Ir vel mane istryne
Serenija kovo 12
zuikute24 geguzes 7
sriukis geguzes 14
erika0518 geguzes 21
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18
Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
juratele:) liepos 16
Boruzite liepos 16
jurga 251 liepos 16 ir liepos 23
L'una liepos 23d.
karamele_21 liepos 23 ir rugpjūčio 27
agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
[/quote]
Sveikutes,noriu ir as jungtis i jusu buri
Pirsliausime draugu vestuvese geguzes 28 diena
Tai jau mum bus 3 kartas,tai dabar teks gerai galva pasukti,ka naujo sugalvoti
Pirsliausime draugu vestuvese geguzes 28 diena
Tai jau mum bus 3 kartas,tai dabar teks gerai galva pasukti,ka naujo sugalvoti
Labas visoms "etatinėms" bei "debiutuojančioms" svočioms
Prašausi ir aš į jūsų būrį.
Beveik prieš tris metus teko svočiauti 2 savaitgalius paeiliui...Taigis, šiemet svočiausime (piršliausime) 3-ąjį kartą. Be abejo, dar nuo tų laikų turiu kalnus naudingos info, bet norisi kažko naujo ir negirdėto. Perskaičiau dar tik XV temutę (vaje, kiek dar daug skaityti liko ), o idėjų jau 5 puslapius prisirašiau
Taigi, prašausi papildyti sąrašėlį mano persona
Serenija kovo 12
zuikute24 geguzes 7
sriukis geguzes 14
erika0518 geguzes 21
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18
Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
Boruzite liepos 16
L'una liepos 23d.
agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27
Prašausi ir aš į jūsų būrį.
Beveik prieš tris metus teko svočiauti 2 savaitgalius paeiliui...Taigis, šiemet svočiausime (piršliausime) 3-ąjį kartą. Be abejo, dar nuo tų laikų turiu kalnus naudingos info, bet norisi kažko naujo ir negirdėto. Perskaičiau dar tik XV temutę (vaje, kiek dar daug skaityti liko ), o idėjų jau 5 puslapius prisirašiau
Taigi, prašausi papildyti sąrašėlį mano persona
Serenija kovo 12
zuikute24 geguzes 7
sriukis geguzes 14
erika0518 geguzes 21
jovituxss birzelio 4
mija23 birzelio 25
tabeliukas birzelio 18
Sandrozka liepos 2
Lietaus lasas liepos 9
Boruzite liepos 16
L'una liepos 23d.
agora26 rugpjūčio 6
zylute 1 rugpjūčio 27
S & D rugpjūčio 27
Martynos mama rugpjūčio 27
Panos,gal galitkuri priminti bendra pasta? Nebepamenu slaptazodziu,arba pasikeite per 1.5 m jie
Naudojuos proga,kol vaikuciai miega,ir pradedu deliotis pagrindus,kad nereiktu paskuinem dienom sedeti
Naudojuos proga,kol vaikuciai miega,ir pradedu deliotis pagrindus,kad nereiktu paskuinem dienom sedeti
Sveiko kolegės ,
4 Lt medalis, man brangu ar niekada niekas nebandėt užsisakinėt čia ?
http://www_mgreklama...iukai/index.php
Tik dabar užsukus pas jus pamačiau, kad medaliai, kuriuos pradėjau daryti prieš mėn., labai jau panašūs į karamelės21 , o ženkliukais su jaunųjų nuotraukos ir vestuvių data norėčiau paženklinti visus vestuvininkus (bet tai tik pamąstymas), komendantus irgi žadu ženklinti stopkem tik didesnėm. Man irgi sudėtinga pernai vasarą buvo vestuvės pusbrolio, šiemet jo sesės (puseserės) ta pati giminė, pernykščiai piršliai svečiai , bet ... bandysim kažką keisti
4 Lt medalis, man brangu ar niekada niekas nebandėt užsisakinėt čia ?
http://www_mgreklama...iukai/index.php
Tik dabar užsukus pas jus pamačiau, kad medaliai, kuriuos pradėjau daryti prieš mėn., labai jau panašūs į karamelės21 , o ženkliukais su jaunųjų nuotraukos ir vestuvių data norėčiau paženklinti visus vestuvininkus (bet tai tik pamąstymas), komendantus irgi žadu ženklinti stopkem tik didesnėm. Man irgi sudėtinga pernai vasarą buvo vestuvės pusbrolio, šiemet jo sesės (puseserės) ta pati giminė, pernykščiai piršliai svečiai , bet ... bandysim kažką keisti
Imeciau kai ka i pasta. Nieko ypatingo, bet vis gal kas pasinaudos
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 28, 23:10)
Imeciau kai ka i pasta. Nieko ypatingo, bet vis gal kas pasinaudos
O gal galima ir prisijungimo prie pašto duomenis gauti?
sveikos,
sakykit kaip darot su pazadu tortu, i t dezute idedat lapeli su pazadau?dar koki saldaini ar kanors dedate?
va sito ir man reiktu Merginos gal tikrai kas turite?
man beliko pusantros savaites, o reikalu ohoho
sakykit kaip darot su pazadu tortu, i t dezute idedat lapeli su pazadau?dar koki saldaini ar kanors dedate?
QUOTE(Refresh @ 2011 02 28, 19:12)
Sveikutės.
Pas mane beveik viskas jau suruošta, tik niekaip nerandu vieno dalyko. Gal kas turite santuokos liudijimą ?
Aš svočiausiu Kovo 5-ąją
Pas mane beveik viskas jau suruošta, tik niekaip nerandu vieno dalyko. Gal kas turite santuokos liudijimą ?
Aš svočiausiu Kovo 5-ąją
va sito ir man reiktu Merginos gal tikrai kas turite?
man beliko pusantros savaites, o reikalu ohoho
pazadu torta as darytsiu bet jis bus ne pazadu o dovaneliu visiems sveciams desiu po 2 saldainius su jaunuju foto skirtingus ir po kalendoriuka su jaunuju foto o pazadu nedarysiu nes sveciu daug manau ilgai uztruktu
QUOTE(karamele_21 @ 2011 03 01, 09:32)
pazadu torta as darytsiu bet jis bus ne pazadu o dovaneliu visiems sveciams desiu po 2 saldainius su jaunuju foto skirtingus ir po kalendoriuka su jaunuju foto o pazadu nedarysiu nes sveciu daug manau ilgai uztruktu
aisku,na as irgi galvoju det saldaini su jaunaisiais, o pazadus tai darysiu,nes sveciu tai nedaug 12,tai labai neuztruks