Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

Serenija super viskas atrodo, net akys atsigavo bigsmile.gif
Atsakyti
Nu SUPERINIAI Serenijos darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Serenija wub.gif wub.gif wub.gif
tortuko foto isikeliau i worda ir pratempiau kiek imanoma susimazinus parastes iki minimumo mirksiukas.gif jei neiseina parasykit pastukus i az ir atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui merginos blush2.gif
nors tose taurese,man vistiek kazkas nepatinka doh.gif bet jau nebera nei laiko nei minciu pakeist schmoll.gif
kelios dienos beliko blink.gif ,ir toks jausmas,kad kazka pamirsiu pasidaryt doh.gif
klausykit man klausimas vienas ir su vyru tariames,bet nezinom kaip daryt doh.gif seimos zidiny iteiksim mes ir ji uzdegsim,nes tevu nei is vienos puses nebera,tai ar geriau mums kai niekas nematys ta zvakute uzdegt ir tada jau oficialiai iteikt zidini,ar vis del to viesai uzsidegti zvake,ir iziebt ji? g.gif MB artimiausia jaunosios gimine, nui niekaip neismasau kaip geriau butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga:) @ 2011 02 23, 13:24)
Aš dvejoms vestuvėms dariau medinius. Beržą pjaustėm po 1 - 1,5 cm storio. džiovinom, šiek tiek šlifavom ir po to piešėm simsonų filmukų tematika pieštukais.
Ir visai neblogai gavosi...
Tik tokią nuotrauką teradau parodymui, jei labai reikės tai suveiskiu iš arčiau.
http://public.fotki....ms/medalis.html

Inga, peržiūrėjau Jūsų foto - gal galite pakomentuoti kas tai Pažadų tortas? ačiū labai iš anksto
Atsakyti
QUOTE(grranata @ 2011 03 08, 22:16)
Inga, peržiūrėjau Jūsų foto - gal galite pakomentuoti kas tai Pažadų tortas? ačiū labai iš anksto

Jei perskaitytumet bent sia tema, tikrai rastumet atsakyma kas tas Pazadu tortas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 09, 09:34)
Jei perskaitytumet bent sia tema, tikrai rastumet atsakyma kas tas Pazadu tortas  4u.gif

drinks_cheers.gif
as po truputi vel kibau i darbus vel skaitau temas
Atsakyti
QUOTE(Serenija @ 2011 03 08, 23:11)
dekui merginos  blush2.gif 
nors tose taurese,man vistiek kazkas nepatinka  doh.gif  bet jau nebera nei laiko nei minciu pakeist  schmoll.gif
kelios dienos beliko  blink.gif ,ir toks jausmas,kad kazka pamirsiu pasidaryt  doh.gif
klausykit man klausimas vienas ir su vyru tariames,bet nezinom kaip daryt  doh.gif seimos zidiny iteiksim mes ir ji uzdegsim,nes tevu nei is vienos puses nebera,tai ar geriau mums kai niekas nematys ta zvakute uzdegt ir tada jau oficialiai iteikt zidini,ar vis del to viesai uzsidegti zvake,ir iziebt ji?  g.gif  MB artimiausia jaunosios gimine, nui niekaip neismasau kaip geriau butu  doh.gif

mano manymu, jai zidinio negali uzdegt tevai, tai jus laisvai galit jug jus seima ir galit tai pabrezt kad perduodat savo darnios seimos silumosirttt ar kazka pns, dalele ir uzdegt tada zvakelem zidini.
Atsakyti
Sveikos koleges smile.gif jau perskaiciau puse temu, bet dar neradau atsakymo kur Kaune galeciau gauti netikra santuokos liudijima, gal kuri zinot ? 4u.gif
Atsakyti
Na, mergaitės, bet jūs ir duodate vaizdų thumbup.gif Susiėmiau ir perskaičiau dvi temas (šią ir prieš tai buvusią) cool.gif Rezultatas:
17 lapų nukopijuotų jūsų postų, minčių, paveiksliukų, ar šiaip pastebėjimų;
pusė sąsiuvinio laaaaaaabai padrikų minčių (kažin, ar praėjus kuriam laikui suprasiu ten ką nors doh.gif );
kokia 10 trafaretų, kortelių, pavyzdžių ir pan. wub.gif
Taigi kaipgis, pamiršau paminėti išvarvėjusias akis ir nuo juoko skaudančius žandus. O čia dar tik dvi (jei sąžiningai, tai tik 1,5) temos... doh.gif
Atsakyti
Jei jaunieji neturi tevu,manau dar galima ,zidini perleisti per visu sveciu rankas,kad atkeliautu iki jaunuju,kad iskiekvienos seimos pasiimtu tai,kas yra graziausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Serenija @ 2011 03 08, 13:17)
aciu,dabar bent isivaizduosiu kaip atrodo  biggrin.gif

pasirodysiu ka jau pasidariau  blush2.gif  tikiuos mano jaunoji cia neuzklysta  biggrin.gif

tortas
user posted image

akmenukai

user posted image

Taures (dvi savaites galva sukau kaip dekoruot  doh.gif tikiuosi jauniesiems patiks  g.gif )
user posted image

ui kaip viskas grazu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nu nerealiai padirbeta thumbup.gif as tai tingine blush2.gif nieko dar nedarau...dar tik jusu kuriniais groziuosi lotuliukas.gif
Atsakyti