Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

Sveikos,
buvau spali vestuvese tai ten buvo tokiu zaidimuku (man jie pasirode nauji) :
1. Liudininkai ismete n-degtuku dezuciu. Zaidejams isdalino kumstines pirstines ir liepe surinkt degtukus i dezute. Buvo smagu ziuret kai visi ant keliu klupavo ir rinko, beje ir as rinkau smile.gif.
2. I maiselius ideda po 2 zalius kiausinius ir pririsa vyrams uz dirzo, kad butu aukstyje virs keiliu. Laimi tas kuris issaugo savo kiausinius smile.gif Zaidimo metu rankos turi but uz nugaros.
3. Merginoms prie kiekvienos kokios pririsa po 3 balionus. Reikejo ko daugiau susprogdint svetimu ir issaugot savo balionus smile.gif

Va ketinu panaudot siuos zaidimus , kai eisiu pirsliaut liepos 23diena. Tai kad priimkit ir mane i buri. Vestuves apie 50 zmoniu. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(buzialis @ 2011 03 11, 11:58)

2. I maiselius ideda po 2 zalius kiausinius ir pririsa vyrams uz dirzo, kad butu aukstyje virs keiliu. Laimi tas kuris issaugo savo kiausinius smile.gif Zaidimo metu rankos turi but uz nugaros.
3. Merginoms prie kiekvienos kokios pririsa po 3 balionus. Reikejo ko daugiau susprogdint svetimu ir issaugot savo balionus smile.gif

Va ketinu panaudot siuos zaidimus , kai eisiu pirsliaut liepos 23diena. Tai kad priimkit ir mane i buri. Vestuves apie 50 zmoniu.  wink.gif

Labas, o tai laikysim frontą kartu drinks_cheers.gif Sveika prisijungusi 4u.gif
2 žaidimas tai superinis thumbup.gif O dėl trečio - tai skaičiau senesnėse temutėse, tai viena mergina kitai su smailu kulniuku koją buvo smarkiai sužalojusi doh.gif
O aš šiandien kalbėjau su jaunąja savo, tai esu giliam džiugesy, nes pati parašė, kad vestuvių akcentas bus violetinė-geltona, net ir nuotraukas atsiuntė:[attachmentid=210847] [attachmentid=210848]
Tai dabar reikės ieškot tokių, tik dramblinių, arba skambint Dženiferei su Angelina ir klaust, iš kur jos gavo lotuliukas.gif
Dar labai užsisvaigau dėl projektoriaus - jaunoji irgi sakė, kad apie tai galvojo, tai tikrai likau patenkinta, kad mūsų mintys sutampa wub.gif
Norėčiau dar ir filmuką sukurt, bet nemoku montuot doh.gif O dar ir internetas mano nušauk briedį" blink.gif
Merginos, kas per tiltą organizavot ne nešimą, o pervažiavimą su paspirtukais? Iš kur gavot? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif smile.gif smile.gif Turiu toki klausimeli, del pirslio juostos, kas turi ja pasirupint(pirsliai ar jaunieji?) ir kas ja uzsega pirsliui,(man rodos jaunoji?)
Atsakyti
QUOTE(irena0902 @ 2011 03 11, 17:39)
Sveikutes smile.gif  smile.gif  smile.gif Turiu toki klausimeli, del pirslio juostos, kas turi ja pasirupint(pirsliai ar jaunieji?) ir kas ja uzsega pirsliui,(man rodos jaunoji?)

taip jaunoji rupinasi ir risa
Atsakyti
QUOTE(irena0902 @ 2011 03 11, 17:39)
Sveikutes smile.gif  smile.gif  smile.gif Turiu toki klausimeli, del pirslio juostos, kas turi ja pasirupint(pirsliai ar jaunieji?) ir kas ja uzsega pirsliui,(man rodos jaunoji?)

Juosta mums parupyno jaunieji, o pirsliui uzryso jaunoji, o jaunikis isege gele ir iteike puokste svociai
Atsakyti
O dėl trečio - tai skaičiau senesnėse temutėse, tai viena mergina kitai su smailu kulniuku koją buvo smarkiai sužalojusi doh.gif
Nu kai as sokinejau, tai apsiejo viskas gerai smile.gif reiskia ieskant, reikes ziuret i merginu kulniukus wink.gif
Del rubu mano jaunoji pasake kaip noriu, nu ir gerai nereikes bent del spalvos sukt galvos. Gal galit atsiust, kaip galeciau prisijungt prie jusu? Kadangi vestuvese reikes pakalbet ir lenkiskai, ir letuviskai , radau dar lenku kalba kai ka, galeciau idet, gal kam praverstu.
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 03 11, 17:32)

Merginos, kas per tiltą organizavot ne nešimą, o pervažiavimą su paspirtukais? Iš kur gavot? 4u.gif

pasiskolinau paspirtukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Radau keleta patarimu jauniesiems :
Kad gyventumėte ilgai ir laimingai, būtina meilė, supratimas, kantrybė ir mažiausiai du televizoriai, bei du kompiuteriai.
Mašiną, kaip ir žmoną, reikia rinktis tokią, kad malonintų tave, o ne tavo pažįstamus meistrus.
Pažadai – tolimi špygos giminaičiai… biggrin.gif
Gal tiks kam ax.gif
Atsakyti
Labutis visoms, 4u.gif as irgi labai noreciau kad priimtumet i savo buri mes busim pirsliai liepos 23 diena:)kiek pastebejau tai tikrai ne vieninteliai :Dpirmas kartas, todel kiek baisoka ir net nezinau nuo ko pradeti ir i ka atkreipti demesi.. paskaiciau ir labai visomis zaviuosi, tokios visos pilnos ideju, darpstuoles smile.gif tikiuosi pagelbesit ir patasit kad pirmosios vestuves nebutu kaip prisviles blynas smile.gif

QUOTE(adddi @ 2011 03 04, 11:41)
Sveikos svociutes, jungiuosi ir as prie jusu. Pirsliausime liepos 30d.  Visas jau kaip ir aisku, jau ir scenarijus ipusejes, tik viena beda - isleidimas is namu. Mano jaunieji abu gyvena ne lt.  Ir abu is skirtingu miestu. Vestuves ir isleistuves vyks jaunikio mieste. isleisime irgi abu kartu is jaunikio namu. Gal galite pasidalinti idejomis, kaip isleisti jaunuosius is tu paciu namu. Nesugalvoju kaip cia idomiau padarius. Juk net zaidimukas joks neisiena, nebent jaunaji i kia kambari isvyti. Gal kas buvote panasioje situacijoje, kaip darete? Ieskojau beveik visose temelese, bet niekur nerandu. Sorry jei praleidau blush2.gif , nes dazniausiai ruosuosi tik naktimis, nes dienomis mazasis pipiras neleidzia...

Pas mus lygiai tokia pati situacija, kad islydejimas is vienu namu, tai irgi dalis scenarijaus atkrenta kai jaunikis atvyksta ir pan, tai irgi ieskau ideju kad nebutu tik pagraudenimai ir palaiminimai o kad butu smagu smile.gif

QUOTE(sriukis @ 2011 03 05, 00:23)
musu jaunieji bus tuose paciuose namuose ax.gif tai darysim su pinigeliais,kad idetu tiek,kiek planuoja gyvent su jaunaja meteliu,prasysim issirinkt,koki gyvenima nori nugyvent su jaunaja(saldu,rugstu,kartu) ir greiciausia kabinsim ant duru voratinkli su klausimukais... mirksiukas.gif

papasakokit placiau apie visas idejas? ka konkreciau siose situacijose turetu jaunieji daryti?

QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 07, 14:48)
musu saraselis zymiai ilgesnis
Serenija kovo 12

zuikute24 geguzes 7
amba geguzes 14
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28

edikute birzelio 4
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18

Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27

agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27

asm irgi noreciau i sarasiuka biggrin.gif
Atsakyti
Serenija kovo 12

zuikute24 geguzes 7
amba geguzes 14
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28

edikute birzelio 4
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18

Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
Neklauzadux liepos 23
Buzialis liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27
adddi liepos 30

agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27
gossip.gif
Atsakyti

papasakokit placiau apie visas idejas? ka konkreciau siose situacijose turetu jaunieji daryti?

sveikute. na pasiskaitinek ankstesnes temutes, ten rasi visus atsakimus, laiko dar turi. viska rasi net scenarijus, tik reik nepatinget biggrin.gif labai daug sauniu ideju merginos pririnke ir klausimu neliks 4u.gif
Atsakyti
O taip sauniu ideju tai tikrai cia laabai daug smile.gif smagu kad dalinates smile.gif as perskaiciau dar tik sita temele bet ir tai jau kiek ideju prisirinkau,o visas temeles perskaicius tai manau tikrai viskas bus zymiai lengviau smile.gif ir nebebus taip baisu smile.gif
beje norejau paklausti, gal labiau tu kurios jau pirsliavusios vestuvese kiek mazdaug islaidu buna? pas mus zmoniu tarp 30-40 mane visi labai gazdina kad nerealios sumos iseina, o as manau kitaip smile.gif
Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti