ir duodate traukti po gabaliuka, ar kaip??