Serenija super viskas atrodo, net akys atsigavo
Nu SUPERINIAI Serenijos darbeliai
Serenija
tortuko foto isikeliau i worda ir pratempiau kiek imanoma susimazinus parastes iki minimumo jei neiseina parasykit pastukus i az ir atsiusiu
tortuko foto isikeliau i worda ir pratempiau kiek imanoma susimazinus parastes iki minimumo jei neiseina parasykit pastukus i az ir atsiusiu
dekui merginos
nors tose taurese,man vistiek kazkas nepatinka bet jau nebera nei laiko nei minciu pakeist
kelios dienos beliko ,ir toks jausmas,kad kazka pamirsiu pasidaryt
klausykit man klausimas vienas ir su vyru tariames,bet nezinom kaip daryt seimos zidiny iteiksim mes ir ji uzdegsim,nes tevu nei is vienos puses nebera,tai ar geriau mums kai niekas nematys ta zvakute uzdegt ir tada jau oficialiai iteikt zidini,ar vis del to viesai uzsidegti zvake,ir iziebt ji? MB artimiausia jaunosios gimine, nui niekaip neismasau kaip geriau butu
nors tose taurese,man vistiek kazkas nepatinka bet jau nebera nei laiko nei minciu pakeist
klausykit man klausimas vienas ir su vyru tariames,bet nezinom kaip daryt seimos zidiny iteiksim mes ir ji uzdegsim,nes tevu nei is vienos puses nebera,tai ar geriau mums kai niekas nematys ta zvakute uzdegt ir tada jau oficialiai iteikt zidini,ar vis del to viesai uzsidegti zvake,ir iziebt ji? MB artimiausia jaunosios gimine, nui niekaip neismasau kaip geriau butu
QUOTE(Inga:) @ 2011 02 23, 13:24)
Aš dvejoms vestuvėms dariau medinius. Beržą pjaustėm po 1 - 1,5 cm storio. džiovinom, šiek tiek šlifavom ir po to piešėm simsonų filmukų tematika pieštukais.
Ir visai neblogai gavosi...
Tik tokią nuotrauką teradau parodymui, jei labai reikės tai suveiskiu iš arčiau.
http://public.fotki....ms/medalis.html
Ir visai neblogai gavosi...
Tik tokią nuotrauką teradau parodymui, jei labai reikės tai suveiskiu iš arčiau.
http://public.fotki....ms/medalis.html
Inga, peržiūrėjau Jūsų foto - gal galite pakomentuoti kas tai Pažadų tortas? ačiū labai iš anksto
QUOTE(grranata @ 2011 03 08, 22:16)
Inga, peržiūrėjau Jūsų foto - gal galite pakomentuoti kas tai Pažadų tortas? ačiū labai iš anksto
Jei perskaitytumet bent sia tema, tikrai rastumet atsakyma kas tas Pazadu tortas
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 09, 09:34)
Jei perskaitytumet bent sia tema, tikrai rastumet atsakyma kas tas Pazadu tortas
as po truputi vel kibau i darbus vel skaitau temas
QUOTE(Serenija @ 2011 03 08, 23:11)
dekui merginos
mano manymu, jai zidinio negali uzdegt tevai, tai jus laisvai galit jug jus seima ir galit tai pabrezt kad perduodat savo darnios seimos silumosirttt ar kazka pns, dalele ir uzdegt tada zvakelem zidini.
Sveikos koleges jau perskaiciau puse temu, bet dar neradau atsakymo kur Kaune galeciau gauti netikra santuokos liudijima, gal kuri zinot ?
Na, mergaitės, bet jūs ir duodate vaizdų Susiėmiau ir perskaičiau dvi temas (šią ir prieš tai buvusią) Rezultatas:
17 lapų nukopijuotų jūsų postų, minčių, paveiksliukų, ar šiaip pastebėjimų;
pusė sąsiuvinio laaaaaaabai padrikų minčių (kažin, ar praėjus kuriam laikui suprasiu ten ką nors );
kokia 10 trafaretų, kortelių, pavyzdžių ir pan.
Taigi kaipgis, pamiršau paminėti išvarvėjusias akis ir nuo juoko skaudančius žandus. O čia dar tik dvi (jei sąžiningai, tai tik 1,5) temos...
17 lapų nukopijuotų jūsų postų, minčių, paveiksliukų, ar šiaip pastebėjimų;
pusė sąsiuvinio laaaaaaabai padrikų minčių (kažin, ar praėjus kuriam laikui suprasiu ten ką nors );
kokia 10 trafaretų, kortelių, pavyzdžių ir pan.
Taigi kaipgis, pamiršau paminėti išvarvėjusias akis ir nuo juoko skaudančius žandus. O čia dar tik dvi (jei sąžiningai, tai tik 1,5) temos...
Jei jaunieji neturi tevu,manau dar galima ,zidini perleisti per visu sveciu rankas,kad atkeliautu iki jaunuju,kad iskiekvienos seimos pasiimtu tai,kas yra graziausia
QUOTE(Serenija @ 2011 03 08, 13:17)
aciu,dabar bent isivaizduosiu kaip atrodo
pasirodysiu ka jau pasidariau tikiuos mano jaunoji cia neuzklysta
tortas
akmenukai
Taures (dvi savaites galva sukau kaip dekoruot tikiuosi jauniesiems patiks )
pasirodysiu ka jau pasidariau tikiuos mano jaunoji cia neuzklysta
tortas
akmenukai
Taures (dvi savaites galva sukau kaip dekoruot tikiuosi jauniesiems patiks )
ui kaip viskas grazu nu nerealiai padirbeta as tai tingine nieko dar nedarau...dar tik jusu kuriniais groziuosi