AS nupirkau taures ir patipuosiu ir pagalvele ziedams darisiu ir naktinius,dar dezute nupirkau vainikeliui tai irgi pati puosiu
taures bus apviniotos perliukose su gelitem kaip nors, naktiniai bus is sirduciu pasiuta,nu kaip viska padarisiu parodisiu
svociutes gelbekit nunesiau graviruoti taures ir man nepatinka kaip isgraviravo pati buciau graziau uzrasius jokiu pagrazinimu nieko taip sausai visai padere dabar nezinau ka daryti gal kokiu svarovskiu priklijuot kaip nors net nzn kaip pataisyti vaizda
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 15, 15:52)
svociutes gelbekit nunesiau graviruoti taures ir man nepatinka kaip isgraviravo pati buciau graziau uzrasius jokiu pagrazinimu nieko taip sausai visai padere dabar nezinau ka daryti gal kokiu svarovskiu priklijuot kaip nors net nzn kaip pataisyti vaizda
o tai ka blogai padare? Imesk parodyt, gal minciu tada kils...
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 15, 16:52)
Parodyk kaip padare jei vaziuosi kada i Siaulius gali nuvezti tas taures i Lasegra, www.lasegra.lt, jie su lazeriu grazviruoja, gal ka nors dagraviruos
As tai Mazeikiuose net nenesiu, man yra viena karta 21 gimtadieniui taip padare kad ojojoi
nu va kad nezinojau galvojau kad gerai padarys ot naivuole is arti tai atrodo su drebancia ranka uzrasyta
nu jo,nelabai priklijok kristaliku gal
nu man tarp zodziu ir vardu noretusi kazko o ir rastas galvojau bus su paraitymais pagrazinimais net nepagalvojau kad taip paprastai uzrasys geriau jau tada dekupazu buciau prasius kad padarytu
Toms taurems tikrai kazko dar reikia . Gal svarovskiais kokiu kringeliu paklijuok arba data tarp teksto ir vardo isdeliok is tu svarovskiu... Ar ziedus su lazeriu ispjaustyt, bet gal daug kainuos.
data yra apacioj net nzn reik kokiu minciu paieskot nei juoktis nei verkt
O jei stiklo dazais ispiestum ?
cia jau reiktu kad kazkas padarytu as nemoku nu reiks i viena vietele nunest gal ka pavyks ispesti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 15, 10:53)
senose temose radau, kad taures iteikiamos trecio uzsedimo metu...
Aš taures jauniesiems prie bažnyčios įteikiau po ceremonijos , kai visi vaišinosi šampanu