Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

[quote=L'una,2011 02 18, 16:48]
Sveikutes. tikiuosiu priimsit i buri. Draugai pakviete buti liudininkais, bet reiks viska daryti. Vesele bus 1d, tai jau nuo dabar pradedu ziurinetis viska.

sriukis geguzes 14

Edikute birzelio 4
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18

Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Sandrozka liepos 2
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
L'una liepos 23d.

zylute 1 rugpjūčio 27
karamele_21 rugpjūčio 27 ir liepos 23
agora26 rugpjūčio 6

Atsakyti
musu saraselis zymiai ilgesnis
Serenija kovo 12

zuikute24 geguzes 7
amba geguzes 14
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28

edikute birzelio 4
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18

Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
Boruzite liepos 16
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27

agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27
Atsakyti
QUOTE(adddi @ 2011 03 04, 10:41)
Sveikos svociutes, jungiuosi ir as prie jusu. Pirsliausime liepos 30d.  Visas jau kaip ir aisku, jau ir scenarijus ipusejes, tik viena beda - isleidimas is namu. Mano jaunieji abu gyvena ne lt.  Ir abu is skirtingu miestu. Vestuves ir isleistuves vyks jaunikio mieste. isleisime irgi abu kartu is jaunikio namu. Gal galite pasidalinti idejomis, kaip isleisti jaunuosius is tu paciu namu. Nesugalvoju kaip cia idomiau padarius. Juk net zaidimukas joks neisiena, nebent jaunaji i kia kambari isvyti. Gal kas buvote panasioje situacijoje, kaip darete? Ieskojau beveik visose temelese, bet niekur nerandu. Sorry jei praleidau blush2.gif , nes dazniausiai ruosuosi tik naktimis, nes dienomis mazasis pipiras neleidzia...

Kai as tekejau islydetuves vyko is mano namu, nes MB yra is kito miesto. Tai MB su pabroliais atvaziavo iki mano namu ir toliau jau vyko kaip svocia buvo pasiruosus. Tiesa MB tevukai jau buvo pas mus ir visi drauge po to pajudejom is namu 4u.gif

Mes geguzes 27 d. uzkviesti but liudininkais, tik viskas vyks "siauram" artimiausiu zmoniu rate. Tai dabar skaitineju ir galvoju ka cia simboliskai pasiruost, kad butu ydomu, prasminga ir saikinga biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš į jūsų būrelį 4u.gif Kaip matau, čia svarbi piršliavimo data (kaip nėštukėm gimdymo, chi chi chi), tai nuosprendį sau pasirašysim liepos 23 cool.gif .
Esu šituose reikaluose dar žalia. LABAI LABAI žalia. Todėl tikiuosi, jūsų temelę paskaičiusi bent kiek išprusti, nes laikas jau tirpsta, o dar nieko nesižiūrėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 07, 14:48)
musu saraselis zymiai ilgesnis
Serenija kovo 12

zuikute24 geguzes 7
amba geguzes 14
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28

edikute birzelio 4
jovituxss birzelio 4
jogurtele birzelio 10
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18

Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
Boruzite liepos 16
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27

agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27

Pries kelias dieneles prisistaciau, bet vis dingstu is sarasiuko blush2.gif Matyt, teks pasikartoti smile.gif
Mes debiutuosime birzelio 10 d. Buvo labai labai netiketas prasymas buti pirsliais smile.gif Laiko nera daug, bet ir ne taip mazai... Kol kas sunkokai sekasi su visais planavimais, nes jauciuosi kaip studente, kuri viska nukels paskutinei nakciai smile.gif Na, tikiuosi, kad nepritruks vienos smile.gif
O siuo metu skaitineju svociu temeles ir renkuosi idejas, o veliau pritaikysime vestuviu scenarijui smile.gif Ka imanoma noreciau pati savo rankytemis pasigaminti, nes esu didele ranku darbo grozybiu megeja smile.gif
O dar siek tiek galvele skauda ir del pirslienes aprangos, sukuosenos, makiazo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 02, 11:15)
as nieko nemastau galvoju gal muzikantai ka sumastys  g.gif  nes kiek pamenu tai per mano vestuves tai muzikantai su daina visus supazindino (tas svecias kurio varda pasakydavo turedavo atsistoti ir isgerti o jei pasitaike kad yra du sveciai tokiu vartu tai gaudavo ir jis atsistoti kartu) ilgai neuztruko nors irgi 50 sveciu buvo tik ta daina labai jau linksma buvo nepamenu zodziu lotuliukas.gif
Papildyta:

kalendorius tai tas maziukas 6x9 cm  (kaina 1 vnt 55 ct) matavau i mano dezute telpa as ja pasididinau per visa a4 lapa ax.gif  mirksiukas.gif

sveikute, karamele 21, perskaiciau kad padidinai torto sablona per a4 blush2.gif norejau paprasyti ,jei imanoma, kad atsiustum,nes as nemoku padidint mirksiukas.gif,,,liepos 23
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irena0902: 07 kovo 2011 - 23:59
Nu ka, pagal sarasa svociavimo sezona atidaro Serenija , tai lauksim svocios pyrago ir putojancio biggrin.gif
O as tai vis dar toje pacioje vietoje, nieko nepasidarius, matyt laukiu sventyto biggrin.gif . Tik siaip organizacinius dalykus derinu, kaip masinos, muzikantai...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As tai jau scenariju pabaigiau,saldainiam popieriukus pasidariau thumbup.gif
Liko viska susipirkti,irpadaryti visas smulkmenas,o jos daugiausia laiko ir uzima ax.gif Bet bent jau zinau ko reikes,tai ramu,potruputi ir pasidarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 08, 08:51)
Nu ka, pagal sarasa svociavimo sezona atidaro Serenija , tai lauksim svocios pyrago ir putojancio  biggrin.gif
O as tai vis dar toje pacioje vietoje, nieko nepasidarius, matyt laukiu sventyto  biggrin.gif . Tik siaip organizacinius dalykus derinu, kaip masinos, muzikantai...

aha, bet kiek dar reikalu ir darbu doh.gif o dar vaikai vienas po kito serga, tai itariu,kad liksiu paskutine nakti viska daryt doh.gif dar vakar suzinojom,kad MB ir nuotakos senelis reanimacijoj,ir prognozes daktaru labai blogos sad.gif tai labai bijom,kad nebutu, kaip tik ant vestuviu,nes tada jau labai durna situacija gaunasi- nei zenytis nei nesizenyt, bet tikimes,kad istems

Zinokit,neisivaizduoju kaip ta paklode iveikt doh.gif pradejau piest su markeriais,tai vaje vaje, kaip sunkiai spalvinasi doh.gif
Dar scenarijus iki galo nedarasytas, atrode,kad labai daug visko prisirinkau,bet dabar kai susideliojau,tai atrodo maza doh.gif
Klausykyt, gal kas turit pavyzdi, kaip atrodo ta darbu pasidalijimo ramune? vpati ideja man patiko,bet idomu paziuret kaip atrodo g.gif bandziau pagooglint,bet nieko neismete schmoll.gif
Atsakyti
Turiu tik tokia...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 08, 09:38)
Turiu tik tokia...

aciu,dabar bent isivaizduosiu kaip atrodo biggrin.gif

pasirodysiu ka jau pasidariau blush2.gif tikiuos mano jaunoji cia neuzklysta biggrin.gif

tortas
user posted image

akmenukai

user posted image

Taures (dvi savaites galva sukau kaip dekoruot doh.gif tikiuosi jauniesiems patiks g.gif )
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Serenija @ 2011 03 08, 13:17)
aciu,dabar bent isivaizduosiu kaip atrodo  biggrin.gif

pasirodysiu ka jau pasidariau  blush2.gif  tikiuos mano jaunoji cia neuzklysta  biggrin.gif

tortas
user posted image

akmenukai

user posted image

Taures (dvi savaites galva sukau kaip dekoruot  doh.gif tikiuosi jauniesiems patiks  g.gif )
user posted image

labai viskas grazu wub.gif wub.gif
tik va idomu kada as judet pradesiu. as jau noreciau ka daryt tai vyras vis gesina, sako dar spesim. na praeita kart paskutines dienas abu sedejom. kai reikejo smulkmenas pirkt, tai jis su sarasu stovejo ir sake , o as ieskojau, na mes viska kartu darem. si kart manau viskas bus paprasciau nes karta jau buvau, daug ka savais zodziais sakysiu, maziau skaitiniu desiu, nes nieks ju neklauso, daugiau zaidimu ir visokiu linksmu dalyku biggrin.gif
Papildyta:

dar patarimas, pasirinkit kelis linksmesnius tostus ar tinkancius anekdotus ir gale isidekit, kai pajausit bereikalinga pauze ar matysit kad kazko truksta, galesit iterpt. as praeita kart turejau ir atsirado kelios pauzes na tokios neuzimtos, kazko visi lauke, tai iterpaiu tinkanti tuo metu anekdota, visi pasijuokem ir pauzes neliko biggrin.gif
Papildyta:
karamele_21 galima ir man padidinta gabaleli. as visai su kompu prastai draugauju, nezinau net kaip poperiukus saldainiu reiks pasidaryt, ieskosiu kas padetu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele:): 08 kovo 2011 - 12:47