musu jaunieji bus tuose paciuose namuose tai darysim su pinigeliais,kad idetu tiek,kiek planuoja gyvent su jaunaja meteliu,prasysim issirinkt,koki gyvenima nori nugyvent su jaunaja(saldu,rugstu,kartu) ir greiciausia kabinsim ant duru voratinkli su klausimukais...
QUOTE(~Narnija~ @ 2011 03 04, 13:53)
Serenija kovo 12
zuikute24 geguzes 7
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18
Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27
agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27
įsirašau ir aš
zuikute24 geguzes 7
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18
Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27
agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27
įsirašau ir aš
prisijungiu ir as, rugsejo 10. dar toli, bet laikas bega
QUOTE(~Narnija~ @ 2011 03 04, 10:34)
Ai teisingai, dekui uz pastaba , pasiteisina tik kai sveciu nedaug. Pas mus pvz bus apie 30. Tai realiai jei po pora - gaunasi 15 pristatymu... Manau bus pats tas... Tiksliau tikiuosi
Ideja man ir patiko, kaika tik pakeisciau pagal save, bet ir pagalvojau jei zmoniu koks 80, tai labai jau uztruks viskas, o dabar kai pas jus tik tiek , tai bus gerai
QUOTE(amba @ 2011 03 06, 13:04)
Sveiki,
Jungiuosi ir as i jusu bureli. Pirma karta teks save isbandyti svocios vaidmenyje geguzes 14 d. Vestuves bus vienos dienos ir planuojama apie 40 sveciu, tad manau jau pats laikas pradeti ruostis.
Gal galite pasakyti kaip prisijungti prie svociu el. pasto?
Jungiuosi ir as i jusu bureli. Pirma karta teks save isbandyti svocios vaidmenyje geguzes 14 d. Vestuves bus vienos dienos ir planuojama apie 40 sveciu, tad manau jau pats laikas pradeti ruostis.
Gal galite pasakyti kaip prisijungti prie svociu el. pasto?
Kojas pirmiau apsilt reikia
kazko cia labai tylu paliko nagi svociutes rodomes ka nuveikem
Sedziu prie medaliu,darausi photoshopu ir vis nenuprendziu ant ko juos geriau klijuoti, gal nest i spaustuve,kad padarytu normalius kartoninius...zodziu kuo giliau i miska tuo daugiau medziu Pasidariau antrai dienai loterija, bereikia atsispausdint ir sudet i spalvotus vokus...sugalvojau padaryt viena voka su DIDZIUOJU PRIZU tai kazkam nuskils, nes tam prizui skirsiu apie 10-15Lt :Nupirkau jauniesiems sexy prijuostes pirmai nakciai,suderinau tai manau bus idomiai kai abu jaunieji bus jomis papuosti prie stalo plius dar gaus meiles simfonijos pagalvele, vaizdelis geras turetu buti na ir dar prigriebiau komendantams tarskynes, va tokie mano pirkiniai siam kartui
Papildyta:
Sveika prisijungus
Papildyta:
QUOTE(astiti @ 2011 03 05, 15:03)
prisijungiu ir as, rugsejo 10. dar toli, bet laikas bega
Sveika prisijungus
Brangiosios is kur trafaretus gaunate meiles simfonijai? Aciu
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 06, 20:47)
kazko cia labai tylu paliko nagi svociutes rodomes ka nuveikem
oi, as tai neiko nepradejus . Tiks scenariju turiu... Vis kazka mastau, bet neismastau nieko .Dbr va pakvietimus ruosiuosi daryt, ziuresiu kaip cia gausis . O tu karamele_21 jau viska pasiruosei?
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 07, 09:36)
oi, as tai neiko nepradejus . Tiks scenariju turiu... Vis kazka mastau, bet neismastau nieko .Dbr va pakvietimus ruosiuosi daryt, ziuresiu kaip cia gausis . O tu karamele_21 jau viska pasiruosei?
Labas darbštuolės, man vestuvės ne už kalnų, o aš dar ne labai ruošiuosi, tik scenarijų po truputį dėliojuos
uote=Lietaus lasas,2011 03 07, 10:36]
[/quote]
tu ka juokauji dar tik pradejau yra daug darbu bet kazkaip visi kiti per anksti daryti tortas gi nedulkes 4 menesius ir saldainiu negaliu lankstyti tik susikarpyti reik taip kad vestuves atidejau be to dabar suneliui kriksto rubus neriu tai ner kada prisest prie vestuviu
Papildyta:
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 03 07, 00:05)
Brangiosios is kur trafaretus gaunate meiles simfonijai? Aciu
as is sio paveikslelio kopijavau
Aciu as irgi sita buvau radus, reiks dabar kaska galvot kaip cia graziai padarius