Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 02, 14:51)
bet tas jei muzikantai sugalvos supazindinti kad pasakytu varda is kurios puses ir kuom busi naudingas jauniesiems tai manau geriau pazadu korteles daryti nes trumpaiu iseina perskaityti nei sugalvoti sveciui  blink.gif tada pradeda issisukineti arba tik atsistoje galvoti tai tada ziauriaiiiii ilgai iseina. o ir idomiau butu su kortelem nes ten tikrai linksmu pazadu yra g.gif  mirksiukas.gif

O kokius pazadus rasote i tas korteles? Kur butu galima gauti pavyzdziu? 4u.gif
Atsakyti
labas,

sakes kaip uzsiknisau as su tuo pazadu tortu doh.gif kazka matyt sumakliavojau ir nevisai lygus atsispausdino, tai vargeli vargeli doh.gif o i torta nusprendziau det mazus sokoladukus,suvyniojau juos i saldainiu su jaunaisiais popierelius,ir i juos ikisau pazadus ax.gif zadejau parodyt,bet fotikas mire doh.gif kazi kaip man seksis ji sulipdyt ir papuost, nes tos dezutes visvien idealiai lygios nesigavo doh.gif o durniausia,kad dar neaiskus tikslus sveciu skaicius doh.gif jeigu as ji sulipdysiu ir paaiskes,kad reikia daugiau gabaliuku doh.gif g.gif sakes kiek dar darbu darbeliu o liko tik 1.5 savaites doh.gif

Merginos, tai niekas neturite netikso santuokos liudijimo? g.gif

Del pazadu,kazkas klause,tai man rodos praeitoj temoj yra ideti,jei gerai pamenu.
Atsakyti
taip praeitoj temoj beveik paciam gale buvo ideti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 02, 17:32)
taip praeitoj temoj beveik paciam gale buvo ideti mirksiukas.gif

Labai Aciu 4u.gif
Atsakyti
Kalbat apie ta pazadu torta, reiks skaityt, ieskot ka su juo ten daro ax.gif kokiam jis tikslui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2011 03 02, 21:18)
Kalbat apie ta pazadu torta, reiks skaityt, ieskot ka su juo ten daro ax.gif kokiam jis tikslui blush2.gif

na ji galima pritaikyt sveciu susipazinimui ir ten jie patvirtina pasizadejima, ka ar kuo ar kaip pasizada padet jauniesiem. tie pasizadejimai jau buna atspausdinti, jie gan linksmi ir idomus, na mes dar idesim sveciams po dovanele(as pvz idesiu du saldainius su jaunuju nuotraukom, nes darysiu gabaleli porai kadangi zmoniu pas mane bus 80)na tikekimes paaiskinau:)
Atsakyti
tai tas tortas skirtas sveciams blush2.gif isdalini ir po grozio ane? blush2.gif
Atsakyti
taip tas tortas juk susideda is mazu dezuciu tai ji panaudoja ivairiai, dazniasiai ideda pazadus ir kazka prisiminimui/padekojimui sveciams mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai labai aciu, bandysiu kaskaip pabaigt skaityt viska, nors dar tik 8 temos, o su 2 vaikais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 28, 23:10)
Imeciau kai ka i pasta. Nieko ypatingo, bet vis gal kas pasinaudos  4u.gif

4u.gif saunuole, o tai pastukas kazko paseno ir niekas naujo neideda. Gal kas kokiu savo darbeliu idetu, kad butu kitom svociutem pasiziuret
Atsakyti
sveikutes,na tyluma, cai ar galite kuri mergyte man prisijungimo duomenis duoti nuo pastuko ar as cia dar per trumpai smile.gif))
va siandien mano jaunosiso mama skambino su diejom ir sako va sitas butu gerai sakau jau tyra ,tas sakau yra na zodziu paskambino su idejom kurios jau dedamos i scenariju tai manau puiku bus:)
as gi va siandien suknele jau savo gauvau ,galiu parodyti tik nuoroda nes nemoku foto ikelti,prasau ivertinti ar tiks svociutei,nes senamadisko nieko nenorejau:)

http://cgi.ebay.co.u...943485935628960

as va radau faina nuorodele ant jaunu stalo butelius apnertus radau kaip jaunoji ir jaunikis labai faini tokia dovanele gal padaryti:)
Atsakyti
labas rytas smile.gif

siandien ir pas mus saule sviecia,tai nuotaika iskart geresne, tai bus upo ir i darbus kibt biggrin.gif

QUOTE(loretita2 @ 2011 03 02, 23:07)
4u.gif saunuole, o tai pastukas kazko paseno ir niekas naujo neideda. Gal kas kokiu savo darbeliu idetu, kad butu kitom svociutem pasiziuret

as butinai idesiu,kai turesiu drinks_cheers.gif nes nemazai ten ideju radau,tai reiks kazkuom atsilygint biggrin.gif

QUOTE(erika0518 @ 2011 03 03, 00:29)
sveikutes,na tyluma, cai ar galite kuri mergyte man prisijungimo duomenis duoti nuo pastuko ar as cia dar per trumpai smile.gif))
va siandien mano jaunosiso mama skambino su diejom ir sako va sitas butu gerai sakau jau tyra ,tas sakau yra na zodziu paskambino su idejom kurios jau dedamos i scenariju tai manau puiku bus:)
as gi va siandien suknele jau savo gauvau ,galiu parodyti tik nuoroda nes nemoku foto ikelti,prasau ivertinti ar tiks svociutei,nes senamadisko nieko nenorejau:)

http://cgi.ebay.co.u...943485935628960

as va radau faina nuorodele ant jaunu stalo butelius apnertus radau kaip jaunoji ir jaunikis labai faini tokia dovanele gal padaryti:)

nu man tai labai faina suknele thumbup.gif
Atsakyti