Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių trobesiai

Inga-->jau meilės simfonija thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o del pazadu torto kada ji daryt geriau?
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2011 02 23, 13:35)
Inga-->jau meilės simfonija  thumbup.gif  thumbup.gif

Labai stengiausi nenorėjau daryti belenkaip. tai atsispausdinau užrašą, pasidariau natų maketą. pasiėmusi liniuotę ant žemės klupojau visą dieną. natas spalvinau tekstiliniais dažais, apvedžiojau tekstilei skirtai flomasteriais. žodžiu norėjau, kad tai būtų ne šiaip į spintą, bet, kad ir pasitiesti galėtų. Praėjo 7 mėn ir nė nepaklausiau ar panaudojo ?!
Reiks pasidomėti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(L'una @ 2011 02 22, 14:09)
Finansų valdymas mirksiukas.gif
Į maišelį su kruopomis primetama daug centų. Davus ženklą, jaunieji turi tuos pinigėlius surinkti. Kas turi daugiau pinigų monetomis - tas laikys savo rankose namų biudžetą, o pas kurį sudėta rastų monetų suma didesnė - tas daugiau uždirbs.

Aš dariau su centais susuktais į foliją. monetas dėjau įvairių šalių, belenkokias. jaunieji sumos suskaičiuoti negalėjo, nes kai kurių šalių monetos šimtus siekia. Svečiai jauniesiems siūlė telefonines skaičiavimo mašinėles...
http://public.fotki....s-jaunieji.html
Pažadų tortą muzikantas išdalino iš kart po jaunųjų paskelbimo jaunaisiais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bet jei vestuvės dviejų dienų tą galima daryti ir antrą dieną, bet tada visi būna pavargę, vangūs, mažiau juokiasi tai nė nežinau ar taip geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga:): 23 vasario 2011 - 12:41
Aš dariau su centais susuktais į foliją. monetas dėjau įvairių šalių, belenkokias. jaunieji sumos suskaičiuoti negalėjo, nes kai kurių šalių monetos šimtus siekia. Svečiai jauniesiems siūlė telefonines skaičiavimo mašinėles...
http://public.fotki....s-jaunieji.html
super ideja
Atsakyti
mes su centais darem taip:i du maiselius priberem kruopu ir centu po lygiai kiekvienam,kuris pirmas suskaiciuos ir pasakys tikslia suma,tas ir valdys finansus. ax.gif
o pazadu torta as zadu dayti,kai zmones pavalgys.kiekvienas prisistatys ir pasakys savo pazada mirksiukas.gif taip kartu susipazinsim...
Papildyta:
QUOTE(Inga:) @ 2011 02 23, 13:24)
Aš dvejoms vestuvėms dariau medinius. Beržą pjaustėm po 1 - 1,5 cm storio. džiovinom, šiek tiek šlifavom ir po to piešėm simsonų filmukų tematika pieštukais.
Ir visai neblogai gavosi...
Tik tokią nuotrauką teradau parodymui, jei labai reikės tai suveiskiu iš arčiau.
http://public.fotki....ms/medalis.html

saunuole ingute thumbup.gif noriu paklaust,o ta meiles simfonija iteikiama nakciai?ir gal yra kokie spec.zodeliai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Ligos buvo uzpuolusios, tai senokai buvau uzsukusi.
Permeciau akimis ka kalbejote: as paklode irgi darysiu, akmenukus darysiu, pazadu torto nedarysiu, o tokias korteles, kur bus uzrasyta irgi kas ka pasizada daryti jauniesiems. Tas korteles padarysiu prisegamas, kol jaunieji bus gamtoje, paliksiu mamai, kad duotu sveciams issitraukti, kas nores prisisegs, kas nenores - nesisegs, bet bus siokia tokia veikla sveciams.

Karamele - siais laikais ir Mazeikiuose galima bet koki torta uzsisakyti smile.gif Pirope, Vasgenoje, yra SM Mazeikiu kaimynuose mama viena, ji gamina super tortus kokius tik nori, jei sumastysi - brukstelk az - parasysiu konkreciau.

Nuvezeme savaitgali graviruoti taures, kai turesiu - parodysiu.

Ir jau pati padariau pirma darbeli vestuvems, dezute pinigams deti. MAn negrazu kai jaunikis gruda tuos vokus i viena, i kita kisene - tai padariau tokia dezute, kuria laikys pirmasis pabrolys ir is jaunikio paemes vokus, des juos i ja.

Atsakyti
Sveikos,
gal kuri zino tiksliau si jaunikio isbandyma - i taure idedamas raktas, taure su vandeniu, arba sultim uzsaldoma ir duodama jaunikiui, kad atrakintu duris, kai atvaziuoja pas jaunaja 4u.gif dabar jau pameciau kur buvau radus verysad.gif
Atsakyti
as rakta bandisiu uzsaldit gabaliukose ir duosiu kad istirpintu,arba balionose paslepsiu
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2011 02 21, 23:06)
Aš ta apie tokį kalbu TESTAS
Atsispausdinau ant A3 formato  ax.gif

labai geras biggrin.gif iskart issiduriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors nei kiek negeriau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandrozka @ 2011 02 23, 17:09)
Sveikutes,

Ir jau pati padariau pirma darbeli vestuvems, dezute pinigams deti. MAn negrazu kai jaunikis gruda tuos vokus i viena, i kita kisene - tai padariau tokia dezute, kuria laikys pirmasis pabrolys ir is jaunikio paemes vokus, des juos i ja.

labai graziai sugalvota su dezute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pekutis @ 2011 02 22, 00:34)
Apie šitą parduotuvę kalbat  g.gif SALDUS MAJAI

taip. butent sita mirksiukas.gif alia ziuriu kad medalis sokoladinis tai brangus. manau ten turi buti sokoladiniu monetu tokios nemazos. tai va ant ju daryti madalius tinka. ir zymiai pigiau bus.
Atsakyti
suvenyrai aš tai per čia dariausi medalius.Greitai ir gerai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2011 02 23, 16:32)
saunuole ingute thumbup.gif noriu paklaust,o ta meiles simfonija iteikiama nakciai?ir gal yra kokie spec.zodeliai? mirksiukas.gif

Ne jokių spec. žodžių. jau išleidžiant miegoti prieš jiems sušokant paskutinį šokį su piršliu įteikėm pirkinius iš parduotuvės kur dieną buvom (Liepėm mums pusryčius pagaminti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) ir tą paklodę. Mintis buvo tokią, kad svočia ir piršlys jaunuosius turi mokinti bučiuotis, šiaip apšviesti apie gyvenimą, tai vat pirmajai nakčiai tokią vaizdinę priemonę kaip tą pirmąją naktį praleisti reikia.
Atsakyti