Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

radau vienoje internetineje parduotuveje ax.gif
as irgi taip manau kad jei supazindinimui tas tortas tai ir turi butu pradzioje mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Lietaus lasas,2011 03 03, 12:44]
As tai kazkaip bijau uzsisakinet suknele internetu. Viena karta pirkau ebay, tai emiau dydi pgl ten ju duotus ismatavimus, tai paskendau schmoll.gif ... tai dbr nerizikuosiu, nors gal ir pigiau gautusi...
[/quote]
as jau gavau savo bet vistiek reiks taisyti siap dydis gras viska bet jau pasiuvimas doh.gif reikia beveik viska isardyti ir persiuti kad graziai kristu ir dabar jau kaip ir gailiuosi buciau manau issinuomojus ir vargo nemacius schmoll.gif g.gif
o cia mano baigta pagalvele
user posted image
[/quote]
As jiems laiska rasiau kaip kas del dydziu, ir sese buvo uzsisakius is ju na mazdaug dabar zinau koki reikejo, pasiuvimas irgi geras
O kodel negrazinot jai netiko?
[quote=erika0518,2011 03 03, 13:00]
Zinok gera medziaga,as tik pabijojau is nusipirkau didesne,tai siaurinti teks,ir trumpint visada reikia kai ugis 1.52 nieks svocios neras smile.gif
Papildyta:
[/quote]

[quote=karamele_21,2011 03 03, 17:02]
user posted image
user posted image
kaip jums sitas grozis? gal tiktu siuos padovanoti jauniesiems kaina nemaza bet man ju grozis wub.gif wub.gif wub.gif
[/quote]
o is kokio jie puslapio nes tikrai superiniai ACIU
Papildyta:
O siaube kaip blogai pacitavau blush2.gif Is kur jus atsispauzdinat meiles simfonija?
Atsakyti
is www.selevi.lt
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 03, 12:46)
o cia mano baigta pagalvele
user posted image

g.gif o as pradejau mastyt gal pagalvele graziau nei ta paklode, nes labai jau sita patiko
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 03, 17:18)
taures 120 lt o irankiai 60 lt

kainyte nemaza, bet grazus daikciukai. O kur ju radai? As noreciau irankius.
Atsakyti
Va lygiai tokias pat taures radau per ebay smile.gif apie 70Lt gaunasi
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 03, 19:30)
is www.selevi.lt

o jau zinuosiu
Atsakyti
Sveikutes,
Jungiuosi ir as i saunuji bureli 4u.gif
Labai labai netiketai su MV buvome pakviesti buti pirsliais ax.gif Vestuves birzelio 10 d. Laiko - nei daug, nei mazai smile.gif Pamaziukais pradesime ruostis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2011 03 01, 13:17)
Laba diena  ax.gif
Gal kas galėtų man stebūklingą žodį (turiu omenyje - slaptažodį) prisijungimui prie pašto atsiųsti? (naurikiene@gmail.com)
Iš anksto ačiū  wub.gif

Sveikos,gal man butu galima prisijungti prie jusu,man svociauti teks rudeni g.gif
Atsakyti
as tai galvoju pazadu torta duot,po to kai iteiksim santuokos liudijimus,zidini uzdegsim,uzkas zmones,o tada tortukas su pazadais mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pasiskolinsiu draugės vestuvėse matytą svečių supažindinimo idėją - jauniesiems daviau užduotį apie kiekvieną svečią parašyti trumpą, šmaikštų apibūdinimą - tokį, kad skaitant save atpažintų. Susėdus prie stalo, jau po karštų, muzikantas bus įpareigotas paskaityti tuos pristatymus (ne kiekvieną atskirai, o sugrupuotą realiom porom). Išgirdęs savo apibūdinimą svečias atsistoja, muzikantas įvardina kas tai per svečias (pvz. jaunosios teta Aldona), o svečias turi papasakoti kokią linksmą (arba ne) istoriją, susijusią su jaunaisiais (svečius, kad pasiruoštų istorijas, perspės jaunųjų tėvai). Planuoju kad iš karto ir trauks kortelę su pasižadėjimu (čia jau kiekvienas atskirai), pasirašys ant tos kortelės(bus jauniesiems priminimas) ir gaus atminimo dovanėlę taip pat su priminimu. Dovanėles planuoju mažus medaus indelius ir keletą saldinių su inicialais ir be abejo kortelė su priminimu, ką prisižadėjo jauniesiems...
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 03, 17:25)
Atitempiu sarasa, ko nera tai welcome isirasyti user posted image
Serenija kovo 12

zuikute24 geguzes 7
sriukis geguzes 14
erika0518 geguzes 21

jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18

Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27

agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27

Mama_aura birželio 4 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(~Narnija~ @ 2011 03 04, 07:25)
Aš pasiskolinsiu draugės vestuvėse matytą svečių supažindinimo idėją - jauniesiems daviau užduotį apie kiekvieną svečią parašyti trumpą, šmaikštų apibūdinimą - tokį, kad skaitant save atpažintų. Susėdus prie stalo, jau po karštų, muzikantas bus įpareigotas paskaityti tuos pristatymus (ne kiekvieną atskirai, o sugrupuotą realiom porom). Išgirdęs savo apibūdinimą svečias atsistoja, muzikantas įvardina kas tai per svečias (pvz. jaunosios teta Aldona), o svečias turi papasakoti kokią linksmą (arba ne) istoriją, susijusią su jaunaisiais (svečius, kad pasiruoštų istorijas, perspės jaunųjų tėvai). Planuoju kad iš karto ir trauks kortelę su pasižadėjimu (čia jau kiekvienas atskirai), pasirašys ant tos kortelės(bus jauniesiems priminimas) ir gaus atminimo dovanėlę taip pat su priminimu. Dovanėles planuoju mažus medaus indelius ir keletą saldinių su inicialais ir be abejo kortelė su priminimu, ką prisižadėjo jauniesiems...

Gerai, jeigu sugalvos ir pasiruos, o dazniausiai eksprotu viskas vyksta, tai uzsites amzinybe, nors visai nebloga supazindinimo ideja drinks_cheers.gif
Atsakyti