Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

QUOTE(Serenija @ 2011 03 08, 13:17)
pasirodysiu ka jau pasidariau  blush2.gif  tikiuos mano jaunoji cia neuzklysta  biggrin.gif

Superiniai darbeliai thumbup.gif O man ypatingai grazus tortas wub.gif Negaliu atsiziureti 4u.gif

QUOTE(simoselis @ 2011 03 09, 12:57)
Na, mergaitės, bet jūs ir duodate vaizdų thumbup.gif  Susiėmiau ir perskaičiau dvi temas (šią ir prieš tai buvusią) cool.gif Rezultatas:
O čia dar tik dvi (jei sąžiningai, tai tik 1,5) temos... doh.gif

Ir as kol kas tik skaitau... Bet jau tuoj tuoj reikes imtis darbo smile.gif

QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2011 03 09, 14:25)
Jei jaunieji neturi tevu,manau dar galima  ,zidini perleisti per visu sveciu rankas,kad atkeliautu iki jaunuju,kad iskiekvienos seimos pasiimtu tai,kas yra graziausia g.gif

Grazi mintis smile.gif As dar isivaizduoju, kad galima prasyti ir kriksto teveliu, jei jie bus vestuvese.
Atsakyti
aciu uz komplimentus mergaites blush2.gif
o del zidinio,tai turbut pasinaudosiu ta ideja,kad mes uzdegsim.
Baigineju scenariju, reiks dar su vyru pasirepetuot biggrin.gif

idedu toki scenarijaus plana, ivertinkit ar uzteks?
1. Namai- tauriu iteikimas ir tostas.
2. Rotuse.
3.Tiltas - jaunosios nesimas, seimynines laimes recepto kurimas.
4. Kapines- tarsime keleta zodziu,ir tylos minute.\
5. Fotosesija botanikos sode. ( ten nieko nesugalvojau,manau isgersim sampes uzkasim, ir pasifotkinsim, tiesa sakant nesu ten buvus tai neisivaizduoju,net ka galetu ten nuveikt.)
6. Gryzimas - jei bus stalo ispirkimas
7. prisistatymas, kur buvom,ka veikem.
8. Tostas uz tevus, pagerbimas tylos minute.
9. Pazadu tortas
10 Komendantu rinkimai
11. Seimos zidinio uzdegimas
12.Paskelbimas seimininkais ir jumoristiniai patarimai
13. Darbu pasidalijimas
14. Jumoristines priesaikos vienas kitam
15. Paklodes iteikimas
16. Jei bus laiko blaivumo testas.
Atsakyti
QUOTE(Serenija @ 2011 03 09, 18:46)
aciu uz komplimentus mergaites  blush2.gif
Baigineju scenariju, reiks dar su vyru pasirepetuot  biggrin.gif

idedu toki scenarijaus plana, ivertinkit ar uzteks?
1. Namai- tauriu iteikimas ir tostas.
2. Rotuse.
3.Tiltas - jaunosios nesimas, seimynines laimes recepto kurimas.
4. Kapines- tarsime keleta zodziu,ir tylos minute.\
5. Fotosesija botanikos sode. ( ten nieko nesugalvojau,manau isgersim sampes uzkasim, ir pasifotkinsim, tiesa sakant nesu ten buvus tai neisivaizduoju,net ka galetu ten nuveikt.)
6. Gryzimas - jei bus stalo ispirkimas
7. prisistatymas, kur buvom,ka veikem.
8. Tostas uz tevus, pagerbimas tylos minute.
9. Pazadu tortas
10 Komendantu rinkimai
11. Seimos zidinio uzdegimas
12.Paskelbimas seimininkais ir jumoristiniai patarimai
13. Darbu pasidalijimas
14. Jumoristines priesaikos vienas kitam
15. Paklodes iteikimas
16. Jei bus laiko blaivumo testas.

kadangi lauke dar nera taip silta ir pulkas yra (jei gerai supratau) tai siulyciau lauke kol jaunieji fotkinsis koki zaidima su judesiu suzaist kad nebutu taip salta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Serenija @ 2011 03 09, 16:46)
aciu uz komplimentus mergaites  blush2.gif
Baigineju scenariju, reiks dar su vyru pasirepetuot  biggrin.gif

Botanikos sode, jei tai Kaunas gal i oranzerija eisit, tai ten vietos minimaliai, tik takeliai tokie, apsisukt neina, bet siaip lauke yra tokia faina pavesine, va ten gal mini piknika pasidarysit alc.gif tai pazaiskit rimtai ka, nes salta bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 09, 20:33)
Botanikos sode, jei tai Kaunas gal i oranzerija eisit, tai ten vietos minimaliai, tik takeliai tokie, apsisukt neina, bet siaip lauke yra tokia faina pavesine, va ten gal mini piknika pasidarysit  alc.gif tai pazaiskit rimtai ka, nes salta bus  mirksiukas.gif

jo sake,kad i oranzerija, ir kad ten leis stala pasidengt, sake,kad ten +20C. g.gif

na toks tas ir pulkas be musu ir jaunuju dar 3 zmones g.gif tai nelabai ka ir pazaisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Serenija @ 2011 03 10, 10:46)
jo sake,kad i oranzerija, ir kad ten leis stala pasidengt, sake,kad ten +20C. g.gif

na toks tas ir pulkas  be musu ir jaunuju dar 3 zmones  g.gif tai nelabai ka ir pazaisi  g.gif

nu gal ir yra ten vietos kur stalui pasidengt, gal tada buvo perdaug zmoniu tai nemaciau g.gif
Atsakyti
sveikutes svociutes,as ir vis dar skaitau temas senas,tai ir cia uzsukti mazai tenka,siandien pabludus esu rrrhhhhhhh schmoll.gif printeris nepriima dazu nors originalius pirkau nesuprantu,su pirsliu susisiekti niekaip nesigauna,oi ne mano diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erika0518 @ 2011 03 10, 14:16)
sveikutes svociutes,as ir vis dar skaitau temas senas,tai ir cia uzsukti mazai tenka,siandien pabludus esu rrrhhhhhhh schmoll.gif  printeris nepriima dazu nors originalius pirkau nesuprantu,su pirsliu susisiekti niekaip nesigauna,oi ne mano diena  doh.gif

O jus irgi su svetimi pirsliu svociausit g.gif ?
Zekit koks geras zaidimas manau labai tinkamas vestuvems iš dėžučių, pritvirtintų prie juosmens, išpurtyti kamuoliukus. Ten per ta laida kur penktadieniais vakarais per LNK rodo, siaip neziuriu jos, bet zaidimas tai uzkliuvo, gal reikia itraukti i scenariju g.gif
Atsakyti
As jau gavau siandien suknele su kuria svociausiu, dabar kaskaip reiks svorio numest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 10, 17:26)
O jus irgi su svetimi pirsliu svociausit  g.gif ?
Zekit koks geras zaidimas manau labai tinkamas vestuvems iš dėžučių, pritvirtintų prie juosmens, išpurtyti kamuoliukus. Ten per ta laida kur penktadieniais vakarais per LNK rodo, siaip neziuriu jos, bet zaidimas tai uzkliuvo, gal reikia itraukti i scenariju  g.gif

super zaidimukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif reiktu ir man kokioj scenarijaus vietoj ikist blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, na akys jau baigia išvarvėt nuo svočių temų skaitymo doh.gif Ir sprandą pakaudo, vaikai rėkia, paršiukai nešerti lotuliukas.gif
Tai aš čia nors ne į temą, bet biškį noriu atsiplėšt nuo skaitymo ir pabarškint klaviatūrą. Niekur neradau beskaitydama (gal tiesiog dar nepriėjau) tokios dovanos-atrakcijos. Mama prieš savo vestuves (antrąsias, jos vyko prieš 4 metus) pakalbėjo su tokia pažįstama ir sumokėjo jai 50 lt, kad ateitų į vestuves suvaidint. Mama man buvo apie tai minėjus, bet aš visai užmiršus tai buvau, tai beveik ir betikėti buvau pradėjusi biggrin.gif Esmė tokia - balius pačiam įkaršty, visi įraudę, linksmi ir su trenksmu atsidaro durys. O ten - žavi graži "bomžė" su skarmalais ir mėlyne paaky. Rankose dar laikė įvyniotas dvi lėles (a la lėliukai maži). Iškart puolė prie jaunikio akių draskyt - ką tu čia veiki ir bla bla bla. Jaunikis iš pradžių irgi pasimetė, bet paskui jau atgavo natūralią veido spalvą (paskui sakė, kad tik neatsiminė, kur ją buvo matęs), o visi spoksojo nuščiuvę ir išsižioję. Mama vaidino labai įsižeidusią ir kažko paklausė tos aktorės (kur tu gyveni, ar ką veiki - kažką panašaus), tai ta atšovė - ar kai tavęs namie nėra? thumbup.gif Žodžiu, cirkas buvo nerealus. Paskui dar ta bomžiukė pravedė kelis žaidimus ir dingo.
Na, aš čia labai neaiškiai rašau, nes tiesiog neatsimenu visų smulkmenų, bet esmė ta, kad jaunikis turi paslapčių - nesantuokinių vaikų ir pan. Labai svarbu, kad nebūtų labai jautriai reguojančių, o ir kad jaunikis neprastą humoro jausmą turėtų. Mums pasitaikė moteriškė, neieškanti žodžio kišenėje, tai beveik visi ir patikėjo drinks_cheers.gif smile.gif Gal ir per žiauru būtų tikrose vestuvėse, bet man tai patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 03 10, 19:15)
Sveikos, na akys jau baigia išvarvėt nuo svočių temų skaitymo doh.gif  Ir sprandą pakaudo, vaikai rėkia, paršiukai nešerti lotuliukas.gif
Tai aš čia nors ne į temą, bet biškį noriu atsiplėšt nuo skaitymo ir pabarškint klaviatūrą. Niekur neradau beskaitydama (gal tiesiog dar nepriėjau) tokios dovanos-atrakcijos. Mama prieš savo vestuves (antrąsias, jos vyko prieš 4 metus) pakalbėjo su tokia pažįstama ir sumokėjo jai 50 lt, kad ateitų į vestuves suvaidint. Mama man buvo apie tai minėjus, bet aš visai užmiršus tai buvau, tai beveik ir betikėti buvau pradėjusi biggrin.gif Esmė tokia - balius pačiam įkaršty, visi įraudę, linksmi ir su trenksmu atsidaro durys. O ten - žavi graži "bomžė" su skarmalais ir mėlyne paaky. Rankose dar laikė įvyniotas dvi lėles (a la lėliukai maži). Iškart puolė prie jaunikio akių draskyt - ką tu čia veiki ir bla bla bla. Jaunikis iš pradžių irgi pasimetė, bet paskui jau atgavo natūralią veido spalvą (paskui sakė, kad tik neatsiminė, kur ją buvo matęs), o visi spoksojo nuščiuvę ir išsižioję. Mama vaidino labai įsižeidusią ir kažko paklausė tos aktorės (kur tu gyveni, ar ką veiki - kažką panašaus), tai ta atšovė - ar kai tavęs namie nėra?  thumbup.gif Žodžiu, cirkas buvo nerealus. Paskui dar ta bomžiukė pravedė kelis žaidimus ir dingo.
Na, aš čia labai neaiškiai rašau, nes tiesiog neatsimenu visų smulkmenų, bet esmė ta, kad jaunikis turi paslapčių - nesantuokinių vaikų ir pan. Labai svarbu, kad nebūtų labai jautriai reguojančių, o ir kad jaunikis neprastą humoro jausmą turėtų. Mums pasitaikė moteriškė, neieškanti žodžio kišenėje, tai beveik visi ir patikėjo drinks_cheers.gif smile.gif Gal ir per žiauru būtų tikrose vestuvėse, bet man tai patiko blush2.gif

Na man irgi patina tokia bajeriukai, super super. Mano pazistamu vestuvese draugai buvo uzsake VERKA SERDIUCKA su savo MAMA. Visiems labai patiko thumbup.gif Tiesa, girdejau, kad aina nemaza, apie 600 LT 2 val su dainomis, zaidimais ir pan.

Papildyta:
Prasau itraukti mane i svociu sarasa, svociausiu balandzio 30. Laiko visai nedaug, o pakviete tik si sekmadieni.
Neisivaizduoju kaip as spesiu pasiruosti....
Neturiu nei sukneles, nei scenarijaus, o zmoniu tai 100 doh.gif
Atsakyti