Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

Ir vel mane istryne ax.gif

Serenija kovo 12
zuikute24 geguzes 7
sriukis geguzes 14
erika0518 geguzes 21

jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18

Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27

agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27

[/quote]
Atsakyti
Sveikutes,noriu ir as jungtis i jusu buri 4u.gif
Pirsliausime draugu vestuvese geguzes 28 diena ax.gif
Tai jau mum bus 3 kartas,tai dabar teks gerai galva pasukti,ka naujo sugalvoti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms "etatinėms" bei "debiutuojančioms" svočioms 4u.gif
Prašausi ir aš į jūsų būrį.

Beveik prieš tris metus teko svočiauti 2 savaitgalius paeiliui...Taigis, šiemet svočiausime (piršliausime) 3-ąjį kartą. Be abejo, dar nuo tų laikų turiu kalnus naudingos info, bet norisi kažko naujo ir negirdėto. Perskaičiau dar tik XV temutę (vaje, kiek dar daug skaityti liko blush2.gif ), o idėjų jau 5 puslapius prisirašiau drinks_cheers.gif

Taigi, prašausi papildyti sąrašėlį mano persona wub.gif

Serenija kovo 12
zuikute24 geguzes 7
sriukis geguzes 14
erika0518 geguzes 21

jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18

Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27

agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27
Atsakyti
Panos,gal galitkuri priminti bendra pasta? ax.gif Nebepamenu slaptazodziu,arba pasikeite per 1.5 m jie biggrin.gif
Naudojuos proga,kol vaikuciai miega,ir pradedu deliotis pagrindus,kad nereiktu paskuinem dienom sedeti ax.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Pas mane beveik viskas jau suruošta, tik niekaip nerandu vieno dalyko. Gal kas turite santuokos liudijimą ?
Aš svočiausiu Kovo 5-ąją biggrin.gif
Atsakyti
Sveiko kolegės mirksiukas.gif ,

4 Lt medalis, man brangu verysad.gif ar niekada niekas nebandėt užsisakinėt čia ?

http://www_mgreklama...iukai/index.php

Tik dabar užsukus pas jus pamačiau, kad medaliai, kuriuos pradėjau daryti prieš mėn., labai jau panašūs į karamelės21 blink.gif, o ženkliukais su jaunųjų nuotraukos ir vestuvių data norėčiau paženklinti visus vestuvininkus (bet tai tik pamąstymas), komendantus irgi žadu ženklinti stopkem tik didesnėm. Man irgi sudėtinga pernai vasarą buvo vestuvės pusbrolio, šiemet jo sesės (puseserės) ta pati giminė, pernykščiai piršliai svečiai doh.gif , bet ... bandysim kažką keisti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvile: 28 vasario 2011 - 21:50
Imeciau kai ka i pasta. Nieko ypatingo, bet vis gal kas pasinaudos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 28, 23:10)
Imeciau kai ka i pasta. Nieko ypatingo, bet vis gal kas pasinaudos  4u.gif

O gal galima ir prisijungimo prie pašto duomenis gauti? 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

sakykit kaip darot su pazadu tortu, i t dezute idedat lapeli su pazadau?dar koki saldaini ar kanors dedate?

QUOTE(Refresh @ 2011 02 28, 19:12)
Sveikutės.
Pas mane beveik viskas jau suruošta, tik niekaip nerandu vieno dalyko. Gal kas turite santuokos liudijimą ?
Aš svočiausiu Kovo 5-ąją biggrin.gif

va sito ir man reiktu ax.gif Merginos gal tikrai kas turite?

man beliko pusantros savaites, o reikalu ohoho blink.gif doh.gif
Atsakyti
pazadu torta as darytsiu bet jis bus ne pazadu o dovaneliu visiems sveciams desiu po 2 saldainius su jaunuju foto skirtingus ir po kalendoriuka su jaunuju foto mirksiukas.gif o pazadu nedarysiu nes sveciu daug manau ilgai uztruktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 01 kovo 2011 - 09:34
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 01, 09:32)
pazadu torta as darytsiu bet jis bus ne pazadu o dovaneliu visiems sveciams desiu po 2 saldainius  su jaunuju foto skirtingus ir po kalendoriuka su jaunuju foto  mirksiukas.gif o pazadu nedarysiu nes sveciu daug manau ilgai uztruktu g.gif

aisku,na as irgi galvoju det saldaini su jaunaisiais, o pazadus tai darysiu,nes sveciu tai nedaug 12,tai labai neuztruks smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

perzvelgiau temas, bet niekaip neatrandu netikro santuokos liudijimo. Savo tureta kazkur nukisau, o randamo labai jau kokybe nekokia, reiketu baznytines (jei yra) ir civilines santuokos liudijimo pvz. Jei turite pasidalinkite..

ACIU ACIU ACIU smile.gif

pelika

dalmantin@gmail.com
Atsakyti