Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

QUOTE(pekutis @ 2011 02 23, 21:46)
suvenyrai aš tai per čia dariausi medalius.Greitai ir gerai. ax.gif

mintis tikrai fantastine bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
as dabar kaip tik darau ta meiles simfonija bet ne paklode o kaip pagelvele tai nzn turbut reiks su laukneseliu pirmai nakciai iteikt? ar kaip kitaip? kaip jus iteiki nesit?
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 23, 22:26)
as dabar kaip tik darau ta meiles simfonija bet ne paklode o kaip pagelvele tai nzn turbut reiks su laukneseliu pirmai nakciai iteikt? ar kaip kitaip? kaip jus iteiki nesit?

Arba į rėmelius įmontuot kažkaip tiktų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2011 02 23, 23:05)
Arba į rėmelius įmontuot kažkaip tiktų  mastau.gif

Bet kai viskas keičiasi, vystosi. Pradžioje buvo paklodė, paskui pagalvėlė, dabar jau į rėmelius sugalvojot. Mano manymu tai labai šauni mintis ir paprasčiau, darbo mažiau...
tik žinoma jau to efekto nebelieka. Kai išskleidi visą didelę paklodę, kad visi matytų. jei šaunus muzikantas tai dar ir pakomentuoja. Senesni kol susipranta tai išsižioję kurį laiką stovi, o kai susipranta leipsta juokais. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga:) @ 2011 02 23, 22:15)
Bet kai viskas keičiasi, vystosi. Pradžioje buvo paklodė, paskui pagalvėlė, dabar jau į rėmelius sugalvojot. Mano manymu tai labai šauni mintis ir paprasčiau, darbo mažiau...
tik žinoma jau to efekto nebelieka. Kai išskleidi visą didelę paklodę, kad visi matytų. jei šaunus muzikantas tai dar ir pakomentuoja. Senesni kol susipranta tai išsižioję kurį laiką stovi, o kai susipranta leipsta juokais. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

man, tai vistik paklode geriausiai atrodo bigsmile.gif , o ir pas mus nei per vienas vestuves nebuvo, tai as darysiu paklode ax.gif
Tavoji, tai isvis kazkas nerealaus, o paveiksliukus pati ranka piesei, ar turejai kokius trafaretus?

buvau prisizymejus pakomentuot, bet kazka cia pridirbau ir viskas dingo, tai neprisimenu nieko doh.gif tik kazkas lyg kloause del zidinio kaip daryt, tai pvz per mano vestuves atnese tevai jau uzdegta, stalai buvo sustatyti U forma, tai jie per viduri ejo, nese mano tetis, nes vyras nebeturi tecio, o mamos tiesiog salia ejo ir buvo visai grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2011 02 23, 22:46)
suvenyrai aš tai per čia dariausi medalius.Greitai ir gerai. ax.gif

Pekuti o kaina kokia?
Atsakyti
tai mano pagalve visai i remus netilps ji didele bus o paklode nedariau nes norejau kad grazu butu ir ne vienkartinis, man atrodo kad pagalvele pasides ir visi matys ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(L'una @ 2011 02 24, 10:49)
Pekuti o kaina kokia?

nu tiksliai neatsimenu,nes pries pora metų dariausi,ale apie 4 lt mokėjau berods g.gif internetu nusiunčiau nuotraukėlę sumaketuotą jaunųjų su vardais ir data,dariausi ir ženkliukus ir pakabinamus medalius.
Atsakyti
Lada dienele,

Mane tai ikvepimas kazkoks apemes, siandien akmenukus darausi, padariau pertrauka tarp darymu smile.gif

As tai va tokia paklode darysiu, jau susitariaus su drauge, issiuvines man, paklode jau normali nupirkta pagal jaunuju tikros lovos ismatavimus smile.gif

http://public.fotki....unj-paklod.html

QUOTE(karamele_21 @ 2011 02 24, 11:40)
tai mano pagalve visai i remus netilps ji didele bus o paklode nedariau nes norejau kad grazu butu ir ne vienkartinis, man atrodo kad pagalvele pasides ir visi matys  ax.gif  blush2.gif

As is pradziu irgi galvojau pagalvele, bet pas mane pacia tu pagalveliu yra pilna, su zodiako zenklais, is kelionu kas lauktuviu parvezes, tai arba vaiku nuvalkiotos, arba jas isnesusi esi i sandeliuka, nes mazos jos, nera kur panaudoti... Niu bent mano tokia nuomone.
Atsakyti
Kaip jus cia visos sauniai duzgiat su savo darbeliais, visoms po 4u.gif
O skaitau scenarijus ir savo delioju ir perdelioju. Jauciu kaip ateis ta diena is vis viska perdeliosiu vel kitaip... Dbr va mastau kaip cia jaunikis jaunaja atvaziuos paimt. Mastau gal koki vyriski aprengsiu jaunaja ir pakisiu jaunikiui, uzrisim akis ir lipsim keliaraisti ant kojos uzdet netikrai nuotakai. Pazesim ar jaunikis pazins... Gal nieko ar berysio manot bus g.gif ?
Atsakyti
Labas darbščiosios svočiutės 4u.gif

Jungiuosi į jūsų būrį. Mums vestuvės gegužės 7d, o pakvietė piršliauti tik prieš savaitę. Svečių net 80, porų 10. Piršliausim pirmą kartą, bet tikiuosi tinkamai pasiruošim.

Perskaičiau jau 10 temų, radau kalną idėjų. Bet bandom su vyru kažką savo įdomaus sukurti (kažkaip vyrui kūryboj geriau sekasi biggrin.gif ).

Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 02 24, 13:12)
Kaip jus cia visos sauniai duzgiat su savo darbeliais, visoms po  4u.gif
O skaitau scenarijus ir savo delioju ir perdelioju. Jauciu kaip ateis ta diena is vis viska perdeliosiu vel kitaip... Dbr va mastau kaip cia jaunikis jaunaja atvaziuos paimt. Mastau gal koki vyriski aprengsiu jaunaja ir pakisiu jaunikiui, uzrisim akis ir lipsim keliaraisti ant kojos uzdet netikrai nuotakai. Pazesim ar jaunikis pazins... Gal nieko ar berysio manot bus  g.gif ?

drinks_cheers.gif man tas pats, zinom skaitau, delioju, perdelioju. Vis atrodo, kad dar daug to laiko, bet jauciu praskries jis, nepastebesim ax.gif

man atrodo visai smagi ideja cia tavo thumbup.gif man irgi truksta minciu ka padaryt, kai jaunikis pas jaunaja ateis g.gif nes nebus nei muzikantu namuose, kalbu jokiu jie nenori, reiketu kazka savais zodziais pasakyt ir gal kelias kliutis poadaryt, kad jaunikis biski pasistengtu del savo nuotakos biggrin.gif
Atsakyti