Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

http://s30893898787....log/43294266808
Papildyta:
QUOTE(zuikute24 @ 2011 03 14, 16:07)

Turiu vieną žaidimuką gamtoj: iš vienkartinų puodelių padaryti akinius (dugnus iškirpti ir gumelę užrišti kad laikytūsi) ir duoti pbroliams futbolą sužaisti. Labai sunku, nes matai tik tiesiai.  tongue.gif

Dar klausimėlis: ar pagal senas tradicijas ryte nešamas sūris ir kada atnešamas karvojus? Man kai kas įrodinėja kad sūris ne vestuvėms, o krikštynoms nešamas  g.gif

Žaidimukas - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aš tai futbolą su agurkais dariau - irgi mirtinai juokinga.

O sūris nešamas per vestuves - gi jaunieji "spaudžia" per naktį mirksiukas.gif Kokia jo prasmė per krikštynas - net negirdėjau...
Bet jei daromos netradicinės vestuvės - galima ir apsieti be jo. Na, čia gaunasi tokia erotinė užuomina ir kai kurios nuotakos raukosi dėl vulgarumo (o tai ko tuokiasi, jei sexo bijo - kyla klausimas g.gif ) Čia labai sena vestuvių tradicija.
Papildyta:
Dar idėjų

http://s30893898787....log/43717684642
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 03 14, 16:30)
Sveikutės brangutės.
Pernai tokiu laiku kaip pamišusi naršiau šioje temoje, o šiandien radau kai ką ir pamaniau, kad gali kažkam praversti  4u.gif

http://www.liveinter.../post130297577/

Sėkmės besidarbuojančioms

vo čia tai super thumbup.gif nes tie vokeliai taip jau ... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 03 14, 17:18)
O sūris nešamas per vestuves - gi jaunieji "spaudžia" per naktį  mirksiukas.gif  Kokia jo prasmė per krikštynas - net negirdėjau...
Bet jei daromos netradicinės vestuvės - galima ir apsieti be jo. Na, čia gaunasi tokia erotinė užuomina ir kai kurios nuotakos raukosi dėl vulgarumo (o tai ko tuokiasi, jei sexo bijo - kyla klausimas  g.gif ) Čia labai sena vestuvių tradicija.
Papildyta:
Dar idėjų

drinks_cheers.gif as ir apie suri per krikstynas negirdejau schmoll.gif schmoll.gif nebent tas suris tai krikstijamas vaikiukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute24 @ 2011 03 14, 15:07)
Turiu vieną žaidimuką gamtoj: iš vienkartinų puodelių padaryti akinius (dugnus iškirpti ir gumelę užrišti kad laikytūsi) ir duoti pbroliams futbolą sužaisti. Labai sunku, nes matai tik tiesiai.  tongue.gif

Šitas geras, mūsuose jis tumbi jumbi vadinamas mirksiukas.gif Tik žaidžiamas su žyyyyyyymiai daugiau žaidėjų ir dviem etapais. Antrasis etapas - sustatyti porą šonais (dešinys šonas turi glausti prie kairio šono - tikiuosi, tinkamai paaiškinau doh.gif ) ir surišti kojas (po vieną koją, kad kita koja galėtų judėti). Paprastai tai darom su lipnia juosta. Vaizdelių irgi gerų būna thumbup.gif
Atsakyti
Klausykit sprendziu tokia dilema kaip cia graziau padaryt su seimos zidiniu ir kaip cia bus su palaiminimu. Nes pas mano jaunuosius yra tik viena jaunosios mama (jaunojo abu tevai ir jaunosios tevas mire). Kaip cia bus ji viena paduos jiems ta seimos zidini ax.gif
Atsakyti
Siandien kaip tik gavau tokia ideja su zidiniu - tevai atnesa dedesni zidini, jau deganti, o jaunieju prie saves turi savo maza zidini. Kai tevai priena su savo zidiniu, jaunieju nuo ju ugnies uzdega savaji zidini. Man labai grazu pasirode. Nes tevai gi negali likti visai be zidinio, a ne?
Atsakyti
kadangi jaunojo teveliai issiskyre tai nzn ka darysiu as su zidiniu gal uzdeksim mes ir prasiusim pro visu sveciu rankas kad is kiekvieno pasiimtu tai kas reikalinga graziai seimai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avietee @ 2011 03 14, 21:17)
Siandien kaip tik gavau tokia ideja su zidiniu - tevai atnesa dedesni zidini, jau deganti, o jaunieju prie saves turi savo maza zidini. Kai tevai priena su savo zidiniu, jaunieju nuo ju ugnies uzdega savaji zidini. Man labai grazu pasirode. Nes tevai gi negali likti visai be zidinio, a ne?

tai dar tevai tures toki daikta nusipirkt, dar vienos islaidos:)
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 14, 21:24)
kadangi jaunojo teveliai issiskyre tai nzn ka darysiu as su zidiniu gal uzdeksim mes ir prasiusim pro visu sveciu rankas kad is kiekvieno pasiimtu tai kas reikalinga graziai seimai 4u.gif  4u.gif

as va ir taip daryciau, uzdegtume mes, na zinoma jai pirsliai seima:)
Papildyta:
QUOTE(buzialis @ 2011 03 14, 20:54)
Klausykit sprendziu tokia dilema kaip cia graziau padaryt su seimos zidiniu ir kaip cia bus su palaiminimu.  Nes pas mano jaunuosius yra tik viena jaunosios mama (jaunojo abu tevai ir jaunosios tevas mire). Kaip cia bus ji viena paduos jiems ta seimos zidini  ax.gif

ji negali uzdegt nes jau nera seimos, maunau tada turetu pirsliai jai jie seima uzdegt jauniesiems zidini, arba kaip cia kuri sake persiust per svecius, kad ta silima kiekvienas po dalele duotu, o mirusius tevus paminet tilos minute
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2011 03 13, 13:30)
Sveikutes 4u.gif
Kaip mes su SB sakom,panasiai tas ant to iseina,ar sveciu eitum,ar pirsliais(aisku as neskaiciuoju darbo,o piniginiu atzvilgilgiu) - sukuosna,makiaza vistiek darytumeis,apsivilkti kazko reikes smile.gif
O visam kitam kiek isleisi,priklauso nuo tavo ismones ir isradingumo,gali nebrangiai prasisukti,jei daug ka darysi pati,jei viska  pirksi,aisku bus daugiau smile.gif  Pas mus dabar bus vienos dienos vestuves,tai as planuoju 'sutilpti' i 200-300lt mazdaug g.gif

labutis. smile.gif po biski vis renkuosi renkuosi, aju kelis dalykelius zinau ka darysiu, bet dar tik mintyse viskas.
Sakai i tokia suma imanoma itilpti?? g.gif bet cia pasakei be rubu, sukuosenu ir pan, ar ne??
JEI NESUNKU PRASAU ATSIUSTI PASTUKO PRISIJUNGIMA. mano el pastas eurbonaite@gmail.com ACIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 03 15, 00:07)
as va ir taip daryciau, uzdegtume mes, na zinoma jai pirsliai seima:)

taip mes seima drinks_cheers.gif tai taip ir darysiu nes nesinori isskirti butent jaunosios tevelius nes jaunojo teveliai nors ir issiskyre bet abu dalyvaus vestuvese thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2011 03 13, 13:30)
Sveikutes 4u.gif
Kaip mes su SB sakom,panasiai tas ant to iseina,ar sveciu eitum,ar pirsliais(aisku as neskaiciuoju darbo,o piniginiu atzvilgilgiu) - sukuosna,makiaza vistiek darytumeis,apsivilkti kazko reikes smile.gif
O visam kitam kiek isleisi,priklauso nuo tavo ismones ir isradingumo,gali nebrangiai prasisukti,jei daug ka darysi pati,jei viska  pirksi,aisku bus daugiau smile.gif  Pas mus dabar bus vienos dienos vestuves,tai as planuoju 'sutilpti' i 200-300lt mazdaug g.gif

NEREALU.
Aš skaičiavu su visais makiažais/nagais/suknele ir t.t. Nes:
1. Eidama eiliniu svečiu būčiau TIKRAI radus kuo apsirengt ir be naujo pirkimo (nesu iš tų, kurios nebegali antrą kart to paties apsirengt), pasimakijažinčiau ir pasimanikiūrinčiau pati.
2. Nereikėtų tos visur tampomos puokštės - užtektų atiduot jaunajai vieną ir viskas.
3. Kai ruošiausi - dariau viską, kas tik įmanoma, pati, sutaupiau. Bet... Reikia nusipirkt ir tai, iš ko daryti: kartonas, popierius, dažai, audiniai... dangaus žibintai... Viskas bendrai kainavo... 2000lt (dvi dienos)
Čia, kaip sakiau, daaaaaug ką, net medalius, laikraštį (kurį tik atspausdinti kainavo), darant SAVO rankomis. Žinoma, galima ir su 200 apsieiti ar dar mažiau, galima atsipalaiduoti ir perleisti visą veiklą muzikantams (jei jie geri). Bet tai kam tada piršliai? Eikit liudininkais ir paaiškinkit jauniesiems, kad ieškotusi profesionalių vestuvių organizatorių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 15 kovo 2011 - 16:10
sveikutes,nava prisispausdinau scenarijus vsus rinksiu kirpsiu,darysiu viena,desiu savo idejas smile.gif
nusipirkau modelina darysiu medalius pati smile.gif sugalvojau daryti kad ne laikrastukus,tokia per siena pervesiu virvute ir sukabinsiu apus,nupirkau tokius grazius segtukus ir viska sukabinsiu kaip skalbinius sertifikatrus,nes nezadu as ju skaityti smile.gif
beje paskutini karta kai buvau lt,nusipirkau knyga didzioji zaidimu knyga,na as megstu teminius vakarelius,tai kaip man ji dabar pravers,super zinokit apie 500 zaidimu,tad zinokit patarciau nusipirkti,panaudotumete vestuvems o be to ir bet kokiam baliui pilna ideju superine knyga kaip man smile.gif
Atsakyti