QUOTE(maksas @ 2011 02 24, 13:50)
Nuosavas kiemas kaip ir nuosavas namas turi savo privalumų ir trūkumų
Be to ir nuo žmogaus priklauso, asmeniškai man pasijaučia bendravimo badas, kiek gali veina sėdėti su vaiku kieme,
*džniausias variantas vaikas lauke, o tu namuose "kuitiesi" per langą prižiūrėdama vaiką
**kompanijoje vaikai iš lauko labai greitai įsikrausto į namus žaisti,
***labai gera paliurpti su kitom mamom neutralioje aplinkoje
zmones skirtingi - man tas bendravimas su mamomis pakol vaikai zaidzia budavo daugiau kancia negu malonumas

Oir vaikai mano turi po pora draugu, kurie gyvena toli nuo musu

taigis, i svecius atvaziuoja dazniausiai su nakvyne. asocialus mes kazkokie
QUOTE(editamazoji @ 2011 02 25, 11:39)
Paklausius Subjektyvi subjektyvių pastebėjimų, tai geriau už didmiesty nieko nėra, ir kitokios nuomonės negali būti, nes provincijoje ne viskas čia pat. O yra žmonių, ir patikėkit tikrai daug, kuriems koktu darosi vien pagalvojus apie gyvenimą didmiestyje nors ir auksiniame narvelyje, šildomame dujomis.
subjektyvi tikriausiai gyveno normaliam daugiabutyje,kuriame normalus sildymas, normali aplinka.O ne tai,kad su trim megztiniais po dviem chaldrom ir dar elektirniu peciuku. O mokam kaip uz dvieju didziuliu namu sildyma. Kieme narkomanu svirkstai - ne egzotika, o iprastas reiskinys

Po 5 metu gyvenimo tokiomis salygomis man alergija daugiabuciams

Dabar ieskom nuomotis busto, nes dabartini pardavinejam, tai tikriausiai, kad rinksimes namo nuoma, nors ir zenkliai brangesne.
O patys kelsimes i vienkiemi

Ten niekam netrukdys musu sunys, turesim nuosva tvenkini, pirti, krepsinio aikstele, nedidele futbolo aikste, soda. Tikiu, kad kazkam tokioj vietoj labai truktu bendravimo, kaimynu, kaviniu, baru, atrakcionu. Bet mums toks gyvenimas tinka.
Ir nemanau, kad yra viena teisinga nuomone kas geriau - namas ar butas.Labai priklausonuo zmogaus charakterio, pomegiu, gyvenimo budo.
Ir dar, mano subjektyvia nuomone, gyvenant name reikia,kad vyras butu "prie ukio"

Nes ten nuolat yra kokiunors statybos-remonto darbu

O kur dar sniego kasimas, aplinkos tvarkymas.