Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

As kazkaip susinervinau... Va vieni sveciai cia nesenai vestuvese buvo, kiti vel praeitais metais patys pirsliavo. Kiek apsiklausinejau tai visur tas pats akmenukai, spyneles ir pan.... Tai jei as ta pati darysiu, tai jauciu bus tokiu, kurie viska zino, neidomu ir t.t. Nu bet ka, dviracio naujai neisrasiu mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(tabeliukas @ 2011 02 24, 22:41)
aha man irgi toks klausimas iskilo  g.gif  kokia technika naudojat???  g.gif

nu kiek man zinios leidzia tai yra tekstiliniai dazai , manau galima su sitais piesti, bet jauciu ranka drebetu ir pozos kreivos sleivos gautusi. Ir dar lyg flomasteriai yra tokie.. O siaip ka, braizaisi linijas ir i darba showoff.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietaus lasas: 24 vasario 2011 - 22:53
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 24, 23:49)
As kazkaip susinervinau... Va vieni sveciai cia nesenai vestuvese buvo, kiti vel praeitais metais patys pirsliavo. Kiek apsiklausinejau tai visur tas pats akmenukai, spyneles ir pan.... Tai jei as ta pati darysiu, tai jauciu bus tokiu, kurie viska zino, neidomu ir t.t. Nu bet ka, dviracio naujai neisrasiu  mastau.gif

Aš vietoj akmenėlių prieskonius dariau,na tipo kūrė savo bendro gyvenimo receptą,kurių prieskonių nereikėjo, tuos išpylė .
Ant tilto mano jaunieji vienas kitam meilės eiles sakė,buvau nupirkus rėmelį tokį atverčiamą kaip knyga,ten įdėjau jų foto su žodžiais ,kuriuos prieš vestuves jie išmoko,nu gražiai ten gavosi. wub.gif Dabar tas rėmelis pas juos stovi su tom priesaikom prisiminimui rolleyes.gif
Atsakyti
rodau nebaigta savo meiles simfonija kad susidarytu vaizdas niu as su dazais tai doh.gif butu terlione tikra buvusi tai nusprandziau taip ... truksta dar keliu liniju, sirdeliu, ir pacia pagalve padaryti bet vaizdas toks: blush2.gif
user posted image

Lietaus lasas gal tikrai vietoj akmeneliu daryk su prieskoniais arba arbata, o vietoj spyneliu gal taures dauzykit kad laime atnestu, arba tikra spyna isgraviruokit ir uzkabinkit ant tilto o raktus ismeskit.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karamele_21: 25 vasario 2011 - 09:30
QUOTE(jovituxss @ 2011 02 24, 21:51)
Ale kokios jūs greitos mergytes,tik neprisesk prie kompo savaitgalį o jos jau ne tik seną temą užbaigė,bet ir naujos kiek  bigsmile.gif  ir aš pagaliau pradėjau taškus deliotis. Pirmas darbas pradejau kūdintis nuo nauju -2 kg  clap.gif
prisirankiojau akmenukų iš mamos gelynų užrašams,bet taip jų ir nepanaudosiu,naudosiu kitus-pirktinius,mat ieškojau židinio ir...na toookie visi.... mes irgi gavomtoki molini,bet iki šiol dulka giliai spintelėj  verysad.gif  taigis padariau kaip man gražiau gal kam nepatiks,bet manau toks labiau atras vietą bet kur.Taigi ir akmenukai bus su prasme,atrinksim ką jaunieji norės,ir sudėsim į namų židinį ale "kad tvirtesnis būtų"
user posted image

user posted image

tik dar taurę žadu prie kojelės puokštelę pritaisyt su rože-kad žmona visuomet žydėtų,rugys (turiu raudoną kaip tik)-kad namai duona kvepėtų ir dekorat.obuoliuką-kad vaikų juokas skambėtų-nu kažką panašaus  ax.gif
Dar nupirkau mentelę kuriia dar graviruosiu pirmajam jaunųjų bendram darbui.
Ir ant kaklo komendantams kambinsiu stopkiukus
user posted image
kol kas tiek darbų.dabar suku galvą ką daryt pagalvėlę ar paklodę natoms g.gif

labai originalus zidinys thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 02 24, 23:51)
user posted image

gal isduosi ka zadi graviruoti ant menteles? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2011 02 24, 22:51)
Ale kokios jūs greitos mergytes,tik neprisesk prie kompo savaitgalį o jos jau ne tik seną temą užbaigė,bet ir naujos kiek  bigsmile.gif  ir aš pagaliau pradėjau taškus deliotis. Pirmas darbas pradejau kūdintis nuo nauju -2 kg  clap.gif
prisirankiojau akmenukų iš mamos gelynų užrašams,bet taip jų ir nepanaudosiu,naudosiu kitus-pirktinius,mat ieškojau židinio ir...na toookie visi.... mes irgi gavomtoki molini,bet iki šiol dulka giliai spintelėj  verysad.gif  taigis padariau kaip man gražiau gal kam nepatiks,bet manau toks labiau atras vietą bet kur.Taigi ir akmenukai bus su prasme,atrinksim ką jaunieji norės,ir sudėsim į namų židinį ale "kad tvirtesnis būtų"
user posted image

user posted image

tik dar taurę žadu prie kojelės puokštelę pritaisyt su rože-kad žmona visuomet žydėtų,rugys (turiu raudoną kaip tik)-kad namai duona kvepėtų ir dekorat.obuoliuką-kad vaikų juokas skambėtų-nu kažką panašaus  ax.gif
user posted image

Grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 25, 09:26)
rodau nebaigta savo meiles simfonija kad susidarytu vaizdas niu as su dazais tai  doh.gif  butu terlione tikra buvusi tai nusprandziau taip ... truksta dar keliu liniju, sirdeliu, ir pacia pagalve padaryti bet vaizdas toks: blush2.gif

jau kaip gerai atrodo thumbup.gif . Nepriekaistinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu smile.gif Jau seniai skaitineju visas temas, tik dar aktyviai nesireiskiau. Prisirinkau ideju, bandysiu po truputi susidelioti viska i vietas. Dar laiko daug turiu, vestuves bus 08.27.
Labai graziai atrodo ta pagalvele su meiles simofonija thumbup.gif gal jau turite sugalvoje ir kokiu zodziu ar tostu iteikiant sita dovanele jauniesiems?
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 25, 11:26)
rodau nebaigta savo meiles simfonija kad susidarytu vaizdas niu as su dazais tai  doh.gif  butu terlione tikra buvusi tai nusprandziau taip ... truksta dar keliu liniju, sirdeliu, ir pacia pagalve padaryti bet vaizdas toks: blush2.gif
user posted image

O jetau kas per grozis, na ir kruopstumas pas tave wub.gif O kokio dydzio ta pagalvele pas tave bus, nes ir as galvoju apie pagalvele ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pekutis @ 2011 02 25, 01:44)
Aš vietoj akmenėlių prieskonius dariau,na tipo kūrė savo bendro gyvenimo receptą,kurių prieskonių nereikėjo, tuos išpylė .
Ant tilto mano jaunieji vienas kitam meilės eiles sakė,buvau nupirkus rėmelį tokį atverčiamą kaip knyga,ten įdėjau jų foto su žodžiais ,kuriuos prieš vestuves jie išmoko,nu gražiai ten gavosi. wub.gif Dabar tas rėmelis pas juos stovi su tom priesaikom prisiminimui  rolleyes.gif

Is tikro su tais prieskoniais labai sauni ideja, bet kadangi mes pirsliaujame pirma karta tai gal ir kiti bus sito dar nemate 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'una: 25 vasario 2011 - 15:58
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 25, 11:54)
gal isduosi ka zadi graviruoti ant menteles? blush2.gif  ax.gif

jaunuju pirmasias raides ir pavarde ir data vestuviu,na bent kol kas taip galvoju,jei nesaus kita mintis

Atsakyti
labas merginos na ka as jau antra kart pakviesta but liudininke smile.gif ir norejau susu paklaust kaip nebrangiai ir smagiai kad butu prasisukti nes vestuves bus namuose ne daug zmogeliuku bet nieko nesakyt ir vakaro nevest manau kad bsu neidomu g.gif tai radau jusu zaidima ta su kortelemis atsispauzdinau dar kazko reiketu bet nesumastau doh.gif nes vestuves kita savaitgali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 02 25, 18:00)
O jetau kas per grozis, na ir kruopstumas pas tave wub.gif O kokio dydzio ta pagalvele pas tave bus, nes ir as galvoju apie pagalvele ax.gif

net nzn gal koki 40x40 nematavau o gal didesne nes dar vistiek pakrasciuke kudres desis tai kai pabaigsiu tai paziuresi koks cia dydis gausis blush2.gif g.gif
Atsakyti