Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

Laba diena ax.gif
Gal kas galėtų man stebūklingą žodį (turiu omenyje - slaptažodį) prisijungimui prie pašto atsiųsti? (naurikiene@gmail.com)
Iš anksto ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vvile @ 2011 02 28, 22:49)
Sveiko kolegės  mirksiukas.gif ,

4 Lt medalis, man brangu  verysad.gif ar niekada niekas nebandėt užsisakinėt čia ?

http://www_mgreklama...iukai/index.php

Tik dabar užsukus pas jus pamačiau, kad medaliai, kuriuos pradėjau daryti prieš mėn., labai jau panašūs į karamelės21 blink.gif, o ženkliukais su jaunųjų nuotraukos ir vestuvių data norėčiau paženklinti visus vestuvininkus (bet tai tik pamąstymas), komendantus irgi žadu ženklinti stopkem tik didesnėm. Man irgi sudėtinga pernai vasarą buvo vestuvės pusbrolio, šiemet jo sesės (puseserės) ta pati giminė, pernykščiai piršliai svečiai  doh.gif , bet ... bandysim kažką keisti

mano ir sitacija panasi, pries 3 metus sunena apzendinom, o dabar jo ses. tai ir bandau viska nauja darytis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 01, 10:32)
pazadu torta as darytsiu bet jis bus ne pazadu o dovaneliu visiems sveciams desiu po 2 saldainius  su jaunuju foto skirtingus ir po kalendoriuka su jaunuju foto  mirksiukas.gif o pazadu nedarysiu nes sveciu daug manau ilgai uztruktu g.gif

na pas mane ir sveciu daug, tai ir as del tu pazadu suabejojau, bet manau kad prisistatyt vistiek jiems reiks tai gal tuo paciu prisistatys ir pazada perskaitys, nes darysiu tik po gabaleli porai nes sveciu 80 bus. taip pat planuoju det po du saldainius su jaunuju nuotrauka. kalendoriu koki desi juk ta dezute mazute bus. ir bijau kad man su tiek sveciu brangoka bus ax.gif
Papildyta:
na jus tai saunuoles ruosiates, o as tik vis planuoju biggrin.gif vis atidedu, o paskui teks per naktis dirbt, niekaip neprisiverciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 01, 09:32)
pazadu torta as darytsiu bet jis bus ne pazadu o dovaneliu visiems sveciams desiu po 2 saldainius  su jaunuju foto skirtingus ir po kalendoriuka su jaunuju foto  mirksiukas.gif o pazadu nedarysiu nes sveciu daug manau ilgai uztruktu g.gif

o ka mastai su sveciu supazindinimu????
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 01, 19:24)

na paprastai pasako kuo susijas su jaunaisiais ir vardus g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele:) @ 2011 03 01, 18:48)
na paprastai pasako kuo susijas su jaunaisiais ir vardus g.gif

jauciu ir man taip reikia daryt, nes daug sveciu, balaganas bus mastau.gif
Atsakyti
sveikutes vis dirbu renkuosi viska darosi idomu ir tuo paciu baisu visko daug kaip atsirinkti reikes,nes kad nebutu sviestas sviestuotas,o kaip cia prie bendro pasto prisijungit,gal kuri galite man i az parasyti.
beje norejau paklausti saldainius ir kalendoriukus jus pacios darote su jaunuju foto?
Atsakyti
Sveikos visos busimos svociutes 4u.gif
retai pasirodau, tik tyliai skaitausi, bet kazkaip dinges noras visai ruostis, oras prastas, lyja, tai ir daryt nieko nekyla rankos verysad.gif

merginos, o kiek tas daug sveciu jau pazadu tortui? pas mus bus apie 50, tai dabar galvoju ar apsimoka ji ruost ar jau bus per ilgai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2011 03 01, 23:23)
Sveikos visos busimos svociutes  4u.gif
retai pasirodau, tik tyliai skaitausi, bet kazkaip dinges noras visai ruostis, oras prastas, lyja, tai ir daryt nieko nekyla rankos  verysad.gif

merginos, o kiek tas daug sveciu jau pazadu tortui? pas mus bus apie 50, tai dabar galvoju ar apsimoka ji ruost ar jau bus per ilgai  g.gif

Pas mus irggi 50, tai as mastau, kad daug.. Nebent porai vienas gabalelis butu, bet fainiau kaip kiekvienam jis tektu....
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 01, 20:24)

as nieko nemastau galvoju gal muzikantai ka sumastys g.gif nes kiek pamenu tai per mano vestuves tai muzikantai su daina visus supazindino (tas svecias kurio varda pasakydavo turedavo atsistoti ir isgerti o jei pasitaike kad yra du sveciai tokiu vartu tai gaudavo ir jis atsistoti kartu) ilgai neuztruko nors irgi 50 sveciu buvo tik ta daina labai jau linksma buvo nepamenu zodziu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(juratele:) @ 2011 03 01, 20:18)
na pas mane ir sveciu daug, tai ir as del tu pazadu suabejojau, bet manau kad prisistatyt vistiek jiems reiks tai gal tuo paciu prisistatys ir pazada perskaitys, nes darysiu tik po gabaleli porai nes sveciu 80 bus. taip pat planuoju det po du saldainius su jaunuju nuotrauka. kalendoriu koki desi juk ta dezute mazute bus. ir bijau kad man su tiek sveciu brangoka bus ax.gif

kalendorius tai tas maziukas 6x9 cm (kaina 1 vnt 55 ct) matavau i mano dezute telpa as ja pasididinau per visa a4 lapa ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 02, 12:15)
as nieko nemastau galvoju gal muzikantai ka sumastys  g.gif  nes kiek pamenu tai per mano vestuves tai muzikantai su daina visus supazindino (tas svecias kurio varda pasakydavo turedavo atsistoti ir isgerti o jei pasitaike kad yra du sveciai tokiu vartu tai gaudavo ir jis atsistoti kartu) ilgai neuztruko nors irgi 50 sveciu buvo tik ta daina labai jau linksma buvo nepamenu zodziu lotuliukas.gif
Papildyta:

kalendorius tai tas maziukas 6x9 cm  (kaina 1 vnt 55 ct) matavau i mano dezute telpa as ja pasididinau per visa a4 lapa ax.gif  mirksiukas.gif

apie supazindinima esu buvusi vetuvese ir ten linksmai supazindino sveius muzikantas Liepe paeiliui atsistoti po viena svecia pasakyti vardaiskurios puses esi ar is jaunojo ar is jaunosios tada dar liepe pasakyti kuo busi naudingas bendrame gyvenime jaunuju .pvz man patiko vieno zmogaus pasisakymas jis zmogelis paprastas santechniku dirba. Jis atsistojo ir sako esu ten toks ir toks jaunosios dede sako nu nelabai kuo galiu but naudingas as siems jauniesiams bet jaunieji su vamzdziais netures problemu pasizadu jiem but santechnikas pagal iskvietima visa para tai kaip linksmai zmogelis prisistate tada jam padainavo kernagio daina "santechnikas is ukmerges". galima kazka panasaus pagalvot bet manau cia muzikanto uzduotis blush2.gif
Atsakyti
As ir si karta pazadu korteliu tikriausia nedarysiu,praeita karta korteles dejau i spalvotus mazus vokeliu,ant kuriu buvo parasyta ATPLESTI TIK LEIDUS PIRSLIAMS,jie buvo isdelioti prie leksciu.Buvo 30 zmoniu,bet gan ilgai uztruko,nes buvo kas improvizavo,savo kazka pridejo biggrin.gif o dabar bus 60,tai isvis ilgai butu tikriausiai g.gif
Atsakyti
bet tas jei muzikantai sugalvos supazindinti kad pasakytu varda is kurios puses ir kuom busi naudingas jauniesiems tai manau geriau pazadu korteles daryti nes trumpaiu iseina perskaityti nei sugalvoti sveciui blink.gif tada pradeda issisukineti arba tik atsistoje galvoti tai tada ziauriaiiiii ilgai iseina. o ir idomiau butu su kortelem nes ten tikrai linksmu pazadu yra g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 02 kovo 2011 - 12:52