Sveikos, na akys jau baigia išvarvėt nuo svočių temų skaitymo
Ir sprandą pakaudo, vaikai rėkia, paršiukai nešerti
Tai aš čia nors ne į temą, bet biškį noriu atsiplėšt nuo skaitymo ir pabarškint klaviatūrą. Niekur neradau beskaitydama (gal tiesiog dar nepriėjau) tokios dovanos-atrakcijos. Mama prieš savo vestuves (antrąsias, jos vyko prieš 4 metus) pakalbėjo su tokia pažįstama ir sumokėjo jai 50 lt, kad ateitų į vestuves suvaidint. Mama man buvo apie tai minėjus, bet aš visai užmiršus tai buvau, tai beveik ir betikėti buvau pradėjusi
Esmė tokia - balius pačiam įkaršty, visi įraudę, linksmi ir su trenksmu atsidaro durys. O ten - žavi graži "bomžė" su skarmalais ir mėlyne paaky. Rankose dar laikė įvyniotas dvi lėles (a la lėliukai maži). Iškart puolė prie jaunikio akių draskyt - ką tu čia veiki ir bla bla bla. Jaunikis iš pradžių irgi pasimetė, bet paskui jau atgavo natūralią veido spalvą (paskui sakė, kad tik neatsiminė, kur ją buvo matęs), o visi spoksojo nuščiuvę ir išsižioję. Mama vaidino labai įsižeidusią ir kažko paklausė tos aktorės (kur tu gyveni, ar ką veiki - kažką panašaus), tai ta atšovė - ar kai tavęs namie nėra?
Žodžiu, cirkas buvo nerealus. Paskui dar ta bomžiukė pravedė kelis žaidimus ir dingo.
Na, aš čia labai neaiškiai rašau, nes tiesiog neatsimenu visų smulkmenų, bet esmė ta, kad jaunikis turi paslapčių - nesantuokinių vaikų ir pan. Labai svarbu, kad nebūtų labai jautriai reguojančių, o ir kad jaunikis neprastą humoro jausmą turėtų. Mums pasitaikė moteriškė, neieškanti žodžio kišenėje, tai beveik visi ir patikėjo
Gal ir per žiauru būtų tikrose vestuvėse, bet man tai patiko
Šiaip tai aš angelas, tiesiog ant šluotos greičiau...