Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

QUOTE(erika0518 @ 2011 03 03, 01:29)
sveikutes,na tyluma, cai ar galite kuri mergyte man prisijungimo duomenis duoti nuo pastuko ar as cia dar per trumpai smile.gif))
va siandien mano jaunosiso mama skambino su diejom ir sako va sitas butu gerai sakau jau tyra ,tas sakau yra na zodziu paskambino su idejom kurios jau dedamos i scenariju tai manau puiku bus:)
as gi va siandien suknele jau savo gauvau ,galiu parodyti tik nuoroda nes nemoku foto ikelti,prasau ivertinti ar tiks svociutei,nes senamadisko nieko nenorejau:)

http://cgi.ebay.co.u...943485935628960

as va radau faina nuorodele ant jaunu stalo butelius apnertus radau kaip jaunoji ir jaunikis labai faini tokia dovanele gal padaryti:)

na labai graiz suknele. o stai mano butelis liko tik viska susiut, na gelytes pritvirtint ir liko dar jaunaji aprengt, na zinoma ir iskrekmolint
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratele:): 03 kovo 2011 - 10:40
QUOTE(erika0518 @ 2011 03 03, 01:29)
foto ikelti,prasau ivertinti ar tiks svociutei,nes senamadisko nieko nenorejau:)

http://cgi.ebay.co.u...943485935628960

as va radau faina nuorodele ant jaunu stalo butelius apnertus radau kaip jaunoji ir jaunikis labai faini tokia dovanele gal padaryti:)

thumbup.gif as tokia buvau ir nuziurejus, bet uzsisakiau kita vakar smile.gif Kaip kokybe?
As mastau butelius puost tik etiketem (bromam,stalo ispirkimui)
Atsakyti
As tai kazkaip bijau uzsisakinet suknele internetu. Viena karta pirkau ebay, tai emiau dydi pgl ten ju duotus ismatavimus, tai paskendau schmoll.gif ... tai dbr nerizikuosiu, nors gal ir pigiau gautusi...
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 03, 13:44)
As tai kazkaip bijau uzsisakinet suknele internetu. Viena karta pirkau ebay, tai emiau dydi pgl ten ju duotus ismatavimus, tai paskendau  schmoll.gif ... tai dbr nerizikuosiu, nors gal ir pigiau gautusi...

as jau gavau savo bet vistiek reiks taisyti siap dydis gras viska bet jau pasiuvimas doh.gif reikia beveik viska isardyti ir persiuti kad graziai kristu ir dabar jau kaip ir gailiuosi buciau manau issinuomojus ir vargo nemacius schmoll.gif g.gif
o cia mano baigta pagalvele
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 03 03, 11:40)
na labai graiz suknele. o stai mano butelis liko tik viska susiut, na gelytes pritvirtint ir liko dar jaunaji aprengt, na zinoma ir iskrekmolint
user posted image

oi kaip graziai padarei,mano jaunosios net suknele panasi smile.gif o tu gal nerimo schemutes turi ir gal galetum man pasiusti prasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 03, 11:46)
as jau gavau savo bet vistiek reiks taisyti siap dydis gras viska bet jau pasiuvimas doh.gif reikia beveik viska isardyti ir persiuti kad graziai kristu ir dabar jau kaip ir gailiuosi buciau manau issinuomojus ir vargo nemacius schmoll.gif  g.gif

***** karamele_21 auksaranke user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 03 03, 11:48)
thumbup.gif  as tokia buvau ir nuziurejus, bet uzsisakiau kita vakar smile.gif Kaip kokybe?
As mastau butelius puost tik etiketem (bromam,stalo ispirkimui)

Zinok gera medziaga,as tik pabijojau is nusipirkau didesne,tai siaurinti teks,ir trumpint visada reikia kai ugis 1.52 nieks svocios neras smile.gif
Papildyta:
Karamele 21 saunuole 100 balu tau!!!!!!!! smile.gif as tai nieko nemoku,bet va drauges idarbinug,kad padarytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika0518 @ 2011 03 03, 12:49)
oi kaip graziai padarei,mano jaunosios net suknele panasi smile.gif o tu gal nerimo schemutes turi ir gal galetum man pasiusti prasau smile.gif

na kazkur turetu but. as tik pacia sukne pagal scema dariau, o kalnieriu ir apacia, skrybele isgalvos. atsiusk pasta
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 03, 12:46)
as jau gavau savo bet vistiek reiks taisyti siap dydis gras viska bet jau pasiuvimas doh.gif reikia beveik viska isardyti ir persiuti kad graziai kristu ir dabar jau kaip ir gailiuosi buciau manau issinuomojus ir vargo nemacius schmoll.gif  g.gif
user posted image

na ir saunuole 4u.gif wub.gif
Atsakyti
aciu uz pagyras blush2.gif blush2.gif blush2.gif reikia stengtis gi viskas del mylimo broliuko ax.gif ax.gif
tik dabar galva suku kaip ir ka sakyti kai iteiksiu ta pagalve g.gif
Atsakyti
Ka mastot su kelio uztverimu gryztant i sventes vieta g.gif ? As nieko nesumastau, tai sakau padarysiu sirdi kuria jaunieji iskirps, o daugiau nieko nedarysiu, nebent ka sveciai sumastys.
Siaip man labai graziai cia padaryta, kaip tevai sutinka jaunuosius user posted image , paprasta bet miela wub.gif
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 03, 12:14)
aciu uz pagyras  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  reikia stengtis gi viskas del mylimo broliuko  ax.gif  ax.gif
tik dabar galva suku kaip ir ka sakyti kai iteiksiu ta pagalve  g.gif

o tu sakyk, kaip pritruksit meiles dainoms ideju, pasinaudokit pagalvele ir meile liesis kaip is gausybes rago user posted image
Atsakyti
good.gif ok.gif super taip ir pasakysiu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man tai labai graziai sutinka cia thumbup.gif
siaip manau kad tas sutiktuves organizuoja muzikantai (lesikim ir jiems koki darbeli atlikt gi jie uz tai pinigus gauna) ax.gif o tai jei mes viska atliksim tai nebus jiems uz ka moketi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 15, 23:18)
pagaliau pabaigiau medaliukus yahoo.gif  yahoo.gif  jusu teismui  ax.gif
user posted image

super medaliai nu graziai atrodo
Atsakyti