pagaliau pabaigiau medaliukus jusu teismui
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 15, 21:18)
wouw labai graziai atrodo, saunuole
o taures, tai nelabai tikrai reiketu kazka mastyt, o tu jiems nepasakei, kad esi nepatenkinta darbu? gal butu kazka pasiule?
o as nebezinau, kazkaip biski susimecius esu persnekejau su jaunaja dar karta, tai sake, kad paciam baliuj man nieko nereikes sakyt ir daryt, nes tipo viska muzikantai ves, tai ir galvoju ar dabar cia taip ir palikt, tada man ruostis isvaziavimui is namu, gamtai ir paskui antrai dienai, nes sake noretu, kad nominacijas kokias su priziukais padaryciau. Tai ir pradejau galvot ar vistik stengtis ir daryt kazka baliuje, su muzintais pasnekeciau ir pasakyciau ka ruosiuos daryt ar geriau nesukt daug galvos ir daryt kaip ji sako nes mus kviete i liudininkus, o ne i pirslius
aciu, man paciai atrodo kad vyke tie mano medaliai labai jais dziaugiuosi ir gan pigiai isejo tik juostele 15 metru
nu vat tas ir yra kad uz taures sumokejau is karto o atidave tokia mergicka nes to juvelyro nebebuvo nieko kaip nors pataisysiu.
siaip siulyciau gamtai tikrai pasiruosti nes muzikantai gi i gamta nevaziuos ir tada tikrai reikia su muzikantais pasneketi kad per baliu nebutu o dabar tars zodi pirsliai
nu vat tas ir yra kad uz taures sumokejau is karto o atidave tokia mergicka nes to juvelyro nebebuvo nieko kaip nors pataisysiu.
siaip siulyciau gamtai tikrai pasiruosti nes muzikantai gi i gamta nevaziuos ir tada tikrai reikia su muzikantais pasneketi kad per baliu nebutu o dabar tars zodi pirsliai
Karamele, išduok paslapti, kuris čia ,,juvelyras" taip gražiai padarė Aš manau,kad tu esi gabi - sumąstysi ką nors originalaus ir taurės bus pačios pačiausios
Aš siūlyčiau visgi pasiruošt . Mums ir sakė,kad nieko nereikės, nevers nei žodžio sakyti, bus muzikantai ir t.t., bet mes vistiek ruošėmės ir beveik viską panaudojom. Nors...gal reiktų ir su muzikantais pasikalbėt, ką jie bus numatę daryti per vestuves
QUOTE(Mija23 @ 2011 02 16, 00:48)
o taures, tai nelabai tikrai reiketu kazka mastyt, o tu jiems nepasakei, kad esi nepatenkinta darbu? gal butu kazka pasiule?
o as nebezinau, kazkaip biski susimecius esu persnekejau su jaunaja dar karta, tai sake, kad paciam baliuj man nieko nereikes sakyt ir daryt, nes tipo viska muzikantai ves, tai ir galvoju ar dabar cia taip ir palikt, tada man ruostis isvaziavimui is namu, gamtai ir paskui antrai dienai, nes sake noretu, kad nominacijas kokias su priziukais padaryciau. Tai ir pradejau galvot ar vistik stengtis ir daryt kazka baliuje, su muzintais pasnekeciau ir pasakyciau ka ruosiuos daryt ar geriau nesukt daug galvos ir daryt kaip ji sako nes mus kviete i liudininkus, o ne i pirslius
Aš siūlyčiau visgi pasiruošt . Mums ir sakė,kad nieko nereikės, nevers nei žodžio sakyti, bus muzikantai ir t.t., bet mes vistiek ruošėmės ir beveik viską panaudojom. Nors...gal reiktų ir su muzikantais pasikalbėt, ką jie bus numatę daryti per vestuves
draugystes gatveje prie valinos viesbucio nes siaip daugiau nezinojau kur graviruoja jei zinai isduok paslapti nes kitom vestuvem dar reikia taures isgraviruoti bet ten jau tikrai nenesiu
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 14, 18:26)
lietaus lasas ziuriu mes abi broliukus zendinsim ir abieju uzsieni masais irgi su nuotaka gris likus 2 savaitem tai tenka ir man rupintis viskuom ziurim abi su nuotaka ir kas patinka ruosiames daryti
Kazkas prase medaliukus parodyti tai anoj temoj pries gala buvau idejus foto o kai pabaigsiu visus parodysiu
As suknele pirkaus mokejau 200 lt ir eisiu i abejas su ta pacia nes spalva abiejuose vestuvese dominuos melyna taip kad patauypysiu pinigelius
jei nesupyksit pasirodau
Kazkas prase medaliukus parodyti tai anoj temoj pries gala buvau idejus foto o kai pabaigsiu visus parodysiu
As suknele pirkaus mokejau 200 lt ir eisiu i abejas su ta pacia nes spalva abiejuose vestuvese dominuos melyna taip kad patauypysiu pinigelius
jei nesupyksit pasirodau
suknele svociavimui laabai tiks jurga251 irgi masto apie melyna suknele
Papildyta:
QUOTE(Mija23 @ 2011 02 16, 01:48)
tai labai gerai kai muzikantai viska ves jiems gi uz tai mokama. as irgi kaip ir tu mastau ruostis tik isleidimui ir namu, gamtoj ir antrai dienai. nu gal dar kokius zodelius paskaitysiu kai rutu vainikeli nuims ir seimos zidiny uzdegs ir vsio...o visa kita vakaro eiga tegu muzikantai ir rupenas, as tuo tarpu megausiuos balium
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 15, 17:59)
nu va kad nezinojau galvojau kad gerai padarys ot naivuole is arti tai atrodo su drebancia ranka uzrasyta
zinai ka gali padaryti...ogi nunesk i Kaziuko muge Vilniuje nes kiekvienais metais per kaziuko muge buna tokia moteris su israsinetom ispaisinetom taurem ir buteliais, tai ji tau nupies kazka grazaus su vestuvine atributika ir bus labai liuks. paims ji tik kelis litus, nebrangiai bus. cia viskas pataisoma.
as nesiau mamos taures uzrasyti ir ji uzrase tai manau ir tau tikrai ka nors nupies
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 15, 22:18)
fantastiniai medaliai super padirbeta bet niekaip neiskaitau nominaciju gal galite jas paviesinti???? nes as zinau tik kelias nominacijas...o pas jus ziuriu cia ju labai daug
Papildyta:
QUOTE(boruzite @ 2011 02 15, 16:42)
AS nupirkau taures ir patipuosiu ir pagalvele ziedams darisiu ir naktinius,dar dezute nupirkau vainikeliui tai irgi pati puosiu
taures bus apviniotos perliukose su gelitem kaip nors, naktiniai bus is sirduciu pasiuta,nu kaip viska padarisiu parodisiu
taures bus apviniotos perliukose su gelitem kaip nors, naktiniai bus is sirduciu pasiuta,nu kaip viska padarisiu parodisiu
labai lauksim tamsteles grozybiu
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 12, 11:18)
ar butina ta laikrastuka daryti? jau kaip ir ipusejau bet galvoju ar verta ar skaitys?
Sveikutes, kokios jus plepes nebuvau kelias dienas o jus jau ir nauja temuke priraset. Na zinok laikrastukas tai kainuoja, man sese padare, tai man nekainavo, o jei nebutu galymybes tai as buciau dariusi, viena dideli ir pakabinciau kur salei, kad sveciai kol lauks sugryztanciu jaunuju galetu paskaityti, o ir per pertraukeles galima paskaitinet.
QUOTE(Sandrozka @ 2011 02 13, 16:10)
O kur jus zadate pirkti seimos zidini, atributika jaunuju antrai dienai: prijuoste, kocela ir pan ? Gal inete yra koks geras puslapis ?
Kas gyvena klaipedoj ar netoli jos tai esu rasiusi ,kad galima apsipirkt miesto centre senasis buitinis, prie zemaitijos kino teatra
Papildyta:
QUOTE(sriukis @ 2011 02 15, 10:28)
ir dar nesuprantu,kaip su lipnia juostele apklijuot sampano buteli?
Esu skaiciusi, kad kiti apklijoja sampano buteli pirmiausia su popieriumi, poto tik klijoja saldainius
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 15, 18:18)
data yra apacioj net nzn reik kokiu minciu paieskot nei juoktis nei verkt
Man tai tarp zodziu ir vardu kazko noretusi, kaip kitos raso grazu butu ir svarovskis, o jei butu nebrangu gal isgraviruot ziedus, truputi gyvumo taurem reikia
aciu merginos uz issakyta nuomone, jauciu reikes vistiek kazka pasiruosti minimaliai ir baliuj, o paskui pasakysiu muzikantams ir viskas
QUOTE(tabeliukas @ 2011 02 16, 21:19)
Papildyta:
fantastiniai medaliai super padirbeta bet niekaip neiskaitau nominaciju gal galite jas paviesinti???? nes as zinau tik kelias nominacijas...o pas jus ziuriu cia ju labai daug
Alaus vergas
Aštriausias liežuvėlis
Būsimi jaunieji
Smaližius
Žaviausia šypsena
Meilučiai
Balsingiausias svečias
Paparacas
Saldžiausia porelė
Smarkiausias šokėjas, Lanksčiausia šokėja
Ateities perspektyva 2 medaliai
Trepsiukų porelė
Porelė kaip tvorelė
Didžiausias miegalius
Netikras jaunikis
Netikra jaunoji
va mano nominacijos medaliu
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 14, 18:26)
Na labai grazi suknele, man irgi reikia melynos, tai ieskausi dabar per ebay
cia is ebay ir pirkau tik dar negavau turi brolis atsiusti tai net nzn kaip kokybe tikiuosi kad bus gera nes ir kaina kaip is ebay tai didoka