radau vienoje internetineje parduotuveje
as irgi taip manau kad jei supazindinimui tas tortas tai ir turi butu pradzioje
[quote=Lietaus lasas,2011 03 03, 12:44]
As tai kazkaip bijau uzsisakinet suknele internetu. Viena karta pirkau ebay, tai emiau dydi pgl ten ju duotus ismatavimus, tai paskendau ... tai dbr nerizikuosiu, nors gal ir pigiau gautusi...
[/quote]
as jau gavau savo bet vistiek reiks taisyti siap dydis gras viska bet jau pasiuvimas reikia beveik viska isardyti ir persiuti kad graziai kristu ir dabar jau kaip ir gailiuosi buciau manau issinuomojus ir vargo nemacius
o cia mano baigta pagalvele
[/quote]
As jiems laiska rasiau kaip kas del dydziu, ir sese buvo uzsisakius is ju na mazdaug dabar zinau koki reikejo, pasiuvimas irgi geras
O kodel negrazinot jai netiko?
[quote=erika0518,2011 03 03, 13:00]
Zinok gera medziaga,as tik pabijojau is nusipirkau didesne,tai siaurinti teks,ir trumpint visada reikia kai ugis 1.52 nieks svocios neras
Papildyta:
[/quote]
[quote=karamele_21,2011 03 03, 17:02]
kaip jums sitas grozis? gal tiktu siuos padovanoti jauniesiems kaina nemaza bet man ju grozis
[/quote]
o is kokio jie puslapio nes tikrai superiniai ACIU
Papildyta:
O siaube kaip blogai pacitavau Is kur jus atsispauzdinat meiles simfonija?
As tai kazkaip bijau uzsisakinet suknele internetu. Viena karta pirkau ebay, tai emiau dydi pgl ten ju duotus ismatavimus, tai paskendau ... tai dbr nerizikuosiu, nors gal ir pigiau gautusi...
[/quote]
as jau gavau savo bet vistiek reiks taisyti siap dydis gras viska bet jau pasiuvimas reikia beveik viska isardyti ir persiuti kad graziai kristu ir dabar jau kaip ir gailiuosi buciau manau issinuomojus ir vargo nemacius
o cia mano baigta pagalvele
[/quote]
As jiems laiska rasiau kaip kas del dydziu, ir sese buvo uzsisakius is ju na mazdaug dabar zinau koki reikejo, pasiuvimas irgi geras
O kodel negrazinot jai netiko?
[quote=erika0518,2011 03 03, 13:00]
Zinok gera medziaga,as tik pabijojau is nusipirkau didesne,tai siaurinti teks,ir trumpint visada reikia kai ugis 1.52 nieks svocios neras
Papildyta:
[/quote]
[quote=karamele_21,2011 03 03, 17:02]
kaip jums sitas grozis? gal tiktu siuos padovanoti jauniesiems kaina nemaza bet man ju grozis
[/quote]
o is kokio jie puslapio nes tikrai superiniai ACIU
Papildyta:
O siaube kaip blogai pacitavau Is kur jus atsispauzdinat meiles simfonija?
is www.selevi.lt
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 03, 12:46)
o as pradejau mastyt gal pagalvele graziau nei ta paklode, nes labai jau sita patiko
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 03, 17:18)
kainyte nemaza, bet grazus daikciukai. O kur ju radai? As noreciau irankius.
Va lygiai tokias pat taures radau per ebay apie 70Lt gaunasi
Sveikutes,
Jungiuosi ir as i saunuji bureli
Labai labai netiketai su MV buvome pakviesti buti pirsliais Vestuves birzelio 10 d. Laiko - nei daug, nei mazai Pamaziukais pradesime ruostis
Jungiuosi ir as i saunuji bureli
Labai labai netiketai su MV buvome pakviesti buti pirsliais Vestuves birzelio 10 d. Laiko - nei daug, nei mazai Pamaziukais pradesime ruostis
QUOTE(Martynos mama @ 2011 03 01, 13:17)
Laba diena
Gal kas galėtų man stebūklingą žodį (turiu omenyje - slaptažodį) prisijungimui prie pašto atsiųsti? (naurikiene@gmail.com)
Iš anksto ačiū
Gal kas galėtų man stebūklingą žodį (turiu omenyje - slaptažodį) prisijungimui prie pašto atsiųsti? (naurikiene@gmail.com)
Iš anksto ačiū
Sveikos,gal man butu galima prisijungti prie jusu,man svociauti teks rudeni
as tai galvoju pazadu torta duot,po to kai iteiksim santuokos liudijimus,zidini uzdegsim,uzkas zmones,o tada tortukas su pazadais
Aš pasiskolinsiu draugės vestuvėse matytą svečių supažindinimo idėją - jauniesiems daviau užduotį apie kiekvieną svečią parašyti trumpą, šmaikštų apibūdinimą - tokį, kad skaitant save atpažintų. Susėdus prie stalo, jau po karštų, muzikantas bus įpareigotas paskaityti tuos pristatymus (ne kiekvieną atskirai, o sugrupuotą realiom porom). Išgirdęs savo apibūdinimą svečias atsistoja, muzikantas įvardina kas tai per svečias (pvz. jaunosios teta Aldona), o svečias turi papasakoti kokią linksmą (arba ne) istoriją, susijusią su jaunaisiais (svečius, kad pasiruoštų istorijas, perspės jaunųjų tėvai). Planuoju kad iš karto ir trauks kortelę su pasižadėjimu (čia jau kiekvienas atskirai), pasirašys ant tos kortelės(bus jauniesiems priminimas) ir gaus atminimo dovanėlę taip pat su priminimu. Dovanėles planuoju mažus medaus indelius ir keletą saldinių su inicialais ir be abejo kortelė su priminimu, ką prisižadėjo jauniesiems...
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 03, 17:25)
Atitempiu sarasa, ko nera tai welcome isirasyti
Serenija kovo 12
zuikute24 geguzes 7
sriukis geguzes 14
erika0518 geguzes 21
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18
Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27
agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27
Mama_aura birželio 4
Serenija kovo 12
zuikute24 geguzes 7
sriukis geguzes 14
erika0518 geguzes 21
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18
Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27
agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27
Mama_aura birželio 4
QUOTE(~Narnija~ @ 2011 03 04, 07:25)
Aš pasiskolinsiu draugės vestuvėse matytą svečių supažindinimo idėją - jauniesiems daviau užduotį apie kiekvieną svečią parašyti trumpą, šmaikštų apibūdinimą - tokį, kad skaitant save atpažintų. Susėdus prie stalo, jau po karštų, muzikantas bus įpareigotas paskaityti tuos pristatymus (ne kiekvieną atskirai, o sugrupuotą realiom porom). Išgirdęs savo apibūdinimą svečias atsistoja, muzikantas įvardina kas tai per svečias (pvz. jaunosios teta Aldona), o svečias turi papasakoti kokią linksmą (arba ne) istoriją, susijusią su jaunaisiais (svečius, kad pasiruoštų istorijas, perspės jaunųjų tėvai). Planuoju kad iš karto ir trauks kortelę su pasižadėjimu (čia jau kiekvienas atskirai), pasirašys ant tos kortelės(bus jauniesiems priminimas) ir gaus atminimo dovanėlę taip pat su priminimu. Dovanėles planuoju mažus medaus indelius ir keletą saldinių su inicialais ir be abejo kortelė su priminimu, ką prisižadėjo jauniesiems...
Gerai, jeigu sugalvos ir pasiruos, o dazniausiai eksprotu viskas vyksta, tai uzsites amzinybe, nors visai nebloga supazindinimo ideja