gal kas turite pedutes pro raktyo skylute?????????
ir gal kuri zinote,kaip ten vietoj pirslio korimo daroma LYTIES KEITIMO OPERACIJA?
na as ir pritariu, kad 200-300 simtai tai nereali suma. as buvau pries 3 metus, na pirslevai tai su rubu nuoma , kirpyklom isejo apie 2000 Lt, taip atrodo kad tik smulkmenu reik kai pasiziuri galinem variante gaunasi keli simtai. dabar galvoju kaip cia padarius kad maziau kainuotu, bet jauciu niekaip neiseis ir nepirkau as tada nei zibintu nei dar kokiu daiktu.
pirsliene puokstes nesiperka, ja perka jaunasis, jaunajai ir pirslienei.
Papildyta:
pedutes yra svociu pastuke, o apie keitimo operacija ir noreciau smulkiau suzinot. zinau kazkuri buvo apie tai uzsiminus, bet smulkiau neprisimenu
Papildyta:
QUOTE(erika0518 @ 2011 03 15, 17:57)
gal kas turite pedutes pro raktyo skylute?????????
ir gal kuri zinote,kaip ten vietoj pirslio korimo daroma LYTIES KEITIMO OPERACIJA?
pedutes yra svociu pastuke, o apie keitimo operacija ir noreciau smulkiau suzinot. zinau kazkuri buvo apie tai uzsiminus, bet smulkiau neprisimenu
QUOTE(juratele:) @ 2011 03 15, 17:59)
Papildyta:
Gerai, kada randat jaunuosius supratingus.
Deja, tokie ne visi...
QUOTE(erika0518 @ 2011 03 15, 16:32)
sveikutes,nava prisispausdinau scenarijus vsus rinksiu kirpsiu,darysiu viena,desiu savo idejas
nusipirkau modelina darysiu medalius pati sugalvojau daryti kad ne laikrastukus,tokia per siena pervesiu virvute ir sukabinsiu apus,nupirkau tokius grazius segtukus ir viska sukabinsiu kaip skalbinius sertifikatrus,nes nezadu as ju skaityti
beje paskutini karta kai buvau lt,nusipirkau knyga didzioji zaidimu knyga,na as megstu teminius vakarelius,tai kaip man ji dabar pravers,super zinokit apie 500 zaidimu,tad zinokit patarciau nusipirkti,panaudotumete vestuvems o be to ir bet kokiam baliui pilna ideju superine knyga kaip man
nusipirkau modelina darysiu medalius pati sugalvojau daryti kad ne laikrastukus,tokia per siena pervesiu virvute ir sukabinsiu apus,nupirkau tokius grazius segtukus ir viska sukabinsiu kaip skalbinius sertifikatrus,nes nezadu as ju skaityti
beje paskutini karta kai buvau lt,nusipirkau knyga didzioji zaidimu knyga,na as megstu teminius vakarelius,tai kaip man ji dabar pravers,super zinokit apie 500 zaidimu,tad zinokit patarciau nusipirkti,panaudotumete vestuvems o be to ir bet kokiam baliui pilna ideju superine knyga kaip man
galetum nors kelis zaidimus, bet originalius imest
na manau be rubu ir visu grazinimosi priemoniu (kurias ar taip ar taip daryciaus eisama i vestuves) manau tilpti i 300 lt. jau kaip ir nemazai turiu medalius (kurie kainavo laiko ir juostele 15 lt) meiles simfonija pagalvele (su medziaga apie 15lt) prizai bus sirsiu medus arba tikras medus i mazus stiklainiukus tik etiketes padarysiu, kurios tikrai simtais nekainuos ir dar smulkmenu visokiu bet tikrai 2000 nereikes ir tikrai manau kad prasciau neatrodys viskas nei kad profesionaliu vestuviu vedeju
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 15, 21:42)
na manau be rubu ir visu grazinimosi priemoniu (kurias ar taip ar taip daryciaus eisama i vestuves) manau tilpti i 300 lt. jau kaip ir nemazai turiu medalius (kurie kainavo laiko ir juostele 15 lt) meiles simfonija pagalvele (su medziaga apie 15lt) prizai bus sirsiu medus arba tikras medus i mazus stiklainiukus tik etiketes padarysiu, kurios tikrai simtais nekainuos ir dar smulkmenu visokiu bet tikrai 2000 nereikes ir tikrai manau kad prasciau neatrodys viskas nei kad profesionaliu vestuviu vedeju
aš taip pat žadu panašiai tilpt i 300-400 sumą be rūbų ir gražinimosi ,na ,bet pas mus bus 1 dienos vestuvė,o žibintus ir fejerverkus perka jaunieji,taip kad darant viską pačiai -misija įmanoma
beje pas mus 1 euro paduotuvej maciau dangaus zibintu reiks nusipirkt ir isbandyt ar gerai kyla jei viskas gerai tai kaina juokinga uz juos ir gan nemazi
Papildyta:
apie lyties keitimo operacija tai kiek prisimenu buvo pasidariusi pasa kur pirslys jau buvo moteris ir ji parode kita diena persirenges moterim ir paaiskino kad as dabar ne pirslys o moteris vardene pavardene ir ko jus is manes norit jei as ne pirslys tai vat kazkas panasaus
Papildyta:
apie lyties keitimo operacija tai kiek prisimenu buvo pasidariusi pasa kur pirslys jau buvo moteris ir ji parode kita diena persirenges moterim ir paaiskino kad as dabar ne pirslys o moteris vardene pavardene ir ko jus is manes norit jei as ne pirslys tai vat kazkas panasaus
QUOTE(pašnekutė @ 2011 03 15, 16:08)
Realu,nes as skaiciuoju be sukuosenu,nagu,aprangu Ir labai daug ka darau pati,plius butelius,saldainius,geles supirks jie Man lieka susipirkti visa kita
Sumasciau zaidimui panaudosiu golfo kamuoliukus, cia pas mus ju pilna papigiai
Sveikutės.
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Veseilioti teks liepos 23d. Paskaitinėjau senas temas. Tik visu dar neįveikiau. Vestuves bus tarptautinės teks prisiminti ir rusu kalbą. Tikiuosi kai išgersiu stopkę liežuvis lengviau vingiuos svetima kalba.
Kai išbandysit eurinėje pirktus dangaus žibintus parašykit, nes ir aš kažkaip gundausi ten pirkti. Bet vat išbandyt nekilo mintis
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį. Veseilioti teks liepos 23d. Paskaitinėjau senas temas. Tik visu dar neįveikiau. Vestuves bus tarptautinės teks prisiminti ir rusu kalbą. Tikiuosi kai išgersiu stopkę liežuvis lengviau vingiuos svetima kalba.
Kai išbandysit eurinėje pirktus dangaus žibintus parašykit, nes ir aš kažkaip gundausi ten pirkti. Bet vat išbandyt nekilo mintis
Sveikos !
Ieskojau konfeti ir radau toki puslapiuka, gal ir jums pravers, ten yra neblogu medaliu ideju http://eshop.balionu...ai-ir-medaliai/
irenele sveika prisijungus i liepos 23 buri vestuves kur mes dalyvausim irgi ivairiakalbes
Ieskojau konfeti ir radau toki puslapiuka, gal ir jums pravers, ten yra neblogu medaliu ideju http://eshop.balionu...ai-ir-medaliai/
irenele sveika prisijungus i liepos 23 buri vestuves kur mes dalyvausim irgi ivairiakalbes
Sveikos sauniosios svociutes
Skaitineju jau beveik savaite tokiu cia ideju pilna tik kyla daaaug klausimu.
Gal pastuko prisijungima butu galima?
Kai turesiu savaja svociutes pintinele pasidalinsiu su jumis
Per skubejima pamirsau pamineti kad veiksmas vyks liepos 23d.
Tai bus musu blynas tikiuosi neprisviles
Skaitineju jau beveik savaite tokiu cia ideju pilna tik kyla daaaug klausimu.
Gal pastuko prisijungima butu galima?
Kai turesiu savaja svociutes pintinele pasidalinsiu su jumis
Per skubejima pamirsau pamineti kad veiksmas vyks liepos 23d.
Tai bus musu blynas tikiuosi neprisviles