Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

musu jaunieji bus tuose paciuose namuose ax.gif tai darysim su pinigeliais,kad idetu tiek,kiek planuoja gyvent su jaunaja meteliu,prasysim issirinkt,koki gyvenima nori nugyvent su jaunaja(saldu,rugstu,kartu) ir greiciausia kabinsim ant duru voratinkli su klausimukais... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Narnija~ @ 2011 03 04, 13:53)
Serenija kovo 12

zuikute24 geguzes 7
sriukis geguzes 14
~Narnija~ geguzes 14
erika0518 geguzes 21
Šypsenėlė 24 gegužės 28

jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18

Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27

agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27

įsirašau ir aš smile.gif

prisijungiu ir as, rugsejo 10. dar toli, bet laikas bega 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Narnija~ @ 2011 03 04, 10:34)
Ai teisingai, dekui uz pastaba  smile.gif , pasiteisina tik kai sveciu nedaug. Pas mus pvz bus apie 30. Tai realiai jei po pora - gaunasi 15 pristatymu... Manau bus pats tas... Tiksliau tikiuosi smile.gif

Ideja man ir patiko, kaika tik pakeisciau pagal save, bet ir pagalvojau jei zmoniu koks 80, tai labai jau uztruks viskas, o dabar kai pas jus tik tiek , tai bus gerai
Atsakyti
Sveiki,

Jungiuosi ir as i jusu bureli. Pirma karta teks save isbandyti svocios vaidmenyje ax.gif geguzes 14 d. Vestuves bus vienos dienos ir planuojama apie 40 sveciu, tad manau jau pats laikas pradeti ruostis.
Gal galite pasakyti kaip prisijungti prie svociu el. pasto?
Atsakyti
QUOTE(amba @ 2011 03 06, 13:04)
Sveiki,

Jungiuosi ir as i jusu bureli. Pirma karta teks save isbandyti svocios vaidmenyje ax.gif  geguzes 14 d. Vestuves bus vienos dienos ir planuojama apie 40 sveciu, tad manau jau pats laikas pradeti ruostis.
Gal galite pasakyti kaip prisijungti prie svociu el. pasto?

Kojas pirmiau apsilt reikia biggrin.gif
Atsakyti
kazko cia labai tylu paliko nagi svociutes rodomes ka nuveikem tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Sedziu prie medaliu,darausi photoshopu ir vis nenuprendziu ant ko juos geriau klijuoti, gal nest i spaustuve,kad padarytu normalius kartoninius...zodziu kuo giliau i miska tuo daugiau medziu doh.gif Pasidariau antrai dienai loterija, bereikia atsispausdint ir sudet i spalvotus vokus...sugalvojau padaryt viena voka su DIDZIUOJU PRIZU smile.gif tai kazkam nuskils, nes tam prizui skirsiu apie 10-15Lt :Nupirkau jauniesiems sexy prijuostes pirmai nakciai,suderinau tai manau bus idomiai kai abu jaunieji bus jomis papuosti prie stalo lotuliukas.gif plius dar gaus meiles simfonijos pagalvele, vaizdelis geras turetu buti lotuliukas.gif na ir dar prigriebiau komendantams tarskynes, va tokie mano pirkiniai siam kartui rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(astiti @ 2011 03 05, 15:03)
prisijungiu ir as, rugsejo 10. dar toli, bet laikas bega 4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Brangiosios is kur trafaretus gaunate meiles simfonijai? Aciu
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 06, 20:47)
kazko cia labai tylu paliko nagi svociutes rodomes ka nuveikem tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

oi, as tai neiko nepradejus blush2.gif . Tiks scenariju turiu... Vis kazka mastau, bet neismastau nieko g.gif .Dbr va pakvietimus ruosiuosi daryt, ziuresiu kaip cia gausis ax.gif . O tu karamele_21 jau viska pasiruosei?
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 07, 09:36)
oi, as tai neiko nepradejus  blush2.gif . Tiks scenariju turiu... Vis kazka mastau, bet neismastau nieko  g.gif .Dbr va pakvietimus ruosiuosi daryt, ziuresiu kaip cia gausis  ax.gif . O tu karamele_21 jau viska pasiruosei?

Labas darbštuolės, man vestuvės ne už kalnų, o aš dar ne labai ruošiuosi, tik scenarijų po truputį dėliojuos doh.gif
Atsakyti

uote=Lietaus lasas,2011 03 07, 10:36]
oi, as tai neiko nepradejus blush2.gif . Tiks scenariju turiu... Vis kazka mastau, bet neismastau nieko g.gif .Dbr va pakvietimus ruosiuosi daryt, ziuresiu kaip cia gausis ax.gif . O tu karamele_21 jau viska pasiruosei?
[/quote]
tu ka juokauji dar tik pradejau blush2.gif yra daug darbu bet kazkaip visi kiti per anksti daryti tortas gi nedulkes 4 menesius ir saldainiu negaliu lankstyti tik susikarpyti reik taip kad vestuves atidejau ax.gif be to dabar suneliui kriksto rubus neriu tai ner kada prisest prie vestuviu doh.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 03 07, 00:05)
Brangiosios is kur trafaretus gaunate meiles simfonijai? Aciu

as is sio paveikslelio kopijavau
user posted image
Atsakyti
Aciu as irgi sita buvau radus, reiks dabar kaska galvot kaip cia graziai padarius
Atsakyti